tisdag 18 december 2018

Är kravallerna i Paris startskottet för en revolution i övriga Europa?

I Rapport intervjuar man en fransman om kravallerna i Paris: Ingenting fungerar längre i Frankrike! Detsamma kan man säga om Sverige. Ingenting fungerar längre!
Foliehatten förstår det franska folket! Det franska folket
röstade fram Macron, för att de trodde han skulle visa vägen mot en bättre framtid. Slagordet "En Marche", framåt gav hopp till en stor del av fransmännen som verkligen blivit kokta grodor.
Macron skulle frälsa Europa från högerpopulismen och visa hur "upplyst" politik kan bidra till ett bättre samhälle. De har stadigt fått de sämre och med Macron trodde de verkligen att utvecklingen skulle brytas.
I Rapport framkom det att många fransmän har löner på Euro 1000. Macron har dessutom sänkt skatten för de rika!
Droppen som utlöste situationen i Frankrike
var en planerad höjning av bränslepriser. Alla känner till att försmådda väljare är de mest kritiska väljarna ”Basket of deplorables" och de är många nu. Rent av en majoritet!

När
franska folket nu inser att de lurats uppåt väggarna exploderar missnöjet. Åt alla håll. En helt okontrollerad politisk explosion beroende på en uppnådd kritisk missnöjesmassa bland folket som många nu försöker dra nytta av.
De politiker som orsakat den försöker givetvis få kontroll igen. De politiker som utmanar den vill säker använda den!Ännu mer sensationellt blir det när 13 företrädare för Frankrikes högsta militärledning i ett sensationellt öppet brev som har publicerats i landets alternativa medier anser att Macron begår landsförräderi, genom att underteckna FN-avtalet om migration. Att Macron är en folkförrädare, känner alla till med någon verklighetsuppfattning sedan länge.
Frankrike vill inte ha mer invandring. Macron vill inte ha mer invandring. De har jobbat stenhårt för att Turkiet, Libyen och Marocko skall stoppa invandringen. Pumpar in miljarder i dessa länder för att hjälpa till. Men Macron måste säga en sak och göra en annan, det är liberalismen i Europa.


Generalerna skriver: "Du(Macron) kan inte avsäga oss vår nationella suveränitet utan offentlig debatt, i ett läge där 80 procent av den franska befolkningen anser, att det är nödvändigt att stoppa eller drastiskt minska invandringen.

Visst börjar det kännas
lite olustigt för lille frälsaren Macron när glåporden från småfolket inte tystnar och till råga på allt riktar stats apparatens "egna" frän kritik mot chefen. Det ska mycket till för att generaler ska rikta kritik mot sin president i form av ett öppet brev. De vet nog saker som gör dem oroliga. Att militären i Frankrike använder ord som förräderi om en ”folkvald” fransk president har sannolikt inte hörts sedan OAS krisen, vilket bl.a. ledde till, ett antal mordförsök på den dåvarande franska presidenten Charles de Gaulle.


Brevet har tystats ned i fransk media, men enligt den Parisbaserade dagstidningen L Opinion överväger myndigheterna nu att vidta åtgärder mot generalerna. En företrädare för generalstaben anser att uttalandena i det öppna brevet är "oacceptablat." Det är rätt allvarligt när den hårda kritiken kommer från personer från sådana höga positioner. Om inte militärerna har någon form av plan, så kommer de naturligtvis att bli bortplockade från sina positioner. Frågan är om Macron vågar sparka generalerna!

Sveriges arméchef blev av med sin tjänst för inte så länge sedan, efter att ha ifrågasatt Sveriges försvarsförmåga. Det blev ingen statskupp, ingen revolt. Skulle dessa franska militärer få sparken skulle ingenting hända. 
 

Tur för Löfvén &Co, att det är SVT och Bonniers som ansvarar(censurerar) för nyheterna i Sverige. Brevet från generalerna har inte uppmärksammats av SVT och Bonnier censuren! "Svensk massmedia" försöker få det till att handla om bara bensinskatten! Vill man läsa sanningen, får man läsa utländsk press eller titta på Youtube!
 

Landsförrädare finns det många just nu, runt om i världen, en av dem är globalisten Stefan Löfvén! Globalisterna som Macron och Löfven och Reinfeldt, Lööf, m.fl. är väl allesammans förrädare, eftersom de är just globalister och därmed per definition inte lojala med något enda land eller något lands folk?

När Frankrikes generaler/f.d. generaler kallar landets president för landsförrädare, poliser läcker uppgifter till gula västarna och ställer sig på protesternas sida eller när förtroendet för Macron är under 20% , ökar risken för en statskupp och den kan inte alls vara långt borta. Foliehatten tror inte, att det kommer att ske, eftersom Macron backar i fråga efter fråga. 

Protesterna kommer snart att ta en annan vändning, när skatteintäkter minskar måste utgifterna minska. Vad skall man då minska på? Sverige har minskat utgifterna, för de gamla och sjuka, skolan och sjukvården?
Om Macron skulle föreslå det, så kommer mer protester. Då kommer invandringsfrågan upp, vi vet att Europa kommer att gå mot hårdare mot invandringspolitik, trots att många länder skrivit under FN-avtalet. Allt tyder på det. Liberalerna vill inte förlora makten, men de är på god väg. I maj 2019 väljs ett nytt EU-parlament och de kan bli tidernas skräll!


Vi kommer få se liknande hända i Sverige också, när Svensson inte får sin vardagsekonomi att gå ihop. Det är bara en tidsfråga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar