fredag 18 maj 2018

Var finns ryggraden Alliansen?

Ännu en gång visade Alliansen denna vecka med att lägga ner sina röster, att de är utan ryggrad, när de släppte igenom regeringens förslag om avdragsrätt för fackavgifter och om att införa förmånsbeskattning av privata sjukvårdsförsäkringar.

Givetvis kommer Alliansen att skylla sitt agerande det praxis som finns, att inte ”bryta ut” enskilda förslag ur budgeten, vilken de redan har släppt igenom. Både Finans- och Skatteutskottet avfärdar att förslagen skulle omfattas av budgetreglerna. Alliansen hade mycket väl kunnat rösta ned förslagen, utan att det strider mot praxis, men man valde igen, att lägga sig platt.

Det här är inte första gången eller sista gången som Alliansen eller delar av den, tillåter sig att ”släppa igenom” förslag från regeringen.

Snart ligger Reepalu förslaget om begränsningar av vinster i välfärden på bordet. Hur kommer Alliansen att ställa sig till detta förslag? Kommer de att lägga sig platt även där? Det är många företagare i skola och omsorg som bävar, att Alliansen inte längre kommer att bevaka deras intressen!

Moderaternas
Svantesson har redan meddelat att marginalskattesänkning skjuts på framtiden, eftersom det skulle bli en för stor kostnad för staten.

Centern meddelade för någon vecka sedan på en presskonferens, att de kommer att släppa igenom det lagvidriga och orättvisa förslaget om amnesti för ensamkommande.

Expressen levererade en bomb i en artikel, där de undrar:
”Men vilka är de? Vad vet vi om dem?”
Expressens granskning och resultat är inget annat än en katastrof för Centern!
99,4 procent är män.
49 procent har själva uppgett att de bott i Iran i minst ett år innan de kom till Sverige. I snitt uppgav dessa personer att de bott i Iran i 10 år.
2 procent av dem som uppgav att de bott i Iran säger, att de någon gång rekryterats av den iranska krigsmakten till kriget i Syrien.
78 procent har fått sin ålder uppskriven av Migrationsverket.

När vi nu ser resultatet av granskning, är det ingen tvekan om att amnestin för de 9000 de s.k. afghanerna, kommer att bli en av valrörelsens mest laddade frågor.
Frågan är om MP, S och C visste om dessa fakta? Att ge dessa personer ytterligare en chans, är överhuvudtaget en jätteskandal och ett enormt slöseri med skattemedel.
Foliehatten hoppas att folk ser till, att rösta bort dessa tre partier!
Arma Sverige! Vi har en totalt oduglig Allians som inte vill ta något som helst ansvar för Sverige, utan ger en totalt oduglig regering sitt stöd i flera frågor som de kunde ha fällt med hjälp av SD.
Det är en stor parodi att de utåt ger sken av att Alliansen fortfarande existerar! Med Lööfs ja till amnestin och hotet till M, om de diskuterar invandringen med S, utan C blir det ingen Allians, visar att det inte finns någon Allians att prata om!
Foliehatten hoppas att folk inser vad som händer i svensk politik och att de röstar på sådant sätt, att höstens val, kommer att bli en misstroendeförklaring, inte bara mot regeringen, utan också mot Alliansen. De behöver båda ett bryskt uppvaknande från Törnrosasömnen och börja ta ansvar för Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar