torsdag 20 december 2018

Revolution i Ungern enligt SVT!

Revolution i Ungern är rubriken i SVT om de demonstrationer som pågick i Ungern i början av veckan i flera ungerska städer, bl.a. i Budapest och Szeged.
I Budapest samlades
enligt SVT 15.000 demonstranter utanför en TV-station, politiker från oppositionen hade för avsikt att storma TV-huset för att få fram sitt budskap i TV, tumult utbröt och säkerhetspersonal stoppade försöket. Oberoende källor säger att det i själva verket var det ett par tusen, men i SVT räknas det om till 15 000, då det passar agendan bättre.
 
Man får räkna med att i Sverige vrider man allt som handlar om Ungern till 180 grader och värst av alla är SVT. SVT har numera inte något ansvar inför någon, när deras finansiering, fascistiskt har påtvingats folket de förråder.

Aktuellt hade även ett reportage om demonstrationen i Ungern och en intervju i studion med en ungersk-svensk kvinna, där vinklingen var som vanligt, att Orban är en ond nazist och nationalism är hemsk.
Det som Foliehatten och säkert många med honom, är att vi reagerar på, är att man inte litar på SVT och SR:s beskrivning vad som händer i Ungern. Vad är propaganda, vad är en korrekt beskrivning? SVT informerade heller inte om vad (konkret) man demonstrerade mot, förutom att det gällde "lagändringar som minskade demokratin."
Klart SVT svartmålar Orban och Ungern och undanhåller fakta. Fakta är att Ungern går starkt, statsskulden sjunker och tillväxten ligger på 4%. Tycker det är osmakligt att komma med direkta lögner som SVT gör.

Att demonstrationerna i Ungern har fått stor uppmärksamhet i svensk media, är inte alls konstigt! De vill och väntar på att Ungern ska fallera, vilket inte lär hända. Så fort ett land går sin egen väg, får de pisk i svensk och västlig media. Visst finns det missnöje med Orban, men "so what", Ungern är en demokrati och inte en diktatur. Naturligt med opposition, men det verkar ingen media fatta.

Varför kunde inte Aktuellt uppmärksamma demonstrationerna mot FN:s migrationsavtal på samma sätt? Alla förstår att det inte passar deras agenda.

Före detta ministerpresidenten Ferenc Gyurcsány som säger sig vilja störta Orban har tillhört socialistpartiet MSZP (12% i valet 2018) som är en direkt arvtagare till kommunistiska MSZMP.
Orban över 50%!
 
Kommunister älskar revolutioner. Kommunister och globalister i en ohelig allians. Globalistintressen som vill se de stater som framställt sig som motståndare till EU, destabiliseras. Det här lär inte rubba Orban. Han är av tuffare virke! Orban var en populär dissident under kommunistdiktaturen och därmed en nagel i ögat på de styrande. Orban försöker styra Ungern mot större oberoende, gillas naturligtvis inte av konservativa vänstern.

Klart det finns många som är missnöjda med Orban också, eftersom Orban för makten i EU, är en stor nagel i ögat och de vill att Ungern ska bli som Västeuropa med miljontals invandrare på gatorna.  Droppen som fick bägaren att rinna över är regeringens nya lag som fått öknamnet "slav-lagen" som innebär att anställda kan tvingas jobba 400 timmar övertid om året, vilket kan betyda tvång att arbeta 6 dagar i veckan. Arbetsgivaren får därtill rätt att vänta med att betala ut övertidslönen i hela tre års tid.
Modernt slaveri kallar många ungrare detta.

Regeringens talesman Zoltan Kovacs skrev på sin blogg:
"Revolutionen utvecklas med protestledare från ett band av vanliga misstänkta, många av dem utbildade utomlands och med nära band till Soros nätverk, inklusive mindre oppositionspartier, ett par dussin parlamentsledamöter och några frivilligorganisationer."
 
Problemet med Ungerns arbetskraftsbrist bottnar till viss (kanske stor) del i de låga lönerna i landet. Många måste ha 2-3 jobb för att klara sig. Därav söker många ungrare sig utomlands. Man har gamla band till Österrike och många ungrare åker dit och får bättre betalt. Det blir lite av en moment 22 situation. Ett annat problem är att bostadspriserna stuckit iväg rejält och många erbjöds lån i utländsk valuta, vilket resulterat i ett kursproblem, när det gäller den ungerska forinten vs utländska valutor, där den ungerska forinten fallit kraftigt. .
Är det George Soros(ungrare) som är i farten? Kan det vara en hämnd, för att han tvingas bort med sitt globalistiska indoktrineringsinstitut kallat Universitet? Främmande makter som via ideella organisationer finansierar demonstrationer och uppviglar ungdomar till upplopp och kaos som de gjorde i andra östeuropeiska länder och arabiska länder under arabiska våren?

Samtidigt så kommer det nog tyvärr bli så att EU eliten och det internationella kapitalet efter hand kommer att lyckas samla sig, för att gradvis strama åt nätet kring Ungern. Det handlar om små förändringar i villkor som efter hand kommer att försämra läget för den sittande regeringen.
Sedan är det de facto så, att Soros är någon typ av civil variant av Blackwater för globalisterna. Att han har ett finger med i spelet kring protesterna är givet. Det är hans uppgift att destabilisera länder för den globala agendan.
Soros ser på allt som inte går hans väg som otillåtet, han skyr ingen medel och går över lik för att berika sig själv. Soros är nutidens största kapare!
 
Ännu en gång bevisar Annie Lööf att hon är köpt av globalisterna när hon hyllar George Soros i ett twitter.

Foliehatten höll på att trilla av stolen när han vänsterextremisten/ galningen och kanske numera även globalisten Anders Lindberg hyllar Soros i ett twitter!
Han får svar: ”George Soros - en kallhamrad kapitalist, dömd för insiderbrott, som initierar och profiterar på kaos är alltså globalisters och socialisters favorit - visst är det en märklig värld vi lever i?”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar