tisdag 11 december 2018

Näste offer för Fjamåt till rakning!

Andreas Norlén kallar till pressträff klockan 08.30 på onsdagsmorgonen. Förslaget till statsminister läggs fram och bordläggs i kammaren onsdagen den 12 december. Förslaget bordläggs på nytt torsdagen den 13 december. Därefter kommer förslaget att prövas av riksdagen fredagen den 14 december klockan 09.00”, står det i pressmeddelandet.

Löfven är förbannad, Lena Melin(AB) är förbannad, Anders Lindberg är förbannad, Göran Greider är förbannad. Sjöstedt tuggar säkert fradga i tysthet.

Förhandlingarna är över, nu börjar pajkastningen. Först ut var Löfvén som påstår att M:s och KDs budget är en servettskiss. Man kan inte styra ett land med en servettskiss. En servett-skiss är bättre för Sveriges framtid, än dagens vänsterpolitik. Det får ses som en komplimang. Löfvén menar att M/KD ger Sverigedemokraterna direkt inflytande över svensk politik och pekar också ut den reservation som partierna tagit fram som undermålig.
 
Det är mycket bra att Löfvén på ren svenska är förbannad, inte bara på C och L, utan även M och KD. Den s. k. Alliansen och S ligger i luven på varandra, vilket Foliehatten inte är ledsen över. Ju mer de bråkar och tjafsar, desto roligare och pinsammare blir det.

Bra att SL har surnat till och att S förbereder sej för ett extraval. Att ett av deras mål är att L ska åka ur riksdagen, gör det hela inte sämre. L är ett parti som saknar existensberättigande i riksdagen. Tamburmajoren beter sej som om att han vore partiordförande för ett 40%-parti.

Vid ett eventuellt extraval så kommer det "stora slagträet" från S, att vara den gamla vanliga uttjatade mantran om SD, bara för att försöka skrämma den s. k. Alliansen maximalt.
Nu ska Löfven röstas ner på fredag. Frågan är vad som händer efter att Löfvén fallit på fredag. Foliehatten ser bara ett alternativ som den är någon mening med och det är att låta Kristersson försöka tala vett med Annie Lööf. Den kanske svåraste uppgiften på denna jord samt universum. Om Kristersson blir nedröstad en andra gång så blir det kanske Löfvens tur igen.
Det är en sak att prata om ett extraval och att förbereda sej för ett sådant. Att verkligen genomföra ett sådant är något helt annat. Foliehatten ser först ett extraval när det står helt klart, att det inte finns någon lösning för att bilda en regering.
Foliehatten ser ett extraval närma sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar