torsdag 17 januari 2019

Gökboet är seriöst till skillnad för politikerfarsen!

Vi kan redan nu nominera:

Sjöstedt till årets Oscar!
Löfvén till årets mest maktgalne person!
Annie Lööf till årets sjukaste person!
Jan Björklund till årets knähund!
Ulf Kristersson till årets pladdermaja!
Ebba Busch Thor till årets mus som röt till!
Jimmie Åkesson till årets mest mobbade!

En efter en har Foliehatten checkat av samtliga lögnare till partiledare som tillhör politikeradeln och till slut var det bara Sjöstedt och Åkesson kvar. Dessa två partiledare har han hyst störst respekt för, eftersom de konsekvent varit principfasta och "att man visste, vart man hade dem!"

Så hände det
otroliga igår, då Jonas Sjöstedt näsa plötsligt började växa och under en 10-15 sekunder undrade Foliehatten, om talat till nationen, hallucinerade om Pinocchio. Ingen kunde inte begripa det, vägrade acceptera det, för oavsett partifärg, så visste alla tänkande människor i landet vilken chans Vänsterpartiet hade igår? Det var ödets ironi att "extremisterna" skulle vara de som satte stopp för extremismen. Tryck rött, utlysa ett extraval, ge folket vad dom behöver.

Enda fördelen med Sjöstedt är att han utplånade sig själv och sitt kommunistparti igår. Man vill nästan inte vakna upp och veta att denna fyrklöver med sämst valresultat, ska styra nationen. Det är bedrövligt och enda ljusglimten är, att vänstern nu får smaka, på den medicin som dom gapade och skrek om i sina demonstrationer och valtal. Någon mer korkad person än Sjöstedt är svårt att finna och Löfven må vara ett geni i jämförelsen. Den här pajasen Sjöstedt visade i alla fall, att något rätt hade både Björklund och Lööf.
”Nu är jag vågmästare och styr ensam landet", jiipiii!! Vet knappt vem
Foliehatten avskyr mest av dessa partiledare men första priset får delas mellan Annie Lööf som är falskheten själv och den mentalt efterblivne Sjöstedt.

Det är första gången har vi fått en socialdemokratisk statsminister som öppet och offentligt säger, att han ska införa Alliansens politik, bara för att få sitta på statsministerposten.
Det är inte att Löfn är duktig. Det är mer att Lööf och är så urusla. Löfn har lurat skjortan av dem. Men är det inte det som gör Löfven så smart? Han lyckades splittra Alliansen, behålla sin S+MP-regering och övertala naiva Jonas Sjöstedt. Visst, han låter som en idiot i debatterna, men under sin politiska karriär som partiledare har han väl lyckats på alla punkter!
Löfv
én har:
1. Splittrat Alliansen
2. Begravt alla C- och L-krav i långa och dyra statliga utredningar
3. Lyckats smyga in V i förhandlingarna via köksvägen och t.o.m. gett dem vetorätt ifall C- och L-kraven klarar de statliga utredningarna.
 
Folkvalda politiker ingår avtal år 2019, där syftet är, att innehållet i dessa avtal aldrig ska komma ut och innehållet ska hållas hemligt. Dvs politik ska föras, men ingen kommer att veta om denna politik är resultatet, av ett hemligt avtal eller inte.
Vi har alltså någon sorts 5-partiöverenskommelse, med V,S,MP,L,C. Men bara S vet vad som är överenskommet åt båda håll. Det ska alltså finnas en "hemlig" överenskommelse mellan V och S "som aldrig kommer att komma ut".

Är detta ett sätt att sköta en demokrati? Nej! Det är ett rent hån
mot väljarkåren, att prata om hemliga överenskommelser som ska hållas hemliga. Hur ska man då kunna ställa politikerna till svars, vilket  är syftet med val. Detta är ovärdigt, och näst intill olagligt, kan man tycka.
Ännu värre; L och C hävdar att en överenskommelse inte finns, S vill inte kommentera det och V hävdar att den finns. Detta är ett bisarrt, och ovärdigt spel.

Fem
partier ingår gemensamt en pakt, inklusive vårt vänstersocialistiska parti och vårt ultra marknadsliberala parti. De är alltså i samma pakt. Pakten styrs av ett parti i mitten, som ingår avtal åt båda håll, varav den ena sidan inte ens känner till vad som står i avtalet åt det andra hållet. Men godtar pakten ändå.
Denna absurda (unikt för ett land med demokratiskt styrelseskick?) pakt har ingåtts av de fem
partierna, enbart av paranoid rädsla för ett parti, vars politik är normal i de flesta utvecklade I-länder. 
 
Rädslan för Hitler styr svensk inrikespolitik anno 2019. Helt otroligt egentligen.
Tilliten minskar alltmer i samhället ,och i spetsen går sossar och vänsterliberaler och visar vägen. ”Taskspel”, svek och fulspel har de tagit till en helt ny nivå, endast för att säkra sina ämbeten på hög och låg nivå. Den här s.k. demokratin är endast till för etabl
issemanget, inte för folket.
 
Det hela handlar om att sossarna vill behålla regeringsmakten. Så att man kan fördela ”gottejobben” inom statsförvaltningen på sina polare. Det handlar mest om personlig vinning och de retroaktiva mutor som väntar om man lyckas upprätthålla massinvandringen
S kommer att förhala alla liberala reformer. C och L kommer att vara ”tvärlurade” när de inser att sossarna bedriver klassisk betongpolitik kryddat med lite nyliberala utredningar som kommer att dra ut på tiden.

Gårdagens Aktuellt blev TV-historia!
Sjöstedt skämmer ut sig totalt, att det hemliga kontraktet, var bara hans minnesanteckningar?
Otroligt humor
när Kristersson, Lööf och Björklund träffas! Lööf blir attackerad, att hon gick till val med Ulf Kristersson som skulle bli statsminister och så släpper hon fram Stefan Löfven istället.
Ulf Kristersson surar. Jan Björklund erkänner att Jonas Sjöstedt och Ulf Kristersson, kan fälla Löfven.
Hysterisk komiskt att Annie Lööf lyckades klämma in frasen "mina Alliansvänner" 3 g
ånger på några minuter i Aktuellt. Annie Lööf upprepar "ett bättre Sverige" det här kommer hon få äta upp i nästa val Nu när hon börjar förstå att hon är ute på hal is, börjar Lööf tala om "mina alliansvänner!"

När väl lågkonjunkturen sveper in över landet kommer eftertankens kranka blekhet och verklighetens vrånga vrede sakta komma krypande. När upploppen tar fart i förorterna, ”bolånetorskarna” hamnar under vatten, kommunekonomierna kraschar och arbetslösheten tar fart, ja då kommer det att hända grejer!
C och L kommer att pulvriseras i opinionsmätningarna, och
Lööf och Björklund försvinner bort i periferin. Lööf börjar jobba som styrelseledamot för en investmentbank och Björklund blir landshövding eller ambassadör i ett gudsförgätet land. Samtidigt ligger C på 3% och L på 1,5% i opinionsundersökningarna. 
 
I dagens SVT:s morgonstudion där Lööf återigen offentligt ”pissar” Jonas Sjöstedt i ansiktet. I den rätt högdragna och vassa tonen dessutom och hos TV4, lät det likadant. Man undrar om hon är medveten om att dom inte har röstat än. Vänsterpartister borde koka av ilska vid det här laget.

Expressen spekulerar i att Maria Ferm blir migrationsminister. Det är väl ett taktiskt val om man vill ge SD ett par gratisprocent i nästa val. Kan det bli värre?

3 kommentarer:

  1. Jag hoppas att jag snart ska få se inlägg från de som varit så ivriga att jämföra SD med den utveckling som ledde till nazisternas maktövertagande i Tyskland på trettiotalet med den utveckling som skett i Sverige det senaste halvåret.

    Sverige har fått en statligt finansierad instution som i mångt och mycket beter sig som nazitysklands Ministerium för folkupplysning och propaganda. Visserligen benämnt Public service, men känt barn har många namn.

    Under cirkusen kring regeringsbildningen har man skapat en konstellation som kan jämföras med DDRs Socialistiska Enhetsparti. Man har inte kommit ända fram till nazisternas enpartistat, ännu men man verkar vara på god väg.

    Man har lyckats blockera två partier V och SD från inflytande och därigenom kommit runt problemen med att det sprids oönskade åsikter som stör. Det har dessutom under förra året kommit förslag från regeringen på grundlagsändringar för att avskaffa offentlighetsprincipen.
    Nazisterna gick rakt på sak, och förbjöd vissa partier. Att man inte gjort det i Sverige beror kanske på att man känner sig inte helt säker i sadeln., Metoderna är olika men inriktning och mål är detsamma, att motverka att fel åsikter får möjlighet att påverka samhällsdebatten.

    Till sist har man lyckats reducera riksdagens roll till något som liknar folkkongresserna i kommuniststyrda stater, Besluten fattas av enhetspartiets ledning I hemliga möten och läggs fram för att vidimeras av folkkongressen. I Sverige sker det med decemberöverenskommelser och januariöverenskommelser.
    Nazisterna i Tyskland var mer rakt på sak och upplöste riksdagen, så även här är man inte riktigt framme men inriktningen är tydlig.

    Det är helt tydligt vart Sverige är på väg men trots de uppenbara likheterna med nazistermas maktövertagande är det Svenska folket helt förblindade i av den djupa indoktrineringen.
    Nazisterna ville ha snabba förändringar men Sveriges politiker har insett att det är de små små stegen som ger bestående resultat.

    SvaraRadera
  2. JÖKEN är till för att utestänga SD.
    JÖKEN gör att SD kommer att öka ä nu mer vid nästa val

    SvaraRadera