måndag 31 december 2018

GOTT NYTT ÅR!

Foliehatten vill tacka alla som läser hans blogg! Bloggen skall spegla samhällsutveckling som visar att den väg politikerna valt, har inneburit försämringar på alla plan! Foliehattens inlägg under året har också speglat detta.

Vi lämnar snart 2018 och vi har lagt ännu ett år bakom oss! Utan tvekan är valet och efterspelat, årets största händelse. Det också visat, att vi har politiker som inte är vuxna sin roll. Annie Lööfs alla charader har visat, att hon är en tragisk figur!
Man skulle tro att vi lämnar 2018 och firar det nya året i lugn och ro! Men icke, feministerna är så kränkta, att Mikael Persbrandt får läsa upp nyårsdikten vid 12 slaget? Det som retat upp feministerna är, att det är en man som har fått uppdraget, att ringa in det nya året på Skansen. Ett hundratal kvinnliga skådespelare spelar in en egen nyårsfilm i protest. Flera kvinnor har tidigare fått göra det bland annat Malena Ernman och Pernilla August.

Det har också startats en kampanj på Instagram med titeln; "Ring samtid ring!" Det är feminister som Gudrun Schyman, Cissi Wallin, Elaine Eksvärd och Nina Rung som läser upp "Nyårsklockan" i en video som kommer att läggas upp strax före tolvslaget på nyårsafton. Ett helt fantastiskt team. Nästa projekt bör vara en feministisk version av Gökboet.
Det som är rätt fascinerande, är att feministerna inte själva inser, att de undergräver sin egen ideologi, när de bråkar om rena skitsaker.
 
Vad som händer under ett nytt år, är svårt att sia om!
Två val är i alla fall säkra, den 16 januari har vi kanske en ny regering eller ett extraval och ett EU-val i maj. Det har hittills varit mycket tyst om de förhandlingar som pågår. Ett tecken på, att det kärvar rejält. Det skall bli intressant att se, om sossarna viker sig och förändrar arbetsrätten.
Det skall bli mycket intressant att se om "oberoende" SVT, kommer att bannlysa SD i EU-debatten inför valet, precis som man gjorde i valet 2014.

Det skulle förvåna Foliehatten enormt mycket, om vi får en likadan varm sommar 2019 som 2018. Det som också glädjer Foliehatten, att det är allt fler som inser att koldioxiden inte påverkar temperaturen. Det är en saga som klimatalarmisterna skapt för vuxna, för att de skall kunna beskatta befolkningen till max. Pengarna behövs till den sanslösa invandringen. Över 400.000 har kommit 2016-2018! Enligt SKL kommer nu kostnaderna att explodera de närmaste åren.

Foliehatten önskar alla ett GOTT NYTT ÅR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar