lördag 15 december 2018

F! skall demonstrera om klimatetbudget , förlåt klimakterie!t

F! skall imorgon demonstrera på Sergels torg mot M och KD:s katastrofbudget! F! anser att Sveriges nya budget är en katastrof för klimatet, feminismen, välfärden, kulturen och antirasismen. Enligt F!, med den akuta klimatkrisen slaktas miljösatsningarna med 2 miljarder. Jämställdhetsmyndigheten, som bland annat arbetar med #MeToo mot mäns våld mot kvinnor, läggs ned. Kulturstödet minskar drastiskt. Katastrofbudget mot klimatet? De menar väl klimakteriet? F! är numera ett skämtparti. Det som de är emot, är oftast bra, kan man ha som tumregel

Om F! anser att M+KD budget är en katastrof, vad är då en FI-budget? En F! budget vore en katastrof för alla som arbetar, studerar, är friska, betalar skatt, är svenskar, kör bil, är män osv. När nu F! förfasar sig, måste budget vara klara steg på rätt väg!
Om Löfven kallar den en servettskiss, så är den nog välgjord och genomtänkt. Foliehatten undrar och misstänker att F! söker publicitet. Det gick inte så bra i valet för F!.
 
Enligt FaceBook så tänker minst 1.500 personer komma och ytterligare 8.000 är intresserade. Det är mycket intressant att en demonstration, kommer ske samma dag och nästan samtidigt som demonstrationen på Mynttorget om FN:s migrationsavtal.
F! ska protestera mot en av riksdagen demokratiskt framröstad budget?
När folk protesterar mot Sveriges underskrift av ett FN-avtalet som inte är demokratiskt framröstat, utan bara diktatoriskt påskrivet av en övergångsregering, då är det en "högerextremistisk demonstration!" 
 
Medelklassen i Stockholms innerstad, är så marinerad i kulturmarxiskt feminism, att tusentals och åter tusentals feministiska "anti-rasister" med bostadsrätter inom tullarna, kommer samlas för ett fackeltåg för globalism, för värdeavgrund och för mångfald. Det skulle inte alls förvåna om det bara kom 50 förvirrade feminister. Foliehatten kan inte fatta, varför det fortfarande pratas om F! som ett riksdagsparti.
Foliehatten anser att de är extrema aktivister, utan förankring i verkligheten!
Undrar om de inte kommer skrika, med lagom anpassad retorik för vänsterkämpen. Budget är rasistisk! Det handlar om barn! Baaarn!
Varför får ett parti som inte ens klarar 4% spärren uppmärksamhet i media?
Det skulle inte alls förvåna om hela vänstern ansluter sig! V, MP, AFA, Expo, DN och Anders Lindberg, samt klimatet Jesu efterträdare Greta Thunberg.

Det kommer att bli mycket intressant hur SVT och MSM kommer ge mest uppmärksamhet åt och undra vilken som kommer ges positiv respektive negativ publicitet, liksom hur frågorna journalisterna kommer att ställa.
Foliehatten skulle inte alls bli överraskad om det vänstervridna SVT i Rapport och Aktuellt, kommer ge fackeltåget stort utrymme i söndagskvällens indoktrinering.
 
Konsekvenserna av den antagna budget blir, att mindre pengar kommer att gå till feminister med företag som ska gagna feminism och genus. Vi andra kallar det, ett svart hål som miljoner har försvunnit i olika totalt meningslösa projekt.
Foliehatten undrar om F! ens existerar längre? Måste väl ändå vara en fantasi att dom existerar. Efter att deras alfakvinna lämnat de, är tiden är förbi, när hon satt och pissade i Stadshuset inför folk och gjorde bort sig, dyngrak och stank urin.

Istället för att värna om feminismen borde F!, försöka göra något åt, att sexualbrotten skjuter i höjden och att det mördas och skjuts utanför dagis, när folk skall lämna sina barn. Men nej, de låtsas som om inte problemen finns, de är bara en bunt stollar som kommer sitta i en ring på plattan och sjunga ”we shall overcome” i doften av haschröken och rastaflätor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar