fredag 25 maj 2018

Näthatsgranskaren jagar pensionärer på nätet!

Sverige har skrivit under artikel 19 i FN-stadgan:
”Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida information och idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.”
Som av en händelse träder också idag den 25 maj, EU:s nya lagstiftningen, GDPR, EU:s dataskyddsförordning i kraft. Den ersätter den gamla Personuppgiftslagen, PUL. Sedan februari har Datainspektion fått in åtta(8) anmälningar mot Näthatsgranskaren. Det kan innebära att de får sluta med sin verksamhet eller så blir det dryga böter. Foliehatten kommer att följa detta mycket noga!

Näthatsgranskaren verksamhet går ut på, att via sökmotorer jaga människor som
skriver vad de flesta svenskar tycker om invandringen! Svenskarna uttrycker sin frustration över en totalt misslyckad invandring, med alla dess konsekvenser som en majoritet av svenska folket inte vill ha. De personer som polisanmälts och åtalats, är bara pensionärer, ofta kvinnor, som kommenterat gruppvåldtäkter och liknande som invandrargäng begått mot svenska flickor. Enligt en opinionsundersökning i DN vill över 60% ta emot färre eller rent av stoppa all invandring! De som varit alldeles för frispråkiga och inte inlindat sitt budskap, när de skrivit på nätet, har blivit anmälda av Näthatsgranskaren.
Alla förstår väl att detta är ännu ett verktyg som lanseras som en accelerering för att åsiktsförtrycka och åsiktsförfölja, stämpla, fånga och tillrättavisa de som är emot invandringen och Sveriges folk- och nationsmord som pågår. Man bli avstängt ifrån Facebook och twitter bara genom massanmälningar. Så ett gäng subversiva element, kan få någon avstängd bara genom massanmälningar.

Näthatsgranskaren uppger på sin hemsida att de under 2017, anmälde 776 st anmälningar och att 17 procent gått till åtal och ungefär sju procent till fällande dom. Detta tyder på att man har väldigt dålig koll och anmäler till höger och vänster bara för sakens skull. Vad säger ni till dom övriga 83% som inte ens åklagaren är intresserade ut? Summan blir att 93% inte har blivit fällda, för deras åsikter, då faktum är, att de inte gjort något olagligt, mer än att uttrycka sin åsikt som 60% av Sveriges befolkning står bakom.
 
Om det är en så låg procent som ens går vidare till åtal, så är det ganska uppenbart att det är frågan om trakasserier av folk med fel åsikter. Ska man anmäla någon för brott, så måste man vara tämligen säker på, att ett brott har begåtts. Annars är det ju mest fråga om trakasserier. En gång kan man ha fel. Men inte gång på gång på gång. Med andra ord. Vad Näthatsgranskaren sysslar med är politisk förföljelse av folk med fel åsikter. Med alla anmälningar tar upp detta en stor del av Polisens begränsade resurser, när det finns viktigare saker att utreda!
Foliehatten undrar om det kommit order uppifrån att dessa brott skall utredas? Alla känner till Morgan Johanssons åsikter och vilka han jagar på twitter!

Att som privat aktör få skattemedel (bidrag från MUCF) för angiveri, brottsanmälningar och rättsvårdande övervakning, är principiellt helt vansinnigt. Det är onekligen intressant att se, hur snabbt vissa ser, hur man kan försörja sig på skattebetalarnas pengar. Att människor i en demokrati har olika åsikter är inget märkligt, men när etablissemanget betecknar olika åsikter, som hat, har man passerat gränsen i en rättsstat. Vem har monopol på ett lands politiska samhällsutveckling i en demokrati? Hela den här soppan, med Näthatsgranskare, är helt absurd i ett så kallat demokratiskt land.

Foliehatten funderar över om lagen om ”hets mot folkgrupp (HMF) är politisk eller inte! 1965 antogs FN:s konvention om avskaffande av alla former av rasdiskriminering.
Sverige anser att konventionens förpliktelser är uppfyllda, eftersom lagstiftningen om hets mot folkgrupp tvingar organisationerna till passivitet, genom att förbjuda rasistiska yttranden. En begränsning av politisk åskådning skulle strida mot Regeringsformens skydd för yttrandefrihet och föreningsfrihet. Kriminaliseringen är inriktad på de gärningar som begås, men
syftet med den svenska lagstiftningen är att sådana organisationers verksamhet ska förhindras. Syftet är alltså att invandringskritiska organisationers opinionsbildning ska motverkas.

Ilan Sadé, jurist och partiordförande i Medborgerlig samling, skriver i ett debattinlägg i Sydsvenskan: ”Förbudet mot så kallad hets mot folkgrupp utvidgas alltså ständigt och gränserna blir alltmer oklara.”
Med Sadés tolkning är Foliehatten benägen att säga, att HMF är politisk och är rättsvidrig. Den syftar till att tysta, snarare än att skydda människor. HMF lagstadgar de facto diskriminering mot svenskar som tar tillvara sina etniska intressen. HMF missbrukas av politiska aktivister för att jaga meningsmotståndare och det gör det inte bara till en dålig lag som den är i sin egen rätt, utan direkt farlig. HMF bör därför avskaffas!
Gränsen mellan yttrandefrihet och hets mot folkgrupp är uppenbarligen flytande.
En kvinna i 40-årsåldern i Luleå åtalades för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp. Detta efter att hon skrivit på Facebook att somalier är lata arbetare. "De lataste arbetarna i världen är somalier!" Blir nästa steg att de dömer varenda en som anmälts för att säga sig ogilla en viss nationalitet?
Här några andra domar:
Döms för kommentar i kön på Ica: "Har du inte fått din banan idag?"
En man i 60-årsåldern i Dalarna har dömts för hets mot folkgrupp. Detta efter att mannen postat ett inlägg på Facebook där han skrev att den berömde komikern Jonas Gardell var en "bögjävel".
Jonas Gardell har själv skrivit att man får kalla honom för bögjävel. Falu tingsrätt anser dock att kommentaren är "nedsättande och riktad mot invandrare och homosexuella män i allmänhet och deras sexuella läggning.

