lördag 29 december 2018

Har Sverige passerat DDR i angiveri?

Anmälningar för ”hets mot folkgrupp(HMF)” på nätet, har stadigt ökat och antal åtal har fördubblats sedan i fjol. Enligt makten pågår hetsen helt öppet på nätet och det mycket märkliga är, att det bara är en bråkdel av domarna som kan härledas till utredningar som startats på rättsväsendets initiativ. Bakom anmälningarna står i stället privatpersoner och ideella föreningar som Juridikfronten och Näthatsgranskaren.
Under 2017 fick Näthatsgranskaren 600.000 kronor i statligt stöd av MUCF, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor.
Vänsterextrema Expo har i år beviljats nästan fyra miljoner kronor i bidrag av bidragsmyndigheten MUCF. Drygt en miljon är öronmärkt för ett projekt som ska utbilda "utredare, åklagare och domare" i att jaga invandringskritiker på nätet.
Svenska staten har via institutioner beviljat anslag till organisationer som på nätet skall hitta svenskar som inte kan uttrycka sig korrekt och anmäla dem för HMF. Det är ren och skär statsunderstödd och privatiserad underrättelse- och spionverksamhet i sin renaste form. Stasichefen Mielke i DDR, hade varit mäkta imponerad, det är en sak som är helt säkert. Detta landet har med ljusår, lämnat DDR bak efter sig, med angiveri!

HMF är en
mycket märklig lag och ju förr den avskaffas, desto bättre. En i princip bortglömd lag från 1948 som plötsligt dammas av 50 år senare, har Foliehatten svårt att se, skall fungera i dagens samhälle. Den fyllde säkert en funktion efter 2:a världskriget, men idag är det ett totalt annorlunda samhälle vi lever i.

Vi bör slopa den helt, för att sedan ta fram något som är mer anpassat till dagens förutsättningar. Idag finns det många fler grupper i Sverige, än det fanns på 40/50-talet. Idag kan afghaner kränka somalier som kränker albaner som i sin tur kränker romer som sedan kan få för sig att kränka någon annan grupp.
Absolut inget händer!
HMF fungerar inte, om man ska spela raspoker och se vem som trumfar vem hela tiden. Inte heller fungerar det, att endast svenskar ska kunna fällas för HMF och få annorlunda straff än övriga grupper. Och självklart skall i så fall även svenskar inkluderas och skyddas av lagen.

Vill man skydda människor från att utsättas för kränkningar och hot p.g.a av etnicitet, så vore detta något alla skulle kunna vara överens om att fixa, men olika grupper(vänstern) verkar vilja ha kvar lagen i sin nuvarande form, då den kan användas i politiska syften, för att tysta, skrämma och stigmatisera motståndare.
Den enda funktionen lagen har, är att få
svenskar att inte kritisera invandring/invandrare.
Lagen innebär, att domstolarna bedömer samma handling på olika sätt, beroende på vilken (godtyckligt definierad) folkgrupp den riktar sig mot, är värsta sortens Lidbommeri, aktivistisk lagstiftning när den är som sämst.
Att HMF lagen kommer att försvinna, finns inte på kartan för vänstern. HMF är en lag som funkar i ett stabilt land med få inre politiska konflikter, men som blir livsfarlig om landet går i en mer auktoritär riktning. Då slutar det med att det kommer användas för att tysta hot mot den sittande makten. Yttrandefrihet måste klara av även hatfulla åsikter. Lagen är en gummiparagraf som har tänjts ut rätt mycket. Nu fälls ”pensionärer” när dom skriver negativ om islam eller invandringspolitiken på FB!

Migranter som blir avvisade, har både Migrationsdomstolen och Migrationsöverdomstolen att överklaga till. Många anser, att det räckte med Migrationsverkets beslut.
Tvärtom är det med DO. Inga klara riktlinjer, en låtsasdomstol som dömer utifrån, några politiska extremisters vilja.
DO och HMF är en skam för Sverige. En svensk som döms för HMF är rättslös. Ingen invandrare i Sverige har någonsin dömts för HMF.

Frågan är ju varför det är fullt tillåtet att trakassera
en vit heterosexuell blåögd svensk man? HMF innebär egentligen att det är ok att säga vad som helst om "heterosexuella", men ”de” ska passa sig extra noga för vad "de" säger om "andra!" Det rådande svenska feministiska synsättet förstärker bara det hela och separerar ut svenska blåögda hetero män som den grupp som kollektivt ska ta på sig alla andras missgärningar och den enda grupp man uttrycka sig negativt om, utan att bli anklagad för hets/homofobi/rasism/islamofobi!
Det kanske snart är dags att makten hittar på någon symbol liknande judestjärnan som alla blåögd
a hetero män tvingas bära, undantaget förstås de som offentligt deklarerat att de är feminister.

De flesta normalt funtade mänskor vill avskaffa HMF. En lag som så uppenbart dömer personer olika inför lagen är rättsvidrig.
Svennehora = friad
Svennejävel= friad
Äckliga somalier=
fälld
Judehora = fälld
Negerhora = fälld
Vad är skillnaden?
Enligt identitetsvänstern kan en majoritet aldrig förtryckas, förföljas eller mobbas av en minoritet. Verkligheten intar dock en helt annan ställning i frågan. Paradoxalt är att en minoritet vita förtryckte en majoritet svarta i Sydafrika. Det borde inte gå enligt identitetsvänstern. Men i Sverige har man gjort ett undantag, vita är förtryckare, oavsett hur det egentligen förhåller sig.

Dagens juridik refererar till en dom i Norrköpings tingsrätt. TR anser att svenskar som majoritetsgrupp omfattas av bestämmelsen om hets mot folkgrupp. En invandrare har i blogginlägg uttryckt sig nedsättande mot svenskar, men enligt TR gick invandraren inte över gränsen, över vad som får skrivas.
I mars förra året publicerade en invandrande bloggare ett inlägg där han skrev att ”nära varje svensk är en potentiell sexualförbrytare”, att svenskar ”inte hyser respekt för judar och andra” och att de ”beter sig som djur”.
Mannen ”vill gå så långt som att säga att svenskar – såväl etniska som kulturella svenskar – jämförda med andra folk, är ohyra, vidrig ohyra.” Mannen blev friad!

En kvinna har skrivit kritiskt om invandrare, efter att ha blivit utsatt för våld och hennes reaktion anses av beslutsfattarna vara att ”ta det på fel sätt.” ”Christina 65 år” dömdes till tre månaders fängelse för sin skrivaktivitet på Facebook.

En 83-årig svensk blev åtalad och fälld vid Hudiksvalls tingsrätt för att två gånger på FB skrivit nedlåtande om muslimer.
Personligen tycker Foliehatten, att det är fel att rättssamhället ger sig på äldre som i sin frustration skriver olämpliga kommentarer. I det här fallet finns inget brottsoffer, det är 2 generella kommentarer. Även om det här fallet inte kostar samhället stora pengar, är det en sned prioritering då alla pengar bör läggas på brott som har offer, där människor verkligen lider.

83-åringens
kommentarer tar Foliehatten avstånd från. Vad man än tycker om andra, ska man som svensk kunna föra en debatt, utan att nedvärdera andra. Foliehatten tycker synd om mannen. Det fosterland han en gång var med och byggde, har på ett avskyvärt sätt demonterats på alla plan. Det "brott" han sägs begått, är bara ett sista rop på hjälp, där han hoppas någon där ute, kan förstå hans frustration över hur landet misskötts.

Fundera på en sak, om Heil Hitler är HMS så borde kommunisters och socialisters politiska "kamrat" hälsningar vara HMS. Stalin, den store kommunisten, utrotade 7 miljoner ukrainare, jämfört med Hitlers 6 miljoner judar. Som politisk hälsningsfras är den tydligt förknippad med kommunismen och socialismen. Men det är vänsterns ideologi. Det är socialdemokraternas ideologi, då finns inget problem. En Hitler hälsning däremot. HMS är den godtyckliga lagtillämpningens moder

I USA existerar inte lagen om "Hets mot folkgrupp". Är USA nazistiskt?


2 kommentarer:

 1. Med skillnaden att det inte finns några belägg för Hitlers "6 miljoner". I Encyclopedia Britannica från 50-talet står inte ett skit om några gasningar. Så är ett senare påhitt. Så trovärdigheten där kan man nog räkna ut själv. Man har försökt med de "6 miljoner judarna" långt före WW2:
  https://youtu.be/gdYqadWg7pU?t=14m24s

  SvaraRadera
  Svar
  1. HMG (Hitler, Mein Gott?)
   Dina kommentarer passar nog bättre på Nordfront eller nåt annan nazigrotta.
   Håll dig där.
   För oss med släkt som försvann under WW2 är du en ren förolämpning.

   Radera