onsdag 9 maj 2018

Mobbaren Löfvén!

I söndagens partiledardebatt blev Stefan Löfvén avklädd in på bara kroppen av Jimmie Åkesson i en duell om våldtäkterna, där hans fullkomliga klavertramp, gör att han kände att han har tappade greppet fullständigt.
Dagen efter ger Löfvén igen! Till Aftonbladet
säger Löfven, att han uppmanar alla andra partier att bojkotta SD.
Så uppträder en mobbare! Det spelar ingen roll vad man tycker om SD som parti, de är demokratiskt invalda till riksdagen. Att uppträda som Löfvén gör tillsammans med några andra partiledare, är mer eller min odemokratiskt och sandlådenivå. Det visar också att dessa partiledare inte är vuxna sitt ansvar!

Det är inte acceptabelt att diskriminera, mobba kollegor på jobbet eller vägra samtala med vissa, om det är just ett sådant jobb där samarbete och samtal ingår. Det är inte heller tillåtet för skolelever att vägra samtala och vägra jobba med klasskamrater, man kanske inte gillar. Alla har vi väl någon gång delats in i grupper för grupparbete. Däremot är det fullt acceptabelt för riksdagspolitiker och självaste statsministern, att låsa ute andra demokratiskt valda partier och kräva av andra partier, att göra detsamma. Det är det som är skrämmande och ändå talar dessa partier om alla
människors lika värde och att man inte skall diskriminera någon! Politik är inte "att ställa grupper mot varandra", nej för "politik är att vilja", det sa ju minsann våran husgud Palme själv.

Vänstersocialisternas sandlåda har varit igång alldeles för länge, dom gamla partierna har haft ett eget "värdegrunds safe space" i flera årtionden. När det nu kommit in en ny, skrämmande unge i sandlådan som kastar sand i ansiktet på dom och enligt dom håller ungen med, onda tankar och åsikter. De små liven blir så rädda och gör allt för att den "onda ungen" ska åka ut ur deras "värdegrunds safe space." Varför ska ena sidan bestämma vilka åsikter som är tillräckligt värda. Egentligen skall politikerna respektera vad folket vill och i DN:s undersökning för bra några veckor sedan, uttalade en klar majoritet, att invandringens skall minska och tiggeriet förbjudas!
Nu känner verkligen Lö
fvén marken brinna under sina fötterna. Löfvéns sätt att resonera, leder naturligtvis bara till att ännu fler röstar på just SD, när folkviljan och valresultatet inte räknas eller leder någonvart till någon förändring. Det är just Löfvéns sätt att resonera som bidragit starkt till, att SD blivit ett så stort parti.

Tror ni
M och KD kommer att lyda Löfvéns uppmaning? Ebba Bush och Ulf Kristersson har redan gått ut och sagt att SD bör inbjudas till samtalen om migrationen!
Löfvéns uttalande om Kristerssons utspel är "mycket märkligt" är ju skrattretande. Alla utspel han själv gör, är skrattretande och patetiska, han gör allt för att ragga väljare. .
Löfv
én vet att han är rökt om fyra månader. Därför kommer han, att fortsätta, med desperata uttalande och tro, att andra skall lyssna på honom. Efter valet kommer S att bli lämnad i bakgrunden. SD och M eller kanske att t.o.m. SD enbart, kommer att ha majoritet. Folk är så trötta på den förda politiken. Man får kväljningar bara man tänker Löfvén och S. När det är valtider vänder man kappan efter vinden.

Spelar Åkesson ut guldkortet han har fått av M och S och deras prat, om allt mer restriktiva flyktingpolitik som dom gått ut med senaste veckorna, så kommer Åkesson kunna antingen få igenom en stor del av SD:s politik via S eller M.
Båda blocken har var sitt problemparti. Vi har C och MP som i det närmaste får räknas som för öppna gränser. I dags läget, är både S och M är beroende av C och MP och de vägrar att prata med SD. Eurofilen Björklund håller i alla fall med Löfvén. Björklund har även sagt sig vara beredd att splittra Alliansen, för att driva denna linje.
Så spelar Åkesson
guldkortet på rätt sätt, så kommer han antingen slå sönder S/MP eller M/C/Alliansen, vilket enbart kommer gagna SD eller så kommer det tvinga S och M att göra upp med MP/C och blottlägga vilka jävla hycklare dom är.

Nu jävlar väntar vi bara på, att Löfven kommer att skrika sig hes över vilka nazzar som SD och Åkesson är!
7 klövern har inte förstått att det är kris i Sverige och de flesta vill ha en radikal förändring - omgående! Vi måste bomma igen gränsen idag och börja med ett återvändande av utomeuropeiska invandrare. I extremt stor skala. De flesta passar inte in i vårat civiliserade samhälle och ingen, absolut ingen, har bett om att få hit dem. Dagens politik trasar sönder Europa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar