onsdag 2 januari 2019

Greta Thunbergs tal på klimatkonferens var ren kommunist propaganda!

Det tal Greta höll på klimatkonferens i Katowice, har i efterhand visat sig vara ett tal inför tomma läktare. Ännu en gång har SVT avslöjats med ”byxorna nere!”
Innehållet i Gretas tal har hon självklart inte skrivit själv! Det har tidigare avslöjats, att Gretas lobbykampanj och skolstrejk för klimatet, är ett verk av PR-proffset Ingmar Rentzhog. Rentzhog har erkänt, att han hjälper Greta. Det handlade om en medveten PR-kampanj blev ganska uppenbart när DN:s tokhyllande porträtt/"celebrity profile" av Greta.
Det krävs ett mod, att ställa upp som Greta gör och hon är förstås duktig! Foliehatten undrar om Greta gör detta frivilligt eller om det ingår familjen Thunberg/Ernmans planer, att försöka göra en stjärna av Greta eller mer troligt att familjen gör ett kommersiellt jippo av detta, för att kunna sälja fler böcker och få inflyttande.

Greta säger i sitt tal:
Jag talar som ombud för ”Climate Justice Now. ” Jag bryr mig om klimaträttvisa och en levande planet. Vår civilisation offras, för att ett mycket litet antal människor skall kunna göra sig enorma summor pengar. Vår biosfär offras, så att rikt folk i länder som mitt kan leva i lyx. Det är de mångas lidande som betalar lyxen för de få. Vi måste låta de fossila bränslena stanna i jorden och vi måste fokusera på rättvisa. Och om lösningar inom vårt system är omöjliga att finna, kanske vi borde ändra själva systemet. Vi har kommit hit för att meddela att förändring är på väg, vare sig ni gillar det eller inte. Den verkliga makten tillhör folket.”

Sug på Gretas sista meningar! ” Vi borde ändra själva systemet. Den verkliga makten tillhör folket.” Alla som kan vänstern/kommunisternas historia, inser att Greta propagerar för en ny socialistisk världsordning.
I sitt tal säger Greta att hon är ombud för nätverket ”Climate Justice Now.” Nätverket bildades 2007 vid COP 13 på Bali av flera, av de vanligaste organisationerna för klimatalarmism. En sökning på Google, får man en träff från 2012 och efter namnbyte hamnar man till ”Global Justice Now!”
De skriver på sin hemsida: ”Vi är en demokratisk social rättvis organisation som arbetar som en del av en global rörelse för att utmana de mäktiga och skapa en rättvisare och lika värld. Vi mobiliserar människor i brittiska kungariket för förändring och agerar i solidaritet med de krigshandlingarna, särskilt i den globala södern.”

Foliehatten tar inte miste på de genuint kommunistiska ränderna. De har tagit bort ”Klimat”, eftersom det skulle dölja strävandena till en global ”New World Order” med planekonomi. De visar nu inget som helst blygsel, vilket inriktning de har: En ny socialistisk världsordning och Greta är ombud för dem!
Foliehatten undrar vad Greta tillför klimatdebatten, förutom att hon anspelar på känslor i egenskap av barn? När Foliehatten tittat på alla de uttalanden som Greta gjort, är det fråga om totalt overkliga påståenden om klimatet, utan minsta förankring i verkligheten.

Det är sååååå pinsamt, hur svensk media(framför allt DN) helt okritiskt har hakat på hela denna cirkus. Symtomatiskt för svensk media!
Samtidigt finns det kritik! Johan Hakelius i Expressen: ”En femtonåring med diagnosen Aspergers syndrom är ett barn med en diagnos. Att använda sig av ett barn med en diagnos i syfte att opinionsbilda är fel. Oavsett hur god saken är. Oavsett hur intelligent femtonåringen är. Oavsett om hennes föräldrar blåser på för fullt med debattböcker och marknadsföring genom intervjuer och stöttande uttalanden om ”skolstrejken.”
DN uppförstorar Greta till nån sorts global ikon som med sin lilla protest, har sparkat igång en global ungdoms- och proteströrelse. I GB, Australien och snart USA tänder Gretas skolstrejk och hennes Instagramkonto nya lågor, nya skolstrejker när tusentals unga samlas under hennes namn och bild, får vi veta i den överlånga mix av propagandaporträtt och kändisintervju som DN publicerade.
Malena Ernmans karriär som operasångerska har passerat zenit. Hon är snart femtio och slog aldrig igenom på allvar utomlands, även om svensk media gärna velat ge bilden av, att hon skulle vara lika stor ute i världen som Anne-Sofie von Otter eller Nina Stemme.
Malena: "Jag gav upp min utlandskarriär för att jag insåg att det var omoraliskt att flyga så mycket!"
Malena Ernman var med i för några år sedan i SVT:s "Stjärnorna på slottet."  Där kunde alla tittare se att hon uppenbarligen hade psykiska problem. När hon pratade kunde hon inte göra sig förstådd. Blicken flackande hela tiden och hennes krystade skratt, var ständigt påslaget. Ibland började hon gråta, utan att det fanns anledning.
Malena har själv sagt, att hon har ADHD. Gränsen mellan olika neuropsykiatriska avvikelser är inte skarp, diagnoskriterierna skiljer sig visserligen åt en del, men i verkligheten får man ofta flera diagnoser.
Foliehatten hoppas, att avslöjandet av SVT:s planlagda ”fake” om talet, att Greta blir en dagslända och att media tappar intresse, när de ser all kritik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar