torsdag 10 januari 2019

Katt och råtta leken på Medelhavet med migranter!

De flesta har säkert sett eller hört via den starkt partiska svenska public service och MSM enormt vinklade osanna reportage, om migranter som cirklat runt på Medelhavet sedan 22 december, utan att de fått anlägga till någon hamn, enligt uppgifter från båtarna, Professor Albrecht Penck och Sea Watch 3.

De har plockat upp migranter 20 km utanför Libyens kust, för att sedan ta dem på en 2000 km lång båtresa på Medelhavet, bara för att visa, att de flesta länder inte tar emot dem med öppna armar! Kanske det är på tiden att välja ett mera passande namn på dessa fartyg: "smugglarfartyg!" Vi befinner oss i det 21:a århundradet och flera regeringar uppmuntrar och möjligen också medverkar i människosmuggling, är minst sagt tankeväckande!

Europa har tagit emot
3 miljoner "migranter" sedan 2015. 4 år senare får vi bara läsa om att EU vill, "tvinga länder" att ta emot migranter. Men EU struntar totalt i, att göra en uppföljning av, hur varje land klarat av mottagningen. Ingen i EU kan svara på, hur man ska fördela 3 miljoner "migranter" i 27 EU länder! Inte heller kan de ansvariga i EU, förklara logiken, varför man ska tvinga EU-länder att ta emot "migranter", eftersom EU länderna redan har en arbetslöshet på över 20 miljoner!

Igår uppgav Maltas premiärminister Joseph Muscat på en pressträff, att de 49 migranterna ombord på de två räddningsfartygen i Medelhavet, Professor Albrecht Penck och Sea Watch 3, kommer att föras till åtta olika medlemsländer i EU. Att en tredjedel av de räddade" var barn utan vårdnadshavare borde skapa jätterubriker i europeisk media. Varför mörkar man det?
Ett tag trodde Foliehatten på fullaste allvar att Sverige skulle erbjuda sig att ta emot dem och hämta dem med regeringsplanet!

Räddningsfartyget Sea Watch 3 har legat ute till sjöss sedan den 22 december och har nekats att gå i hamn i både Italien och Malta. Ombord på fartyget finns 32 migranter. Ytterligare 17 migranter sitter fast på ett annat fartyg som tillhör den tyska hjälporganisationen Sea Eye.
 
Trots att Sea Watch redan fick ett godkännande att anlöpa spansk hamn redan den 23:e december, fortsatte de att cirkla runt! Sea Watch och Professor Albrecht Penck har gått på västra sidan av Malta fram och tillbaka. Sea Watch hävdade att de skulle gå på östra sidan för att slippa ett oväder, istället har dett rakt österut.
Via AIS marine traffic kan man följa ett fartygs position. Sea Watch ändrade kurs inte mindre än 25 gånger under ett dygn och gjorde ingen ansats att gå varken mot Spanien eller Italien och ett tag på en kurs rakt emot Benghazi, Libyen. Vad som pågick däruppe på kommandobryggan skulle ha varit riktigt intressant att få veta ?

Trots att bägge
fartygen blivit lovade att få angöra Sicilien, så gick ingen av dem emot Sicilien. Mycket obegripligt beteende. Deras Twitter fylls återigen av "inga säkra hamnar" och att de drunknar i sina egna tårar.
Det var en leka katt och råtta på Medelhavet. Syftet kan rimligtvis bara handla om att pressa fram flera tårar hos vänstern och att få folk att skramla in mera pengar och att försöka utverka automatisk asyl, i något EU-land!

Med sitt agerande försöker extremvänstern att motverka vad efterkrigsgenerationerna har byggt upp. Varje gång ett av dessa fartyg ankommer med sin människosmugglingslast, så är det en vinst för extremhögern. Människosmugglarna längs NordAfrika och Europa, tjänar enorma belopp på sin verksamhet. De flesta migranter kommer inte, att stanna i Spanien. De kommer alla att flytta norrut, där välfärden är som högst.
Vi ska komma ihåg att vi
inte bara har Sea Watch uppgifter på, att de blivit nekade att gå in i hamn. Det stämmer helt enkelt inte. Först fick de tillstånd redan den 23:e december att gå till Spanien och en spansk hamn, vilket bekräftades av Sea Watch. Detta enligt sjöräddningscentralen i Rom, Italien. De gjorde inte några försök, att ta ut kursen mot Spanien. Om hon hade gjort det, så hade de varit på fast mark i Spanien ungefär den 27:e december. I förgår fick de klartecken, att gå in i hamn i Sicilien, men att de fortfarande inte valt kurs emot Sicilien.
Utpressningen lyckades med beskedet från Maltas premiärminister i förgår!

