onsdag 19 december 2018

Ulf Kristersson är ute på hal is om arabiskan!

Gårdagens jultal av UK, var inget annat än att kratta manegen, för att C och L skall rösta på honom eller lägga ner sina röster i nästa runda. Från M pågår nu en kampanj där UK och M vill framstå som distanserade från SD. Det ser vi i uttalanden i DI igår och på andra medier, att M istället sympatiserar med L och KD (och kanske t.o. m. MP).

Men det som fick
Foliehatten att sätta kaffet i vrångstrupen, är när Kristersson igår i DI, anser att M "inte hör hemma i något konservativt block!" Vilket block anser UK då att M hör hemma i? Liberalerna/globalisternas eller socialisternas? Dessutom säger UK, att SD kan sluta drömma om ett konservativt block! Egentligen kan inte UK, bli mer tydlig på den punkten än hans avståndstagande från SD i det uttalande han gör idag? Frågan är nu om det spel för galleriet och taktik, så att M och UK blir vald i nästa runda. UK känner väl till, att utan SD:s röster är han körd!

Varför prasslar då UK med SD under täcket? Enligt uppgift säger Åkesson, att via underhandskontakter, har han och SD fått försäkringar från M och KD, att de kommer att få inflytande, om de röstar fram M/KD.

M är ett globalistparti som förespråkar invandring, EU, NATO-medlemskap, skära i socialförsäkringen och alla andra tokerier, man kan tänka sig. De är bara lite mer nedtonade, än vissa andra partiers åsikter. SD säger att de är emot allt detta, men har röstat för M i alla omröstningar,
t.o.m. när M inte ens röstade för SD:s kandidat till de lägre talmansposterna, så föll polletten ner.
 
UK fick en arg ton i rösten när han sade "arabiska", så antingen är han mycket angelägen om att våra barn ska integreras i den arabiska kulturen eller så är det med en inre motvilja som han känner sig manad att yttra detta perversa förslag. De står fritt för dem som vill lära sig arabiska att göra det, men det ska inte vara något krav överhuvudtaget. Om man skall ha någon nytta av arabiska språket så skall man även kunna använda det i skrift och det är inte lätt för en svensk som lärt sig skriva ifrån vänster till höger och inte tvärtom Det arabiska språket ska inte ta över det svenska språket. Att lära sig svenska ska vara ett krav.

Arabiska är menlöst att kunna. Finns ingen litteratur på arabiska. Du kan inte studera något högre på arabiska. Enbart Finland ger ut fler boktitlar på
finska, än hela den samlade arabvärlden gemensamt. Vill man däremot sitta och lyssna om vad deras kvinnor gör och få jobb hos polisens avlyssning, så är arabiska bra.
Intresanta kommentarer på M:s FB-sida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar