tisdag 29 maj 2018

Hänt i veckan i politiken och MSM!

Den gångna veckan har varit dramatisk på många sätt! Socialdemokraternas kris med tappat väljarstöd i opinionen och Centerpartiet som utpekats som det värsta partiet i Sverige! Miljöpartiet höll kongress i helgen med beslut som gör att de förintar sig själva!
Aftonbladets Daniel Swedin har i artikel gett sig på Centerpartiets "smarta" migrationspolitik. Det är en direkt avrättning av partiet och Annie Lööf!
Swedin: ”
Centerpartiet använder migrationen som ett verktyg för att genomföra klassisk högerpolitik, försvaga välfärdsstaten och skapa ett b-lag på arbetsmarknaden."
Centerpartiet har försvarat sin nedskärningspolitik, med att det ska vara lätt att komma till Sverige, men man ska inte räkna med att få samhällets hjälp. Och man ska inte få ta del av den svenska välfärden lika lätt som partiet vill krympa för alla.  Annie Lööf retorik om medmänsklighet för de s.k. ensamkommande innebär med Centerns politik, att de hamnar i utanförskapsområden.
Svenska Dagbladet publicerade ett “hemskhetsindex. C slåss med MP om denna ”glamorösa” titel som C vinner med en hästlängd!
Alla har väl inte glömt "nämndemannagate" och det har visat sig, att C numera ”svärmar” och flörtar
öppet med muslimerna! På nätet finns bildbevis på centerpartiska budskap på arabiska som delats ut och att C har anordnat partidag för muslimer om deras politik på arabiska.
Centerpartiets ungdomsförbund Jaafer Obed har i Folkbladet (Norrköping) skrivit en debattartikel. Läser man debattartikeln, inser man ganska snabbt, att Obed missat ett par centrala saker, det är företagen som har rätt att bestämma reglerna!
Obed: "slöjan är obligatorisk för troende kvinnor inom
Islam, så som bönen är obligatorisk vilket även viss del av den manliga klädseln är obligatorisk." Kanske något för Annie Lööf att ta upp!
Att inte Annie Lööf förstår, att det inte finns någon godhetspolitik som förenar en generös invandring och lyckad integration. Dra ner byxorna på alla som försöker vara de goda. Varför skall Lööf positionera sig på en upphöjd avsats som inte finns?
Annie Lööf blev inbjuden föra året till globalisternas möte i USA. Det verkar som om globalisterna har lurat av trosorna på Lööf. Frågan är om inte Lööf agerade på globalisternas order, efter hennes ensamkommandegate!

I söndagens Agenda ”dillade” Jens Orback om ”nationell instängdhet”, att man inte ska ”mixtra med ett partis DNA”, ”vår omsorgskrets är inte bara vårt land” och ”omtanke om människor som inte begränsas av några nationsgränser.”
Baasta kunde inte vara med i Agenda och det sändes en förinspelad intervju med henne. Hon svamlade de vanliga defensiva flosklerna, om den "hårda" invandringspolitiken. Troligen ville hon inte sitta i studion och debattera med ”hästskojaren” Orback. Med partimedlemmar som Orback och Bjereld behöver S inga externa fiender. Att Orback inte lärt sig läxan, på sitt Palme-center, att solidaritet med alla, är solidaritet med ingen. Globalist-sossarna ser nu både deras älskade invandringsreligion och partiet rinna mellan fingrarna på dem. De faller s.a.s. på eget grepp.

Även Johan Westerholm verkar ha sett Agenda: "I praktiken för sent att rädda partiet". Nu var det sagt, från en die-hard Socialdemokrat.”
Foliehatten håller med Westerholm att det för sent och anledningen till att vi vet det, är att S inte ens klarade av, att föreslå ett tiggeriförbud, vilket annars var planerat till upptakten i valrörelsen. Sossarna behöver komma ner på opinionssiffror på 15%, för att det ska bli politiskt möjligt, att göra någonting alls i migrationsfrågan.

Hade Göran Persson varit partiledare hade han kört över partiet och lagt om politiken utefter vad opinionsmätningarna visar. Löfven vill säkert det, men har inte den ställning i partiet som krävs för att klara det.
Löfven hjälper S ytterligare med att begrava partiet
i lokaltidningen BLT, där det finns en tvåsidig artikel om Robert F Kennedy. Löfvén ger uttryck för sitt minne av honom. Han passar på, att ge hos alla en spottloska i ansiktet och citerar från ett tal av Robert F Kennedy. Inget passar bättre än att citera väl valda och vackra ord som man själv aldrig har för avsikt att följa. "Frukta inte sanningens väg för bristen av människor som vandrar på den".
Instinktivt kommer
man att tänka på, de senaste tre årtionden av lögner från S rörande Malmö eller en annan del utav Sverige som går käpprätt åt h…, tack vare av en kombinationen, fler muslimska socioekonomiska migranter och S-styre.

Politiska partier har ständigt en avvägning att göra mellan den aktivistiska intoleranta minoriteten och den mer normala majoriteten. Vad vi nu ser inom ”rörelsen”, är att den normala majoriteten, insett vad den aktivistiska intoleranta minoriteten
har skapat. De tycker inte om vad de ser.

Svenska partier och kanske särskilt Socialdemokraterna har gjort sig beroende av sina aktivister som ofta utgörs av en liten, men i gengäld mycket stridbar minoritet. Att gå emot denna antingen troende eller ekonomiskt beroende minoritet, har sannolikt inte varit möjligt, för de gråsossar som funnits kvar. Många är de aktivister som byggt sin karriär och/eller sitt levebröd på mångkulturen. Skulle Tro & Solidaritet och Ibn Rushd m.fl. hoppa av, så skulle Socialdemokraterna nog inte förlora så många röster, men de skulle förlora en god del av de som trots allt är aktiva. Den intoleranta minoriteten. Tror att aktivisterna har anrikats i de flesta partierna. Nu får vi alla skörda vad de sått.

Sossarnas problem började när föreningar och fackförbunden började tappa medlemmar, eftersom de var anpassade till en annan tid. När de inte längre hade en rörelse av frivilliga sossar som kunde engagera sig några timmar i månaden och ha ett vanligt jobb resten av tiden, så fick de ha heltidsanställda aktivister. Sossarna blev bidragstagare och personer som aldrig haft ett normalt umgänge sedan de gick med i SSU, när de gick på högstadiet. Nivån av grupptänk måste vara brutal och kontakten med verkligheten låg. Det faktum att man nu, är så beroende av invandrare från den islamiska miljön, säger ganska mycket om desperationen.

Det är ändå ganska intressant, att all MSM och SVT, den senaste veckan har bevakat sossarnas usla opinionsläge och krisen inom partiet. Vad har motåtgärden blivit? En bandad intervju med partisekreteraren och lite pladder från en f.d. minister som ingen minns namnet på. Var är motoffensiven? Varför bokar inte Stefan Löfven upp varenda pressal i riksdagshuset och kallar till presskonferens med reformförslag, inom varje politiskt sakområde? Var är försöken att vinna tillbaka väljarna? Det står nu fullkomligt klart, att det svenska politiska etablissemanget, inte har något att komma med efter Löfvéns LAS-magplask och Agenda, med en partisekreterare som blir nedgjord av aktivistsosse! Kan nästa steg bli, för det politiska etablissemanget, att de får nog med rep, för att både bakbinda och hänga sig själva? Men så stark är väl knappast demokratin i vårt land. Har vi enormt stor otur, kan valutgången ge oss, en decemberöverenskommelsen” 2.0 istället. Vi får istället hoppas, att Sverige istället, får en stark regering som kan börja att ta itu med de enorma problem som finns i samhället!

De flesta ministrar sitter nog just nu, på sin kammare och filar på CV:t som ska skickas in till storbankerna och konsultbolagen strax efter valdagen. Det finns ingen glöd, inget driv, inga framtidsvisioner längre. Många politikers högsta dröm verkar enbart vara att stå inför så många TV-kameror som möjligt och rabbla upp så många floskler man kan komma ihåg, från inskolningslägret under ungdomsförbundstiden. Utöver det finns knappt några ambitioner. Nästan inga ministrar har någon riktig erfarenhet av sitt ansvarsområde, innan de hamnade i regeringen. Utöver det verkar Löfvén ha lagt sig platt på mage och accepterat läget. Han vill nog inte vara statsminister egentligen.
 
Socialdemokrater har inget svar på samtidens frågor någonstans. Det var mycket dumt av sossar att bli kapitalistiska globalister och samtidigt offra arbetarklassens intressen på det multikulturalistiska massinvandringsaltaret. De befinner sig i ett "chicken race" med verkligheten. Kortsiktigt tjänar de mest på att förneka alla problem med invandring, långsiktigt är deras enda chans att överleva, att lösa alla problem eller åtminstone förändra sin politik. Så har det varit ända sedan 90-talet. Och det kommer att bli värre tills de antingen förändras helt eller dör ut: Danmarkslösningen eller Pasokifiering(S i Grekland som utraderades).

Det kommer bli intressant att se
framöver, hur SVT och MSM hanterar kollapsen hos S, framgången för SD och politikförskjutningen inom M inför valet. Moderaterna kan nu låta precis som SD och samtidigt tillägga, att de inte alls är lika SD och MSM och SVT gör inte särskilt mycket mer, än att citera det. Ingen orkar dreva längre!
I en intervju med ansedda Financial Times målar Ulf Kristersson upp en mörk bild av utvecklingen i Sverige. Kristersson: ” Vi har varit med och skapat den här röran, nu måste vi vara en del av att lösa det.”
Han menar att tilliten i samhället utmanas, med risk för medborgargarden. Samtidigt passar han återigen på att sträcka ut handen till S i migrationsfrågan.
Hade partiledare
n varit Åkesson och sagt det här, inför valet 2014, hade det blivit lynchstämning i media. Nu sitter MSM och SVT lugnt i båten istället och håller med.

Den största händelsen under veckan är utan tvekan Miljöpartiets kongress, där man utan vidare kan konstatera att de med sitt agerande och beslut i frågor, själva ser till att hamna utanför riksdagen i höstens val. MP har utan vidare förtjänat denna kris!
MP går till val på en generösare flyktingpolitik och man vill att personer som har flytt till Sverige, ska få ta hit sina familjer och man vill också att skyddsbehövande ska få permanenta uppehållstillstånd. Man vill fördubbla flygskatten! Man vill införa skatt på importerade köttprodukter som innehåller antibiotika. MP som sitter i regeringen är totalt okunniga om vilka EU- regler som gäller! Sverige kan inte som enskilt land, införa handelshinder på enskilda produkter inom EU. Skrämmande okunnskap!

Miljöpartiet i första hand ett livsstilsparti för såväl gamla
och yngre “gröna vågare”, vänsterlutande storstadsbor och muslimer. Det förklarar också varför partiet har så många skygglappar i sina hjärtefrågor. Man motsätter sig kärnkraften trots att Sverige riskerar att importera koleldad el i energiomställningen. Klimatbudgeten har höjts kraftigt och Konjunkturinstitutet har dömt ut, sju av åtta satsningar som ineffektiva.

Att det är stor kris hos MP förstår man när partiet har tappat hälften av sina medlemmar och man har misslyckats med att hitta kandidater till sina listor i över 50 kommuner. Fridolin må låta hur peppad som helst, när han på kongressen föreslår straffskatter och förbud för tops pinnar och sugrör, men det lär inte många gå i gång på. Partiets problem är djupare än så och kanske gräset inte bara är grönare utanför Rosenbad, utan också utanför riksdagen!

DN verkar ha fått en ny agenda. Nu ska islamisterna tydligen störas ut från offentlig betydelse. Orrenius kör sina ex-muslimgrej och nu är det den suspekta hawala penningtransaktionsverksamheten som lyfts fram som just suspekt. Svarta pengar, från svart verksamhet som kan misstänkas hamna hos bärarna av den svarta IS-fanan.
Det är den andra artikeln på kort tid från Niklas Orrenius. Han har ord om sig, att vara en av de mest falska och manipulerande journalister. Han har under lång tid, medvetet försökt bygga en image av sig själv som oberoende och helt opartisk. Han gör då, några mindre bra sidor om Islam. Sen spenderar han resten av tiden med att sprida sin illa dolda antivita propaganda.

Foliehatten undrar om tanken från EU-globalisterna månne är, att medborgarna ska vaggas till tro på, att nu tas krafttag mot de hemska islamisterna som inte längre ska få gå lösa inom EU. Därför kommer alla skägg och hucklen vi ser framöver bli förbjudna, för fredens religion och halalcertifierade muslimer! Det är inget att oroa sig över enligt Niclas Orrenius?
Men skall vi vara ärliga, känns det hela som ett spel för gallerierna. I Orrenius fall handlar det om gnäll på muslimer, för att de inte respekterar den liberala uppfinningen om religionsfrihet och i det andra fallet känns det mest som om det handlar om, att använda terror som en hävstång, för globalisternas strävan, efter en polis- och kontrollstat. Givetvis har man inte kommit så långt som till kamp mot mångkulturen i svenska folkets intresse och det är väl ytterst osäkert om man någonsin r det. I inget av fallen handlar det om en kamp mot mångkultur i det svenska folkets intresse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar