söndag 30 december 2018

Den svenska vänstern och MSM har fått ”spel” för att USA drar sig ur alla krig!

Är det inte märkligt, hur vänstern och MSM gapar sig hesa, om USA:s krig och har nu helt plötsligt fått ”spel", för att Trump drar sig ur alla krig!
Är vänstern konsekvent i en enda åsikt? EU, USA:s krigspolitik och storföretag? Det är som att de lider av obotlig sinnessjukdom!
Trump ger nu besked om, att USA verkligen drar sig ur alla sina krig och konflikter som de har startat på grund av deras groteska maktspel, samt kamp om andra nationers tillgångar(olja).
Nu fattas bara, att Trump sänker bidragen till det korrupta FN. Då får flera ”dryga” länder som gnält och hade åsikter om USA:s inblandning i världspolitiken, ”hosta” upp lite mer pengar.

Vem har egentligen bett USA, att vara världspolis? Det är en roll som de har tagit på sig själva. När USA har lagt sig i andra länders angelägenheter, så har det alltid bara blivit värre. Foliehatten kan inte komma på ett enda tillfälle, mer än WW2, där det blivit bättre för folket i landet efteråt. I Sydkorea blev det kanske bättre för folket, men på bekostnad av Nordkorea, där det blev mycket värre än innan. Vietnamkriget, vad var det egentligen för mening med det?

Irak var kanske det sista landet USA kunde ”köra” över. Världsopinionen kommer inte, att tolerera, att något liknande får hända igen. Att ”köra” över Iran skulle inte fungera. Händelseutvecklingen i Irak efter USA:s överkörning förskräcker. Irak har närmat sig Iran och parlamentsledamöterna ropar "Yankees go home" och det är ingen överraskning att 90% av de hyser väldigt stor ilska och hat mot USA.

Ett regimskifte i Syrien som varit ”hett” efterlängtat av vänstern i Sverige, har nu blivit en ny fin axel: Iran-Irak-Syrien. De bygger just nu, en järnväg tillsammans. Ryssland och Turkiet bevakar att allt fungerar!
Det är rätt komiskt, att USA fortfarande är allierade med Saudiarabien. Ett land som fört en grymt krig i Jemen och kungahuset förtrycker invånarna, mer än någon annan plats på denna planet. Samma land som sprider wahhabismen och den extrema tolkningen av Islam som en löpeld och samma nation där de islamistiska terrorgrupperna får mest finansieringen ifrån. I Sverige har saudierna bekostat flera moskéer!
De stora flyktingströmmarna vi har haft i Sverige från Iran, Irak, Syrien och Afghanistan är till stor del, på grund av amerikansk destabilisering i Mellanöstern.

Trump går från klarhet till klarhet, för det amerikanska folket. USA klarar inte hålla tempot uppe, de behöver ta ett steg tillbaka och se över sitt land i första hand. USA har inte råd att leka världspolis. Det vänstern aldrig kommer att begripa, att USA har stora ekonomiska problem och att Kina innehar större delen av USA:s statsobligationer.
Det krävdes tydligen en affärsman för att komma fram till den självklara slutsatsen. Det behövs en Trump tydligen, så vissa lär sig att saker kostar! Foliehatten undrar när vänstern och övriga migrantvurmare skall inse, att den sanslösa invandringen till Sverige kostar skjortan och den kommer att eskalera, de närmaste åren enligt SKL!

Trump visar ännu en gång, att han är USA:s bästa president genom tiderna. Socialisterna gråter nu över, att han drar ut soldaterna ur länderna i Mellanöstern. Trumps mål är att krossa socialismen och Trump är bästa medicinen.
USA har satsat enorma summor på meningslösa krig i Mellanöstern de senaste åren, medan Kina har via handel flyttat fram sina positioner i världen, speciellt i Afrika. Det som har hänt, är att Trump inser att USA inte har ”råd” att stanna kvar i Mellanöstern och agera världspolis, anledningen är simpel, dollarn börjar förlora sin status som världsvaluta.
USA kommer fortfarande vara världspolis genom NATO. Trump har uppfyllt ett av sina vallöften, när han tvingade medlemmar i NATO, att betala mer och komma upp i de summor som de ska betala till sin egen militär.

Frågan som alla ställer sig är: vad ska den amerikanska militären sysselsätta sig med? Kommer deras budget att dras ner? Eller kommer man enbart satsa mer på vapenindustrin?

Hur ser det ut för Israels del, nu när USA drar sig ut från Mellanöstern, har de muskler nog att klara sig själva över tid, om Ryssland hjälper Bashar al-Assad i Syrien? Bara för några dagar sedan skickade Israel raketer mot Syrien. Var det ett test, för att se reaktionerna?
Sedan kan man fråga sig om kurderna kommer stå emot Turkiet och rivaliteten mellan Saudiarabien och Iran. Med USA:s uttåg, har en stor maktfaktor lämnar spelplanen och frågan är: vem kommer att ta denna plats?
 
USA har världens mäktigaste militärmakt, men är kanske det land i världen som har minst behov av ett försvar. I norr gränsar det till Kanada, i söder till Mexiko och ingendera, är något hot. I väster skyddas de av en vattengrav bred(Stilla havet) som ett halvt jordklot och i öster av en annan bred vattengrav (Atlanten).
USA skulle kunna göra som Costa Rica, lägga ned försvaret och klara sig bra ändå. Dessutom skulle USA spara enorma summor! Man förstår varför Israel, Turkiet, Ryssland eller Sydkorea har försvar, men varför USA? Det är helt obegripligt.

Efter Trumps tillträdde, började han omedelbart sätta press på Kina för deras maktspel och handelsmissbruk av väst. Nu har Kina gett med sig och gått med på att sluta utnyttja väst, att sluta stjäla teknik, att sluta kopiera allt, manipulera sin valuta och kolonisera vissa världsdelar. Troligtvis har Trump lyckats övertyga Kina och andra länder att minska sina dollarreserver genom att öka importen från USA. ’
I dagarna meddelar Kina, att de kommer köpa det ena efter det andra från just USA! Men som med alla förhandlingar ligger något i den andra vågskålen. Troligtvis Kina och andra stormakter tryckt på, för att USA i sin tur ska dra sig tillbaka militärt från delar av världen, något som Trump gladeligen ger med sig, då han inte verkar ha något som helst intresse av att göra militärlobbyister nöjda.

Frågan är bara vad diverse militärföretag och andra förlorare tycker om det här? Kanske har de fått lite lugnande besked om att istället bevaka den södra gränsen, vem vet.
EU skapades i fredens tecken och inte för ett handelskrig med Ryssland, USA eller Kina. Nu vill EU ha en egen arme. Frankrike fick de gula västarna, tack vare idioten Macron i Vive la France. Han satte in en speciell styrka märkt med EU. Ett förtecken att militär kommer att sättas in mot folket. Sveriges media har som vanligt inte rapporterar något. Global world order.

Trump har infriat nästan alla sin politiska löften, mer än någon annan president, sedan JFK. Den av svenska media groteskt hyllade och fredsnobelpristagaren Obama, är den president som startat flest krig och fördubblat USA:s statsskuld. Obama anses vara en av de sämsta presidenterna i USA!
 
I Sverige har vi ett politiskt kaos vilket var väntat sedan länge. Annie Lööf och Stefan Löfvén har Bilderberg i ryggen. Sverige har utnämnt sig själv till världens humanistiska stormakt.
Det är tragiskt att titta i svensk media eller SVT. Dagligen ser man mängder av artiklar om Trump, allt vinklat och negativt! Det värsta av allt, de inser inte, att Trump arbetar för det amerikanska folket, till skillnad för de svenska politikerna som sätter det svenska folket i andra hand!
Foliehatten rekommenderar starkt boken "I skuggan av det amerikanska århundradet" av Alfred W. McCoy, för den som är nyfiken på mer.
Det amerikanska imperiet har hållit på att falla sönder ett tag nu. Det höll inte ens ett århundrade, vilket britterna lyckades med.1 kommentar:


  1. Så skriver man om man har sunt förnuft ,, snyggt hatten
    Pelle o gott nytt år förresten

    SvaraRadera