Enligt UNHCR rapporterades 2 262 människor som döda eller saknade, en minskning med drygt 25 procent. Även antalet migranter som tog sig till Europa efter att ha korsat havet minskade förra året till 113 482 personer jämfört med 172 301 året före.
Gränsområdet mellan Turkiet och Grekland har blivit något av en knutpunkt för migranter som försöker nå EU. Enligt grekiska myndigheter har över 14 000 personer olagligt tagit sig över gränsen från Turkiet hittills i år, att jämföra med 5 500 under fjolåret.
Trots att EU betalat Turkiet 30 miljarder kr per år för att stoppa trafiken, slinker ändå 10000 illegala migranter igenom!

Svensk media förnekar sig inte! I förra veckan tog Expressen in en kontroversiell debattartikel i Expressen skriven av politiska aktivisterna Martina Svensson, Luwam Bede och Astrid Börjesson. Hela artikeln är uppbyggd på falska påståenden och en massa mindre begåvade svenska godtrogna kommer säkerligen köpa propagandan, att inte förstå dessa skepp bedriver affärer i kommersiellt syfte med sina insamlingar i ämnet är helt ofattbart. Att de den libyska människosmugglings organisationen på andra sidan Medelhavet tjänar grova pengar utelämnas givetvis.
De skriver: ”På Läkare utan gränsers räddningsfartyg på Medelhavet mötte vi kvinnor, män och barn som hade lyckats fly från en tillvaro präglad av våld, utpressning och tvångsarbete i Libyen. De drömde alla om ett liv i trygghet och fruktade att återvända till Libyen. Nu finns inga räddningsinsatser kvar,vad kommer då att hända med dessa människor?”
och de fortsätter med:
Läkare utan gränser tvingades nyligen att avsluta fartyget Aquarius sök- och räddningsverksamhet på Medelhavet. Italien och andra EU-länder har motarbetat, attackerat och misstänkliggjort insatsen, allt med slutmålet att hindra flyktingar och migranter att ta sig till Europa. Till slut fanns inget annat val än att avsluta arbetet.”

I artikeln nämns en 18-årig tjej från Nigeria. Hon överlevde den fruktansvärda flykten genom öknen och hamnade i Libyen. Varför flydde hon från Nigeria?
”Som Precious, en 18-årig tjej från Nigeria. Hon överlevde den fruktansvärda flykten genom öknen och hamnade i Libyen. Där blev hon tillfångatagen och satt i förvar tillsammans med andra kvinnor och barn. Förvaret var överfullt och de fick knappt mat och vatten. Kvinnorna hade ingen chans att kommunicera med omvärlden och där fanns inga män förutom vakterna.”

Att Expressen döljer sanningen inser man när man hittar uppgifter om, att det faktiskt finns mycket aktiva kustbevakningar och Frontex i Medelhavet, plus sjöräddningscentralen i Rom som har en hel del resurser. De kan leta upp migranter i sjöodugliga farkoster och de har snabba fartyg som är anpassade för ändamålet. De gör sitt jobb helt utan medieexponering och PR-Byråer. Tillsammans med den libyska kustbevakningen beräknas de ha stoppat 14 000 människor till havs och skickat dem tillbaka till Libyen.
Det är ställt utom allt tvivel att smugglarorganisationerna och Läkare utan gränser samarbetar, eftersom området är jättestort och de får positioner på uppgjorda upphämtningsplatser, för hämta migranter i gummibåtarna.

Bra är om hamnmyndigheterna sätter de här fartygen i blockad och vägrar dem tankning Fartyg som Open Arms, Aquarius och Sea Watch är inte mycket till "räddningsfartyg" sett ur det perspektivet att de är så långsamma med bara 8-9 knops marschfart. Open Arms är typ en gammal fisketrålare, men har tydligen rätt så lång räckvidd.

Läkare Utan Gränser har ägnat sig åt människosmuggling,
det finns ingen annan förklaring. Det är bara att ta skammen. Läkare Utan Gränser får istället ta och se om sitt eget hus, och sin etiska kompass, och tänka igenom sin framtida inriktning.
De som skänker pengar till dem, stödjer också människosmuggling!
Läkare Utan Gränser heter numera Lögnare Utan Gränser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar