lördag 5 maj 2018

Löfvén lägger fascisters och nazisters invandrarförslag!

Socialdemokraterna har äntligen vaknat ur sin dvala och har presenterat ett förslag för flyktingpolitiken framåt och man har sannerligen inte sparat på krutet. Löfvén har ofta i debatter kallat SD för fascister och nazister och det förslag som sossarna har lagt är en kopia på SD:s politik!
Förslaget:
Den nya asyllagen ligger fast tills gemensamma regler i EU är på plats.
Gränskontrollerna blir kvar så länge de behövs. Kraftigt förstärkta id-kontroller vid behov.
Centrala mottagningar för asylsökande på ett antal platser. Det ska förkorta handläggningstiderna och öka återvändandet.
Dagens modell med eget boende (EBO) rivs upp.
Kraftigt utökade åtgärder för att säkerställa asylsökandes identitet
Fler förvarsplatser och ökade befogenheter att placera i förvar.
Tiden för att kunna inkomma med ny asylansökan efter avslag fördubblas.
Möjligheten för kommuner att ge försörjningsstöd för den som fått avslag avskaffas.
Möjligheten till att få uppehållstillstånd för arbete om man har kommit som asylsökande och fått avslag avskaffas eller minskas kraftigt.
Öka stöd till säkerhet och humanitära förhållanden i flyktingläger utanför Europa.
Alla länder vi ger bistånd till ska behöva ta emot medborgare som fått avslag på asylansökan.
Internationell människosmuggling ska bekämpas hårdare.
Kvotflyktingsystemet ska utökas.
Sverige ska vara pådrivande för att stödja fler länders kapacitet att ta emot och integrera migranter.


De röda siffrorna och kostnaderna för de senaste årens invandring ”grinar” riktigt illa,
rakt upp i ansiktet för sossarna. De insåg till slut, att det fanns inget annat att göra än att dra i nödbromsen och försöka dämpa invandringen. Det är den enda utvägen för Sverige, om statens finanser skall gå ihop!
För sossarna är detta ett spel med att vara de nya radikala, med att införa en helt ny politik, kalla den stabil och säga att den nya politiken är, den politik som man alltid fört och ändå är den radikal. Bara S väljare kan svälja, ett sådant politiskt spel.
Frågan är när mångkulturen kommer omdefinieras, på exakt samma sätt?

Foliehatten tror det landar i "Den Svenska modellen skall ligga fast", det såg vi på 1:a maj. Det är valår.
Tyvärr har sossarna väntat alldeles för länge, med
det nya radikala och dra i nödbromsen, kostnaderna har skenat och de senaste 2-3 åren och de är inte under kontroll. För kommunerna kommer det att bli ett formligt stålbad, eftersom staten lämnat över ansvarat på dem och kostnaderna, för den sanslösa invandrings politiken.
Sossarna borde redan 2014 dragit ner på bidragen i nivå med andra länder i Europa och då hade vi inte stått med dagens situation! Det
fantastiska som hänt i svensk invandringspolitik är, att bara för något är sedan, var det var fascistiskt att säga "volymer" och att fråga "hur mycket invandring tål Sverige? Idag säger sossarna plötsligt, att det är regeringspolitik. Nu säger sossarna att vi tagit emot för många under just den period då repressionen var som starkast, mot att tala om invandringens problem.
"Flyktingkrisen" och strömmen till just Sverige är tvärtom skapad av just S och M genom decennier av ansvarslös, slapp massinvandringspolitik. Det är därför dessa miljoner från
MENA och Afrika, har kommit in i vårt land.

Det finns ingen som helst trovärdighet i detta patetiska utspel från sossarna, när man samtidigt talar om en ny decemberöverenskommelse/migrationsöverenskommelse efter valet, så man kan fortsätta med massinvandringen och massinvandringspolitiken.
Det sossarna kan börja med är att dra tillbaka afghanamnestin för de ensamkommande om de överhuvudtaget skall bli trovärdiga! Vilket också Ulf Kristersson påpekade i Rapport igår kväll!

Foliehatten tror att sossarnas utspel naturligtvis är kopplat till den diskussion som förs inom EU just nu. En helt ny radikal princip ska införas. Antalet flyktingar ska baseras på den befintliga folkmängden. EU vågar nu gå ut med en ny politik som givetvis smakar ”mumma” för Löfvén &Co. Sannolikt har EU, via de val som ägt rum i flera länder känt av de ”högerpopulistiska” strömningarna i flera länder. I Sverige har svensken vaknat upp och är mycket missnöjd med mångkulturen.
Förslaget från sossarna är kopplat till de regler som EU snart kommer att införa, men som S vill presentera som sin politik.
Är det någon som tror att EU lyckas tvinga Polen och Ungern, att ta emot MENA migranter? Ungerns Urban gick ut igår och meddelade att Ungern kommer att lägga ett veto för förslaget. Urban säger också, att inte ett öre skall gå till migranterna. För att förslaget skall gå igenom måste samtliga länder vara överens!
EU i ett nötskal!

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt är besviken på S, efter att partiet presenterat sin nya striktare migrationspolitik.
Sjöstedt: ”Det här är oerhört långtgående förslag. S försöker tävla med Moderaterna och Sverigedemokraterna men det är en kamp de aldrig kan vinna.”
MP:s Maria Ferm anser att det enbart ett partiutspel från sossarna!

Såhär skriver SD just angående detta. Socialdemokraterna presenterade idag sin "nya" "stramare" migrationspolitik, som mer eller mindre helt förlitar sig på att andra länder ska utöka sitt mottagande av migranter – en metod som redan visat sig verkningslös. Socialdemokraterna har trots den enorma migrationskrisen inte lärt sig någonting, utan står lika oförberedda inför nästa migrationsvåg som vid tidigare haveri.
Paula Bieler, migrationspolitisk talesperson SD: "Hittills har jag inte hört något konkret förslag från S som inte vi lagt fram tidigare i exakt samma form, eller några steg till. Däremot har jag hört migrationsministern försvara en asylrätt utformad enligt det nuvarande system som inte fungerar."

Spricker regeringen nu?
Kan MP verkligen stå bakom detta som regeringsparti med Socialdemokraterna? Skulle inte förvåna Foliehatten, om det är vad S vill. Hänga av MP före valet genom att göra ett oväntat ryck före upploppet.
Detta ett riktigt bra taktiskt val av S. Nu lär Reinfe... Foliehatten menar Kristersson visa, att han menar allvar. Men det kan han inte med Annie Nööf som i gårdagens Rapport svamlande något om familjeanknytning. En anhöriginvandrare som man försöker dölja helt i statistiken och aldrig nämner överhuvudtaget. Vi får se om S och M inser att enda chansen för någon av dem att få makten och kunna driva mer balanserad politik, är att dessa två partier går ihop i koalition. Men först får S tänka om i förslaget om de 9000! S kan inte ha MP som ryggsäck och M kan inte ha C som sitt boj sänke. Skall bli mycket intressant att se hur C bemöter det här. Redan har Lööf börjat svamla om anhöriganknytning!
Vill S och M införa en mer radikal invandringspolitik och detta på allvar, så är det bara att söka SD:s stöd, samtala och förhandla tills man når en lösning. Det här förslaget från sossarna är inte i närheten av tillräckligt och inte i närheten av vad SD förespråkar med totalt stoppad asylinvandring vid våra gränser och en omfattande återvandrings och utvisningspolitik. Igår sa också Åkesson, att alla grovt kriminella skall utvisas direkt!


Ordning och reda” skulle det vara. Stängde gränsen? Snacka om bli lurade. Vi har fortfarande en enorm massinvandring, bland dom allra värsta i Europa. 28.000 asylinvandrare, ännu fler anhöriginvandrare och andra kategorier som tillkommer. 136.000 uppehållstillstånd delas fortsatt ut 2017. En extrem massinvandringspolitik och ett folkutbyte på ett par-tre decennier, om det får fortsätta så.
Enligt sossarnas förslag skall 14 000 plus anhöriga tas emot och det är en extremt hög siffra. Hur garanterar de för övrigt den siffran? Inget förslag verkar dessutom beröra anhöriginvandringen, vilket är den största delen av invandringen. Faktiskt verkar inget förslag direkt minska invandringen, förslagen verkar bara gå ut på att göra tillvaron lite mindre lyxig i Sverige för den som söker asyl. Så Foliehatten är måttligt imponerad. Det här är inte på långa vägar tillräckligt. majoriteten av ”asylsökande” anländer med flyg till Arlanda. De behöver ej visa pass om de reser inom Schengen.
Hur många av socialdemokraternas 80 000 illegala utvisades. Hur många stannar och går under jorden i väntan på uppehållstillstånd. S har en minister vars familj fick avslag. Shekarabis familj gick under jorden, höll sig kvar och fick till slut uppehållstillstånd. Idag en minister i regeringen. Löfvén kan inte ge en siffra på hur många Sverige kan ta emot

Så länge man dessutom ägnar sig åt amnestier för män som saknar asylskäl, spelar
det inget som helst roll. Se vad de gör, inte på vad de säger.
Sverige behöver en långsiktig, genomtänkt och väl förberedd migrationspolitik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar