tisdag 29 januari 2019

Klimathysterin i Sverige når nya höjder – ät insekter och sluta äta kött!

Med braskande rubriker och artiklar skriver Expressen och DN, att mer än varannan svensk har minskat sin köttkonsumtion, visar en ny klimatundersökning från Sifo och SVT. Fyra av tio svenskar väljer bort kött, för att rädda klimatet skriver DN.
Nu när media har proklamerat "total klimathysteri" så kan man nog utgå ifrån en kraftig Bradley-effekt i den här typen av undersökningar. Uppföljningsartiklarna dagarna efter brukar handla om, att vi måste börja äta insekter. Men det kanske DN ligger lågt med, det är tydligen bara några få varianter av gräshoppor som i vissa fall är kosher.

Miljöpartister gillar inte kött. Foliehatten har fått för sig, att dom i större utsträckning än svenskar i allmänhet är veganer eller vegetarianer. Eftersom mycket stolligheter och floskler kommer från miljöpartister, är hans slutsats att brist på proteiner skadar hjärnan och de har svårt att få till logiska resonemang. Rent vetenskapligt har han inget belägg för sin teori, så forskning skulle behövas.

Miljöpartiet vill
e utreda en skatt på alla livsmedel som har en ”klimatpåverkan.”
Svenskar har ätit kött sen istiden tog slut. MP och nu media nöjer sig inte med, att avstå från kött själva, utan vill tvinga alla andra, att också avstå. Viss framgång har man haft med mycket ”svaga” PK-rektorer på skolor som infört ”köttfri måndag”.
Det är mest unga kvinnor som är vegetarianer och flexitarianer, samtidigt äter andra grupper, mer oxkött än någonsin. Att griskonsumtionen faller samtidigt som oxkött konsumtionen ökar, är rätt intressant. Göran Persson gick ut, för ett par dagar sedan och förklarade, att kossors pruttande, inte påverkar klimatet. Kan i och för sig bero på, att han ska ha investerat i avelsdjur från England till en kostnad av ca. 15 miljoner kr.
 
Dessa fantastiska fakta har Bonniers kommit fram till, genom att göra en Ipsos-mätning. Foliehatten frågar sig varför man ska behöva lita på osäkra och kanske vinklade opinionsmätningar, när Jordbruksverket för detaljerad statistik på området?
Enligt statistiken har köttkonsumtionen legat stilla de senaste tio åren. Grisköttkonsumtionen har gått ner, men det kompenseras av, att konsumtionen av fågel ökat. Kan var mattrender och att fågel är billigt.

Foliehatten är nästan övertygad om, att den undersökning Bonniers har som dessutom inte är gratis, att
det luktar ”fake news” lång väg.  Om det inte finns en nyhet, så får man skapa den.  
Dessutom undrar Foliehatten varför inte journalisterna har tittat på Jordbruksverkets statistik? Hade dessutom dessa journalister googlat lite om kor hade de hittat denna förklaring:
 
En ko äter i första hand gräs, halm och kraftfoder. Kraftfodret kan bestå av spannmål, soja, melass eller något annat energi- och proteinrikt foder. Kossorna äter ingenting fossilt, varje kolatom kommer från ettåriga växtdelar. Växterna som kon äter har helt nyligen samlat sitt kol från koldioxid i atmosfären. Oavsett om plantan bryts ner i kossans mage eller ligger i jorden och multnar frigörs växtens kolatomer. Det ackumuleras inte mer växthusgaser i atmosfären på grund av kossan men rotationstiden i kolets kretslopp förändras något – kossan är inte klimatboven.”
 
Livsmedelsverket anser, att det inte helt okomplicerat att avstå från kött. Problemet för unga kvinnor och barn, är att de inte får i sig, den näring de behöver och är det nödvändigt att ge dem näringstillskott. Tänk om kommande studier visar att barn som växer upp med enbart vegankost får en sämre utveckling, lättare utvecklar allergier, får sämre immunförsvar eller något annat problem? I två undersökningar har man visat att vegetarianer generellt mår sämre, än de som äter varierat
Det är inte första gången som Foliehatten har kunnat konstatera, att research inte verkar vara, journalisters starka sida.

Det känns som att denna massiva propaganda
från MSM och SVT kommer leda till något nytt hemskt kapitel i mänsklighetens historia snart. Ta till exempel propagandan mot att föda (vita) barn. Det har redan fått effekt. Nyss klubbade New York igenom en lag som gör abort tillåtet, under hela graviditeten. Varför stanna där?
Om inte
italienske Salvini och ungerske Orbán räddar oss, så kommer det här att ta en ände med förskräckelse.

Klimatfrågan drivs ny med extra mycket frenesi här i Sverige. Går du utanför Sverige, så märker du inte alls lika mycket hysteri om klimatet. Det är som om vi svenskar är utsedda att vara early adopters, inte bara för nya fräsiga IT-produkter, utan även för globala idé narrativ. Sverige är som en petriskål där man testar nya farliga bakterier för ideologisk krigföring, för att se om de effektivt kan angripa och få fäste hos befolkningen, för att bryta ned deras förnuft och motståndskraft. Detta kommer dock inte att spela någon roll för medias klimathysteri, vars "narrativ" kommer att prånglas ut på exakt samma sätt ändå.

Det faktiska vädret, eller vad som faktiskt händer i den materiella verkligheten som folk kan se och observera, förklaras alltid av media vara oviktigt för vad som pågår med "klimatet".
Det "globala klimatet" förklaras alltid vara så stort och så oerhört komplext, att saker som snöstormar och extremt låga medeltemperaturer inte är "representativt" för det. Folk uppmanas ignorera vad deras egna ögon och öron kan uppmäta och istället fortsätta uppleva ständig hysteri över klimatet. "Klimatet" är en magisk abstraktion som på något sätt ständigt blir varmare, trots att vi samtidigt upplever skyfall och stora snöoväder. Där har ni klimathysterin i ett nötskal. Det är inte vad ni ser och upplever som är det viktiga. Det viktiga är vad "experterna" säger åt er, att ni ska tycka. Eliten i Davos mal
dei exakt samma narrativ. Narrativet "förbjud kött, tvinga folk att äta insekter" är också en del i samma påverkanskampanj. Det eliten helst inte vill, att det skall spridas, är att 1500 privatjet flög dem till mötet! Klimatproblemet gäller bara de för de naiva i klimatkyrkan och inte för eliten! De lever som om ingenting har hänt!  
Medan svensken både svär över snöskottningen och på helgerna njuter av det vackra vintervädret med skidåkning och skridskor, så jobbar media i sitt anletes svett med klimatet och Greta, för att skapa fler braskande rubriker och artiklar. Kampanjen för Gretas klimatpanik har bara ett syfte. Och det handlar inte om klimatet. Davos-panik-Greta fyller samma syfte som Alain Kurdi gjorde, fast för en annan fråga. Hon är tok utnyttjad av cyniska globalister. Globalisterna drar sig inte för att utnyttja baaaaaaarn till sina smutsiga syften. Det räcker att se på den danska debatten och dansk media. Det är inte ens i närheten av den svenska hysterin, även om det givetvis inte går helt obemärkt förbi.
 
Klimatet är ett sådant "problem" vars svar är mer globalism, tycker globalisterna. Svaret är egentligen inte mer globalism och insekter utan "self sustainability". Vi får helt enkelt börja äta kött som inte har växt upp på andra sidan jorden. Det är inte ovanligt att nötkött kommer från ställen som Brasilien och Argentina och länderna där runtomkring. Varför? Jo, det är billigt.
Den här med att "äta insekter och sluta äta kött"kampanjen som MSM kör med, förstår Foliehatten inte. Globalisterna försöker hålla greppet om oss med klimathysterin. Som vi alla vet, så används tricket "problem reaction solution" för att genomdriva långtgående samhällsförändringar. Målet är att avskaffa nationalstaten. Varför tror ni annars att nationalismen, nu har seglat upp som den farligaste fienden?
Vi har sett det efter valet. Nu har vänsterliberala globalister kastat masken. Det är inte SD, fascism eller nazism som är farligast, det är nationalism som kan slå sönder EU-samarbetet. Nu har eliten visat, vad som egentligen gäller bakom masken.

Inte ens vädret står på mediernas sida. En rekordkall vinterstorm mot USA - 40 C. Det är en effekt av global uppvärmning. Istället för att jetströmmen går jämt runt Arktis, så går den långsammare, eftersom temperaturskillnaden mellan Arktis och ekvatorn är mindre. Då påverkas den mer av bergskedjor och blir vågigare och vi får vågor som är större och långsammare.

Mars förra året var det extremt kallt förra året och sedan under sommaren hade vi extremt varmt.  Det vi ser nu är en extremt vågig jetström, med väldigt varmt väder i Alaska och Svalbard, där vågorna står högt och svinkallt långt ner i USA, där vågen står lågt. Denna typ av extremväder är ett typexempel på vad klimatmodellerna visar.
Globalisterna har inga lösningar på klimatfrågan och har misslyckats rejält. Men tyvärr lämnat högern öppet mål eftersom högern förnekar vetenskap istället för att hitta vettiga lösningar.


Den framtida pressforskning kommer att visa att svensk MSM har varit synkron med propaganda och desinformation. Den ”kritiska granskning” som görs är också en bluff, eftersom ”kritiken” bara omfattar vissa ”tillåtna” områden och bara till en viss gräns. ”Kritiken” är dessutom ofarlig eftersom inga svar krävs och det hela glöms bort efter ett tag. Det är också mycket uppenbart svenska folket vill bli lurade och är lättlurade, eftersom det är bekvämast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar