tisdag 18 december 2018

Planerar Stefan Löfvén en statskupp?

Stefan Löfvén vill helt enkelt inte överlämna makten och försöker på alla sätt behålla den, om han inte får makten igen, de kommande åren, återstår bara en statskupp! Känner någon igen detta, från en viss diktators Rumänien en gång i tiden. Det gick visst inte så bra för dem. Undra hur det kommer gå för Löfvén, om han skulle försöka göra en statskupp?

Olof Palme kunde man i alla fall respektera för hans intelligens, även om man inte var överens i alla åsikter. Stefan Löfvén å andra sidan, han framstår som en politisk bilmålvakt. En patetisk människa.

Foliehatten trillade nästan av stolen när han såg att Löfvén säga: ”Sverige behöver en handlingskraftig regering!”
Har Löfvén någon insikt över hur situation i Sverige har försämrats under hans styre de senaste åren? Av uttalandet, förstår Foliehatten att Löfvén är totalt
imbecill?
Den röda gröna regeringen har haft 4 år på sig,  att visa att de är handlingskraftiga och resultatet är inget annat än skrämmande!
Sverige är under anfall och har aldrig tidigare, varit våldsutsatta på gator och torg. Sverige plundras och urholkas på all välfärd. Människor skjuts, rånas och våldtas. Folket önskar inte våldtäkter, speciellt från de som inte ens har här att göra eller vill bli rånade eller se statslösa driva omkring på gatorna eller marockanska gatubarn i Sverige eller ljugande bidragspersoner. Fastän man inte har flyktingskäl tillåts man stanna, med nya påhittade lagar som lagrådet fullkomligen sågar.

Just idag har Sverige slagit ett dystert rekord! Aldrig tidigare har så många människor skjutits ihjäl i Sverige som år 2018. Vi vet också att den förkrossande majoriteten av dem som skjuts ihjäl, har utländsk bakgrund. Då är det inte heller alltför långsökt, att anta att även majoriteten av gärningsmännen har utländsk bakgrund.
Dessutom ligger antalet sexualbrott, inte minst överfallsvåldtäkter, på en fortsatt hög internationell nivå och vi vet sedan tidigare, att personer med utländsk bakgrund är starkt överrepresenterade som gärningsmän i våldtäktsmål.
De invandrade "problemen" behandla
s av MSM, SVT och politikerna som de har diplomat status!!!
 
I SVT skriker mer eller mindre Sveriges polischef på hjälp, eftersom han och polisen inte längre klarar upp situationen i Sverige. Sedan ser vi statsministern (om han nu är det) i ett tal definierar högerpartier som SD som de största hoten mot Sverige.
Våldtäkter, skjutningar, mord, bombningar är han inte intresserad av.
Stefan Löfvén har ett lugnande budskap till svenskarna. Han ska kämpa med varje fiber i sin kropp mot högerextremismen! För högerextremisterna vill minska invandringen! Bättre han fokuserar på hur vi ska stoppa alla skjutningar istället för att svamla massa skit!

Stefan Löfven däremot lovar att han ska hålla kvar invandringen på nuvarande nivåer, säger han lugnande till svenska folket. Det är just därför han är fast besluten att bilda regering ihop med invandringskramaren Annie Lööf
(återstår att se om hon vill). Nej, Stefan Löfven har ju inte alls lovat att hålla kvar invandringen på nuvarande nivåer. Han har tvärtom lovat att öka den! Kraftigt! I förhandlingar med Centern lovade han att ge uppehållstillstånd till en massa anhöriga till flyktingar som hittills inte har fått ta hit några familjemedlemmar! Grattis, invandringen till Sverige slår verkligen i taket!
 
Löfvéns beteende i samband med budgetomröstning och den ena nedröstningen som statsministerkandidat(den andra var han på EU-möte), med all de offentliga uttalanden han klämmer ut i media, osar så mycket bitterhet och dålig förlorare, att skämskudden sitter fastklistrad i ansiktet. Han beter sig värre än en lågstadieelev som surar över, att han inte fick använda fotbollen på rasten.
Bäste Stefan, dags att börja agera statsmannamässigt! Du ska trots allt föreställa, den högsta ledningen(ett tag till) av ett helt land.
Visst måste man älska vår landsfader Stefan Löfven?

1 kommentar:

  1. ...men tyvärr Hatten, det finns (fortfarande?) alltför många som skulle rösta (s) om så partiledaren vore en häst.
    Och fler kommer varje dag...
    Gissa varför.

    SvaraRadera