lördag 26 maj 2018

Lindström är den nya försvarslinjen för mångkulturen.

Den trogna förkämpen för mångkulturen, Lars Lindström hos Bonnier klanens tidning Expressen, tar sig an uppdraget att söka stämma i bäcken inför den kommande debatten, om den nödvändiga repatrieringen av hundratusentals invandrare från i huvudsak muslimskt dominerade dysfunktionella länder. Han söker använda ”löjet” som metod.
Att Lindström anser att S
D i princip är nazister, är ett välkänt faktum. Han försöker också leda i bevis, att koppla SD till NMR.
Lindström är SD:s nyttiga idiot. Han laddar deras varumärke med fr
iktionsenergi och säkerställer, att nästa nödvändighet för det offentliga samtalet, att först förtiga och motarbeta, sedan resignera inför och bejaka - blir SD:s egendom.

Motsatsen till detta, alltså att vilja skada SD, var och är faktiskt meningen med tankeexperimentet kretsloppsmigration. Att ge övriga partier det enda vapen som kan bita på SD, nämligen det radikala överbudet. Ett stabbigt, segt och småskuret utvisande av kriminella och ill
egala, kan ställas mot det visionära projektet att tömma hela utanförskapsområden med samma sorts styrmedel och konstgjorda incitament som skapade problemet.

Lindström syfte är inte att jävlas med SD, utan att hjälpa Sverige genom att visa på en genväg till framtiden. Hoppa över den oundvikliga men tröga processen, glaciärens positionsförflyttning, genom att faktiskt tänka framåt. Mycket riktigt handlar det inte minst om näringslivsintressen som kan göra enorma resurser till sina, om att det ska löna sig att rädda Sverige. Ibland måste man skratta åt Lindströms tokerier!
Än finns chansen för anti-SD, att beskriva återvandringen bättre än SD och därmed ta den ifrån dem, men varken viljan eller förmågan verkar finnas,
anser Lindström.

Att de
invandrare som befinner sig i Sverige och får ta del av resurserna och i sinom tid kommer att bli gamla, verkar inte vara ett problem för Lindström. Med Lindströms resonemang, antar man, att hans lösning är, att vi då ska ha öppna gränser och ta in ännu fler.
Foliehatten antar att det här var den första artikeln, av många kommande från Bonniers olika mediekanaler om det omöjliga, i att genom en samlad human politik repatriera mångkulturens diasporar. Att dra in bidrag, är sannolikt ett nazistiskt grepp i Lindströms värld.  Men därifrån till ett offentligt ifrågasättande av massinvandringen? Icke sa Nicke.

Ponera att SD drar ihop en 2
5-30 % eller t.o.m. över 30%. Att inte prata med dom då och hänvisa till "inte ett parti som andra" och "Henrik Arnstad har skrivit en bok..." blir ju bara löjligt.
2015 så ljög 7-klövern om, att den politik som sossarna för idag skulle strida mot alla möjliga internationella konventioner. Lögnen kvarstår som mångkulturalisternas främsta signum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar