måndag 28 januari 2019

Rikspuckot Morgan Johansson!

Vilken otrolig slät figur Morgan Johansson gjorde i gårdagens Agenda. Det syntes tydligt hur besvärad han var av frågorna, om den inkonsekventa migrationspolitiken.
Med den nya socialliberala regeringen har Sverige fått,
ett ganska heltäckande koncept. Asylskäl i Sverige idag:
Ursprung, det vill säga tillhörighet till nationell grupp eller etniskt ursprung (till exempel hudfärg).
Nationalitet, till exempel medborgarskap, språklig eller etnisk grupp.
Religion.
Politisk uppfattning.
Tillhörighet till en särskild samhällsgrupp.
Transpersoner eller homo- och bisexuella personer.
Sjukdom, skörhet och utsatthet som ”ömmande asylskäl”.
Klimatflyktingar.

Finns det någon på planeten som inte kan hänvisa till skäl för
att söka asyl i Sverige??

Det måste finnas utrymme för medmänsklighet, anser rikspuckot. Snacka om nyspråk. "Medmänsklighet" = Att gynna globalistiska särintressen på bekostnad av det svenska folkets trygghet och välfärd. Medmänsklighet är synonymt med ökad invandring till Sverige. Johansson mumlar också om den lägsta asylinvandringen på 13 år, men ”glömmer” nämna anhöriginvandringen. En liten ljugande pucko, det är vad han är, sosse in i märgen.
Nu när sossarna hoppat i säng med MP, C och L, så måste man motivera, att man öppnar gränserna igen och då drar man fram det gamla kortet ”medmänsklighet”, för att ingen ska våga kritisera. Det är oseriöst och stänger dörren för rationellt baserad debatt, till förmån för känsloyttringar och tyckande.

Johansson slingrade sig som masken på en krok inför frågorna och
Foliehatten tyckte sig se på hans minspel, att han inte ens själv tyckte att nyordningen är önskvärd, en nyordning som dessutom går på tvärs med vad sossarna, gick ut med i valrörelsen. I valrörelsen påpekades det, att Sveriges migrationspolitik inte ska sticka ut jämfört med andra länder inom EU. Om nu Morgan Johansson tycker anhöriginvandring är bra för integrationen, varför var han då motståndare till anhöriginvandring innan valet? Kan det berott på han var rädd för att SD skulle sno åt sig fler röster från sossarna? Nu har vi lik förbannat, EU:s mest generösa flyktingpolitik, räknat per capita i hela EU.

Foliehatten funderade om inte Morgan Johansson menade med mer mänsklighet är:
De afghaner, mestadels män över 18 som ljög om sin ålder, ska nu få ta hit hela sin familj. Det är lägre krav på anhöriginvandring nu med uppgörelsen. Det är "medmänsklighet" att ljuga om sin ålder, inte ha asylskäl, ljuga om att man kommer från Afghanistan, fast man växt upp i Iran och sedan få bo i Sverige. 45 000 ensamkommande "barn" kom från Iran under tre – fyra år. Det är dessa det handlar om.

Sjuka människor ska få stanna i Sverige, de ska inte få utvisas. Personer utan asylskäl ska få utnyttja sjukvård i Sverige, det är "medmänsklighet" att om man är allvarligt sjuk ska man inte utvisas. Vi kan alltså nu utvidga begreppet asyl med att om du är tillräckligt sjuk får du stanna.

Precis innan regeringsbildning presenterades en utredning om LSS som idag kostar över 30 miljarder om året. Man föreslog att barn under 16 år skulle få försämringar. Enorma protester gjorde att en ny utredning skall genomföras och vara klar 2021. De enormt skenande kostnaderna har berott på det enorma fusket och det är ett importerat problem, med handel av funktionsnedsatta som fungerar som en slags människohandel som är den stora orsaken! Vi kan kanske se framemot ännu fler migranter som behöver LSS
Vi ska inte bara vara hela världens socialkontor, nu ska vi vara hela världens sjukhus också.

Foliehatten skulle haft lite mer respekt för Morgan, om han med fuktiga ögon snyftat, att till detta är han nöd och tvungen, genom överenskommelsen med C och L.
Men nej, detta har inte alls med C och L att göra, oooh nej, det är i själva verket S och Morgan som anser att nu ska vi vara "medmänskliga" och ytterligare öka trycket på välfärdsapparaten, tvärtemot vallöftena.

För vad är väl ändå, ett vallöfte om inte bara ett sätt att luras? Nu när makten är i hamn
för sossarna, har vallöftena gjort sitt och kan slängas i närmsta papperskorg. Nu vänder vi blad och ser till att öka invandringen igen. Är det inte lika bra att sluta intervjua eller fråga politiker någonting överhuvudtaget? Bara be dom att hålla käft, det de säger gäller ändå inte.

Någonting måste vara fel på den mannen. Hans ögon lyser av skadeglädje och triumf, när han är med i Agenda. Att hans land faller i bitar, bekommer inte ministern det minsta.
 
Det är verkligheten sanslöst. En majoritet av väljarna röstade för en icke-socialistisk regering, men vi fick Löfven som statsminister. En majoritet av väljarna röstade också för en restriktiv invandringspolitik, men nu lättas på kraven för asyl. Varför röstar vi över huvud taget?

Det enda positiva med det här är väl att sossarna nu förlorar den sista resten av svensk arbetarklass och verkligen kommer ut som ett invandrarparti. För det är vanliga svenska löntagare som kommer att få betala, med ökad invandring i deras redan splittrade lokalsamhällen, sämre standard i vården, skolan, EU:s högsta pensionsålder och försämrade pensioner.

Att fortsätta rösta S som vanlig svensk måste nu ses som ett rent självskadebeteende.
"Socialdemokraterna gick till val på ytterligare skärpt migrationspolitik. Men efter uppgörelsen med C, L och MP blir politiken nu i stället mer generös. Förutom att fler ska få rätt till anhöriginvandring vill partierna också ge ökade möjligheter till uppehållstillstånd på grund av ömmande skäl.

För övrigt är Foliehatten helt ärligt fascinerad över, att det nu står till 100% klart, att vi har fyra år framför oss med mer invandring. C och MP sitter vid rodret med V som ivrig påhejare, samt de migrations-vänliga krafterna inom S. L är tomtar och Björklund vet nog knappt vad som händer. Foliehatten trodde ändå att hur det än landar i regeringsfrågan kommer, det hacka lite i invandringsfrågan, den lär stå på status quo, vilket skulle varit illa nog. Men icke! Nu står man och rattar på det stora reglaget som styr dammluckorna, nu ska vi vrida på kranen igen så in i helvete.

Nu kommer det stora förfallet och det kommer att gå fort nu. Detta är designat, alla tittar på tåg-kraschen och under tiden så jobbar de internationella bankirerna skjortan av sig med att stjäla allt de kan. De tjänar mer och mer ju mer vi lånar, men mest tjänar de när krisen är ett faktum och det bryter ut fullskaligt krig i Europa. Precis som de andra två gångerna.
Det är därför MSM och SVT hetsar om klimatkris nu. Den nästa flyktingvågen är "klimatflyktingar." Innan var det flyktingbarn. Nu när det har börjat smått genomskådas byter man fokus. Våra mutade korrupta politiker har krav på sig från de andra mutade EU byråkraterna. Allt är efter en agenda. EU styr. Britterna har begripit detta, fransoserna börjar förstå. Svenskarna sover än.

Det finns ingen plats i deras hjärtan för svenskarna. Som Mona Sahlin sade: "Den vita majoriteten är problemet"
Sossarna uppvisar bara en spelad medmänsklighet för invandrare, för att massmigration passar deras agenda, med att söndra nationen och invandrarna tjänar som deras valboskap. Det finns inga som är så falska som sossar.

Med i princip fri invandring, kanske svenska folket vaknar och börja koka och SD, kan räkna in ännu mer röster. Nästa val blir nog ganska
intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar