söndag 9 december 2018

Malmö bäst i Europa på att spränga bomber!

Idag har det återigen varit två bombsprängningar i härliga mångkulturella Malmö, men var lugna alla malmöiter, sossepolitikerna säger, att Svääje aldrig har varit tryggare, än det är idag. Hade man gjort en sådan här framtidsförutsägelse om Malmö för 30 år sedan och skyllt detta på invandring och mångkultur, så hade man betraktas som en tokig rasist.

Antalet bombsprängningar som skett i Malmöregionen i år är fler än tidigare. Situationen är så pass extraordinär att Malmö sticker ut i statistiken, även i konkurrens med övriga Europa. I en artikeln i Expressen/Kvp försöker de bortförklara sprängningarna och den är märklig! Är det desinformation eller är det en definition på gruvbolagsnäringen enligt Expressen som dom kallar byggarbetsplatser? Bryts det mycket malm i Malmö och andra mineraler och byggs det mycket tunnlar?
Polisen far med osanning. Faktum är att gränserna är vidöppna för massiv import av kriminellt illegala sprängmedel. Polisen har i mycket mindre skala, hittat hemgjorda bomber. Polisens nationella bombgrupp får jobba hårt i Malmö. Bomberna avlöser varandra i en rask takt i denna mångkulturella framtidsstad, enligt ett 1:a maj tal av Stefan Löfvén för några år sedan!

Det är inte direkt olydiga barnungar med slangbellor som springer runt på gatorna i Malmö, utan yrkeskriminella ligor som utför bombsprängningarna. Polisen förklarar det med att invandrarkriminella stjäl från byggarbetsplatser, vilket Foliehatten tycker låter långsökt. Varför tror polisen att bomberna stjäls från byggarbetsplatser, när sådana saknas i närområdet? Det byggs inte särskilt mycket i Malmö. Inga tunnlar som behöver sprängas. Foliehatten har svårt att förstå, varför det skulle vara så slappt på byggarbetsplatser, att man förvarar sprängmaterial lättillgängligt, med tanke på den omfattande stöldvåg som sker sedan flera år tillbaka. Många byggarbetsplatser larmar idag rejält.
Det är, än så länge, mest interna uppgörelser, där det kastas handgranater in i lägenheter, bilar och arabisk konkurrens via restaurangbombningar. Hur många byggarbetsplatser använder handgranater?
Den svenska vapenlagen är knappast ett problem. Vill man köpa ett vapen får man göra det, på annan marknad. Det har inte förändrats nämnvärt och det har alltid varit förbjudet. En bra pistol kan man köpa för runt 5000 kr. Inte alls så problematiskt. Att smuggla in vapen och sprängmedel är inte heller något problem.

Utvecklingen är helt väntad och kunde förutspås för flera decennier sedan. Nu är det bara en tidsfråga, innan det sker bombsprängningar hos politiker och andra som vill vända den här trenden och återta Sverige, i syfte att skrämma och mörda.

Detta är inget annat än ren terrorism och mord. Värre blir det, om Sverige fortsätter den här politiken och inte stoppar invandringen av kriminella. Att utvisa kriminella, kan bli ett stort problem, med tanke på, att de har en hel armé och arsenal här på plats, med bomber och vapen. Malmöborna kan vara beredda på, att flerbostadshus kommer att sprängas i bitar, villor, kommunhuset osv. Det lustigaste är att svensken inte inser att detta är direkta krigshandlingar mot Sverige och det svenska folket.
 
Det känns som att Malmö kommer att bli en så kallad No-Go-zon inom en snar framtid. "Kejsarens nya kläder" utspelas just nu i Malmö och alla medborgare är en del av föreställningen. Högst beklagligt, att det blivit på detta vis, men allt är politik och uppenbarligen så har det politiska styret i Stockholm bestämt sig för, att Malmö skall utsättas för sprängningar och skjutningar.
Man har totalt tappat kontrollen över situationen. Det enda som sker är att man pumpar in mer pengar och hoppas att det skall vända situationen. Bara för några veckor sedan avslöjades det, att Malmö lagt 70 miljoner på lyxboenden för kriminella, för att de skulle bli laglydiga medborgare. Istället använde de lägenheterna som bas för sin kriminella verksamhet.
 
Det enda positiva med sprängningarna och alla skjutningarna i Malmö är att kunskapen om skottskador, har blivit allt bättre.
Det hade varit intressant att se vårdkostnaderna för alla skador som de kriminella får vård för. Det måste vara fråga om åtskilliga miljoner som skattebetalarna får stå för!

2 kommentarer:

 1. Först tar vi hit dem och sedan hyser och försörjer vi dem och sedan ligger vi där alla med avskurna halsar.

  SvaraRadera
 2. "Öppna gränser" kostar. och kostar på...
  För att återberätta vad en husbilsägare skrev på nätet
  Turen Puttgarden - Rödby. Varenda bil med innehåll kollades. ALLA.
  Helsingör - Helsingborg, nersläckt dött, ingen personal öht...
  Det är "öppna gränser" det!

  SvaraRadera