lördag 22 december 2018

Den totalt maktgalne Stefan Löfvén!

Idag läckte det ut att det pågår förhandlingar mellan S, C , L och MP!
Alla tror att Löfven domineras av Lööf, men det är Löfven som dominerar henne och C och det skulle inte heller förvåna, om han inte kommer dominera Thorwaldsson också.

LO
mullrar, men sedan de har sovit på saken, ser de SAP som det fortsatta statsbärande partiet. Vill man ha makten, då får man tulla på sina grundläggande värderingar. Om uppgörelsen mellan Löfven och Lööf landar i en pappershög med utredningar satta på framtiden, är både S och C vinnare. Lööf kan då nöja sig med statsrådsposter för 4-5 centerpartister. Men vågspelet kan bli farligt för Lööf, svikna vallöften och principer mot ministerposter. Det verkar som det kvittar för Lööf, att C sjunker till ett 5%-parti. Lööf kommer att lämna Sverige efter mandatperioden och gå vidare till den globala finansen.

Precis som Reinfeldt, hämta hem sin belöning. Enligt årsredovisningar har Fredde hämtat hem närmare 100 miljoner som belöning, för sitt svek mot Sverige! Under åren i regeringen kommer Lööf att utpressa Löfven till fortsatt generös flyktingpolitik, eftersom han gör allt, precis allt, för att kunna fortsätta uppbära sitt statsministerämbete. En S,C, L och MP regering, kan bli det absolut sämsta tänkbara scenario för Sverige. En ansvarslöshet utan gränser där även kommunister och miljömuppar svävande uppe i det blå långt över markkontakt och verklighetsförankring och de vill också ha sina ord med i laget. Det kan bli så illa för Sverige och svenskarna att de eller det parti som tvingas till regering 2022 sitter med Svarte Petter.

I denna soppa är det en grupp som har fått alldeles för lite kritik och det är media
och SVT. Journalisternas gullande med politikerna har varit direkt äckligt att beskåda. Absolut ingen vågar gå på, riktigt hårt. Sällan man hör några vassa följdfrågor när politikerna målar in sig i ett hörn. Annie Lööf har fått lägga ut texten i flera månader, med noll innehåll och alla har bara stått där som byfånar och accepterat allt, vad denna köpta globalist sagt, detta hanterande är en parodi! Journalisternas allmänna uppfattning av talmannen tycks vara att han gjort ett hyfsat jobb, trotts hans handlingsförlamning!
 
Det finns många frågor som många skulle vilja få svar på.
Till Stefan Löfvén: Australien har löst problemet med båtflyktingar genom att vägra ta emot människor utan flyktingskäl. Tycker du att Australien bedriver en rasistisk politik? Borde vi införa sanktioner mot Australien som vi gjorde mot Sydafrika?
Till Annie Lööf: Du vill släppa anhöriginvandringen fri igen. Är det verkligen rimligt med tanke på den explosionsartade ökningen av kriminella gänguppgörelser, svårigheter att komma in på arbetsmarknaden och den akuta bostadsbristen?
 
I senaste opinionsundersökningen erhöll S över 30%, trots Löfven, inte överhuvudtaget p.g.a. av honom. Foliehatten undrar om svenska folket är kompletta idioter eller vad har de för problem!
Är de totalt blinda för Löfven, mannen som låter tiggeriet härja fritt
som bara svarar på frågor han själv vill svara på,
som driver igenom den hårt kritiserade gymnasielagen,
som inte gör någonting åt stöldligorna som får härja fritt,
som kohandlar med C om familjeåterföring,
som han tidigare var stenhårt emot,
som inte bemöter statistiken som visar att det netto fortfarande släpps in 150.000 invandrare varje år.
Att svenska folket ser upp till denna person är ofattbart. Det visar verkligen hur väl etablissemanget har lyckats med hjärntvätten.

Just nu ser det alltså ut som det blir sämsta tänkbara alternativet för vårt land, dvs en socialdemokratisk regering som pressas av extremliberalerna/miljömupparna/öppna gränser-vurmarna i C, MP och L. Ganska intressant med tanke på att valresultatet var en käftsmäll just mot dessa extremister.
Det ser ut som om Löfven, offrar arbetsrätten i utbyte mot statsministerposten. Partisekreteraren hostade om i P 1 i dag att S ökat i opinionsundersökning p. g. a. Löfvens fasta ledarskap. Undrar om det håller i sig när LO medlemmar börjar reagerar mot hans hantering av arbetsrätten.

Fast nu mullrar det som sagt alltmer i LO-leden. Och Jonas Sjöstedt lär knappast stillatigande åse hur Löfven slaktar urgamla heliga ”vänsterkor.”

Allt för att den maktkåte Löfven ska få fortsätta att åka på toppmöten i EU i högst fyra år tid och för att Annie Lööf skrikit hål i huvudet på honom med sina floskler och ultimata krav.
Byggnads ordförande Johan Lindholm är förvånad och oroad av Löfvens uttalande:
"Jag vill avslutningsvis vara tydlig med att Socialdemokraterna inte har fått något mandat att förhandla bort vår arbetsrätt och man kommer inte att få det heller. Löntagarnas rättigheter och trygghet är inte till salu vid förhandlingarna med ett nyliberalt och löntagarfientligt Centerparti", skriver han i ett pressmeddelande.
Fastän Byggnads sätter sig på tvären och Thorwaldsson också enligt DI, tror Foliehatten att Löfvéns utspel mot C är, för att "hålla regeringsbildningshoppet" vid liv över jul. Om nyliberalerna i S regeringsgrupp går emot "fotfolket" i LO kommer det att slå en spricka i rörelsen som blir omöjlig att laga.

LO och S har i 100 år kämpat för arbetsrätt, att förhandla bort det till globalisterna vore oförlåtligt.
Foliehattens magkänsla säger, att det blir en omöjlig position för S. Allt för att hålla bort SD, hur mycket ska det få kosta av både pengar och historiska politiska vinster?

Kanske är det slutet på den osunda kopplingen mellan S och fackföreningsrörelsen som vi börjar se?
Frågan är nu, var ska alla besvikna gråsossar ta vägen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar