lördag 22 december 2018

GOD Jul önskar Foliehatten!

Ett år går fort och mycket har hänt under detta år. Vi har haft ett val till riksdagen i september och valresultaten visar, att en majoritet av svenska folket, inte vill fortsätta med ett socialistiskt styre.

Tyvärr, måste Foliehatten säga, att den rabiata Annie Lööfs irrfärder, har förlängt processen, av att få fram en regering.
Talmannen har förlängt processen till slutet av januari 2019 och innan dess, tror Foliehatten, att svenska folket får kännedom om och med vem Annie Lööf, skall välja som ny statsminister. Det är ytterst olyckligt, att Annie Lööf fått hålla i taktpinnen så länge. Hon har satt både V och SD i skamvrån och därmed komplicerat förhandlingarna.

Foliehatten skulle bli mycket imponerad om Stefan Löfvén lyckas med, att övertala LO, att ge upp arbetsrätten. Lyckas han med det, bildar han regering med globalisten Lööf.

Misslyckas han, tippar Foliehatten att det blir extraval! Kan aldrig tänka mig, att Lööf accepterar att Ulf Kristersson blir statsminister, eftersom de blir beroende av SD som Lööf hatar!

Vädret och inte klimatet, gav oss en mycket varm, torr och lång sommar. Klimatförespråkarna påstår, att det var den varmaste sommaren någonsin. Men den som har koll på statistiken, ser att i slutet av 1700-talet, hade vi en varmare sommar!

Foliehatten har rest mycket i år. Kuba besöktes i början av februari och det var faktisk upplevelse, att få åka med amerikanska 50-tals bilar i Havanna i drygt 2 timmar. Att staden innan Castrorevolutionen var en vacker stad, med fantastiskt vackra byggnader kunde man se som nu var, mer eller mindre förstörda och nedgångna!

Istrien,Kroatien besöktes under fotbolls-VM och få vara med och se hur kroaterna firade sin vinst i semifinalen, var verkligen en upplevelse!

Foliehatten tar nu ledigt till den 27 december och firar jul och återkommer som han hoppas med flera läsbara inlägg!
Foliehatten vill tacka alla som orkat läsa de inlägg som publicerats!

Önskar alla en riktigt GOD JUL!

3 kommentarer:


 1. God jul till dej hatten , ät nu mycket revben , o må väl , du gör ett bra jobb ,
  Hälsar pelle motala

  SvaraRadera
 2. God Jul
  Och tack för många läsvärda krönikor.

  SvaraRadera
 3. Mycket God Jul på sig själv Foliehatten! Å tack för alla dina mycket läsvärda krönikor!

  SvaraRadera