Vem är då denna Näthatsgranskare? Det finns en styrelse:
Ordförande: Kenneth Bodin (ledamot)
Sekreterare: Magdalena Hellltröm (ledamot)
Kassör: Tomas Åberg (ledamot)
Suppleant: Joakim Bengtsson (suppleant)
Tomas Åberg(tidigare Bergström) är en mycket intressant person och har en brokig karriär bakom sig. Polis, safariverksamhet i Tanzania, uppfödning av Jak, hundpensionat och korvmakeri på Jasiri gård i Pålsboda. Enligt uppgift fick han sparken från polisen i Hallsberg och orsaken, kan Foliehatten inte skriva här, då kan det bli en anmälan! Med detta fakta, förstår säkert var och en, hur trovärdig och seriös denna person är.
Att få sparken från polisen utan att begått tjänstefel, är mycket ovanligt i Sverige.
För några år sedan fälldes Åberg för vanskötsel av djur(Jak) som gjorde att han fick djurförbud. 

Länsstyrelsen skriver i sitt beslut: ”Av de självdöda djuren i hägnet skickades delar av två djur för obduktion. Den visade grav negativ energibalans (svält), vilket med visshet gav diagnosen utmärgling vilket orsakat lidande för djuren.”
Aftonbladet har något som heter ”Svenska hjältar” och hör och häpna Åberg blev nominerad som ”Svensk hjälte” och blev presenterad i tidningen! Hjältarna skulle senare hyllas formellt på en stor gala på Cirkus i Stockholm som direktsänds i TV4. Aftonbladet fick nyss om att Åberg hade fått djurhållningsförbud på grund av grovt djurplågeri och försvann snabbt från Aftonbladets samlingssida över de svenska hjältarna och artikeln om Åberg redigerats utan att detta klargörs.
Pinsamt är bara förnamnet på Aftonbladets miss! Hur i helvete kan de ha missat Åberg märkliga bana? Snart är väl alla brottslingar hjältar i Aftonbladets och våra politikers ögon? Lika pinsamt är det för Agria djurförsäkring som sponsrar ”Svenska hjältar!”

För att kunna bedriva sin verksamhet och försörja sig, har de sökt bidrag, där man kan söka.
Regeringen har genom Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) beviljat ett skattefinansierat bidrag om 600 000 kronor till verksamheter mot rasism och liknade former av intolerans. Undrar vilka meriter man skall ha, för att erhålla ljusskygga, men guldkantade uppdrag av regering och riksdag via MUCF?
Intressant är att Katerina Magasin avslöja att ansökan till MUCF, innehåller en ren lögn. Det handlar om samarbetet med Linköpings universitet, där en av förgrundsfigurerna hos Näthatsgranskaren, Tomas Åberg, säger sig ingå i ett forskningsprojekt. Något sådant forskningsprojekt finns dock inte, visar uppgifter från Linköpings universitet.
Uvell har också rotat i Näthatsgranskaren och upplägget är väldigt likt #jagärhär med märkliga föreningskonstellationer och en massa bidrag och skattepengar som går till odefinierade saker. Och det definierade - att jaga dem med fel åsikter.

Är det socialdemokraternas offensiv bakom det här också tro?
I ansökan till MUCF framgår också att de sökt pengar från BRÅ. De har också sökt bidrag från Arvsfonden och Stieg Larssons stiftelse. Av BRÅ fick de inga pengar. Det mesta av pengarna går till lönekostnader!

Den här gruppen borde komma riktigt högt upp på SÄPO:s lista över hot mot demokratin. Om inte den nya lagstiftningen från EU sätter stopp för denna grupp, är deras syfte rätt uppenbart! Påverka valutgången i höst genom att med STASI-liknande metoder skrämma och anmäla oliktänkande.
Näthatsgranskarens upplägg som Foliehatten ser det, är en typisk subversiv verksamhet. Man använder sig av målvakter, i skydd av dem agerar man anonymt och massanmäler folk för HMF, 7% har gått till fällande dom. 93% som inte fällts, blir förföljda för vad de skrivit, uttryckt en åsikt. Sättet att agera, med målvakter och att skrämma folk, påminner om filmen Gudfadern.
Redan på 1950-talet hade maffian målvakter för sin verksamhet och man skrämde sina motståndare, i det dolda skaffade man sig mer makt och pengar.

Hela upplägget kunde också vara taget ur en spionroman, där CIA, eller KGB destabiliserar demokratin och yttrandefriheten.
Det som är mest skrämmande om grupper som Näthatsgranskarna är deras ekonomiska och politiska stöd, av regeringen, bakom kulturstöd och liknande, försöker man gömma det för folket. Grundlagen, bryr man sig om den?

Ett gäng rättshaverister som var på väg att sänka svenskt rättsväsende genom en "DDoS attack" i form av tusentals anmälningar av påhittade brott.

1 kommentar: