fredag 4 januari 2019

Margot Wallström gör det igen!

En gång i tiden ansågs Margot Wallström som sossarnas hemliga vapen och hon skulle vara med och återupprätta partiet! Efter det Wallström väl kom hem från Bryssel, så märks det tyvärr, att hon är fullständigt inkompetent. Wallström har aldrig haft rätt? Hon är urtypen av en socialsocialdemokratisk antidemokrat och folkfiende.
Hennes karriär i FN och EU var en bluff, tillsatt av svenska staten och betald av svenska staten. Varken FN eller EU behövde henne eller ville ha henne, de hade henne, för att de fick betalt av svenska skattebetalare, för att ha henne. Nu har hon tyvärr fått makt baserad på hennes låtsasmeriter och gjort Sverige osams med halva världen. Nästa utrikesminister kommer få ett helvete att försöka få normala relationer igen.
Fortfarande finns det ett tiotal länder som Wallström inte gjort oss till dödsfiender med, men hon jobbar intensivt med att ta bort denna lista och nu är det Ungern som får ”veta hut!”

I en intervju i DN kritiserar Margot Wallström Ungern och kallar EU-landet ”problematiskt” med hänvisning till att ”Ungern ensamt hindrar EU, från att tala med en röst, till exempel i rådet för mänskliga rättigheter i Genève.”
Den obildade Wallström förstår inte, att EU ska inte tala med en röst, om det inte finns enighet i frågan,

Ungerns utrikesminister Péter Szijjártó kallar Wallströms uttalande ”arrogant” och menar att Sverige, som enligt honom på grund av alltför stor invandring, nu står utan regering, inte har rätt att kritisera Ungern.
 
Peter har helt rätt, att Sverige inte har någon rätt att kritisera Ungern. Hade Sverige haft rimliga nivåer på sin invandring, så hade vi haft en regering nu, det är rätt självklart. Löfven har också rest runt i EU och försökt(läxat) få andra länder att inse hur fantastiskt bra, det är med massinvasion från världens underutvecklade länder. Ingen har nappat, förutom de redan frälsta som Merkel och Macron.

Oavsett hur många migranter Ungern har tagit emot, så ser ungrarna vilket kaos det blir, i de länder som accepterat massinvandring från underutvecklande länder. Det finns många avskräckande exempel, där Sverige intar en självklar 1:a plats, utan konkurrens. Ungrarna har egna ögon att se med, till skillnad från svenska politiker som går runt med PK-glasögon som förvandlar luft till guld. Nu när invandrarna blivit så många i Sverige, så märker man av det i brottsstatistiken, statskassan och på höga skatter.

Att Sverige inte har en regering p.g.a. invandringen, det kan man kanske underbygga med att
migranter röstar rött och hade de inte varit här, så hade vi kanske haft en borgerlig regering nu. Hade det varit en s-regering, då hade vi fortfarande haft råd, med deras bidragspolitik. Skall vi hård dra det hela.
Ingen massinvandring=Inget SD=Ingen regeringskris.
SD är kanske inte ett enfrågeparti, men det är ett parti som är mot globalisering, mångkultur och det internationella maktetablissemanget. Man är emot att Sverige styrs från FN
och EU och inte av de svenska väljarna och skattebetalarna.

År 2015 tog sig cirka 390 000 flyktingar och migranter över den ungerska gränsen och under många veckor rådde kaos i Ungern. Det ska aldrig få hända igen, försäkrar Ungerns premiärminister Viktor Orban som ser muslimsk massinvandring som ett existentiellt hot mot Europa. Hans parti Fidesz vann en storseger(över 50%) i valet i april 2018.
Ungerns stängsel mot de sydliga grannländerna har stämt ordentligt i bäcken. Många politiker i norra Europa drar nytta av detta, precis som de drar nytta av Italiens tuffa invandringspolitik. Merkel och Löfv
én är hycklare och muslim röstfiskare, så de vågar inte säga något.
 
Dagens EU har inte mycket gemensamt med det EU som växte fram på slutet på 80-talet och början på 90-talet då Ungern ansökte om medlemskap och Ungern fick inte komma med förrän 2004.
 
Péter Szijjártó och Ungern säger bara sanningen om Sverige. Sverige har en extrem och fullständigt vansinnig invandringspolitik. Kan det vara så att Ungern börjar inse bluffen med EU, de vill inte återigen ha ett överstyre, likt det sovjetiska.
Ungern har nästan inga terrorattacker, dödsskjutningar, våldtäkter, bilbränder och stenkastning mot blåljuspersonal i Ungern. Självklart förtjänar Sverige kritik för sin helt vansinniga invandringspolitik. Margot Wallström med flera elitsossar har verkligen, både skämt ut och förrått Sverige.
I många svenska städer pågår ett befolkningsutbyte. Men Sverige är så PK, så det får man inte prata om. Bra om Sverige också får ledare som
Orban som bryr sig om Sverige och svenskarna, innan det är för sent.
 
EU skulle inte våga utesluta Ungern. Det skulle bara bevisa hur skört hela EU-konceptet är. Polen skulle då också behöva kastas ut, på liknande grunder. Då kommer det inte att dröja länge innan andra länder går ut också (frivilligt). Med Brexit har EU upplevt sin värsta kris. Man har försökt att mobba tillbaka England som medlem igen. Hoten har än så länge inte fungerat. Bryssel har allt att förlora på ett svagt EU.
 
Givetvis gör Ungern rätt som inte tar in denna fina "mångkultur" som enbart är ett fördunklat befolkningsutbyte eller folkmord om du hellre vill kalla det. Om du har en ungersk befolkning som bara föder strax under 2 barn per familj och du tar in ett folkslag som föder 4-8 per familj, i vissa fall fler! Våra svenska kvinnor väntar tills de är 30+ innan första barnet och det är inte direkt ovanligt att migranterna, börjar föda barn redan i tonåren. Det är rätt enkelt att räkna ut, vad som kommer ske inom en väldigt kort framtid. Svenskarna kommer att vara en minoritet i sitt eget land om 20 år!

I omvärldens ögon är kritik från Margot Wallström och Sverige, ett bevis på rätt väg! För många svenskar känns det skönt, att länder som Ungern kan prata sanning om Sverige! Säkert minns ungrarna hur det var under nazi- och kommunisttiden, att vara ofritt och ockuperat! Foliehatten tackar och älskar Ungern för den sanning våra egna lögnaktiga korruptionspolitiker bekämpar!
Fotnot; Foliehatten har besökt Ungern vid ett flertal tillfällen och har kunnat konstatera, att ungrarna fått det bättre!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar