onsdag 9 januari 2019

De fyras gäng överträffar sig själva med att skriva trollformler för att hålla SD utanför!

Igår kunde vi läsa braskande löpsedlar i kvällspressen att den f.d Alliansen sitter och gör någon sorts klausul, över hur SD ska vara helt utan inflyttande. Om det nu finns, någon sanningen bakom detta!

Foliehatten börjar undra om det är han själv som är dum i huvudet och fattar trögt eller kan någon förklara, hur det skulle fungera, utan stöd av SD, för de fyras gäng!

Det låter som C och L måste positionera sig, för att upprätta någon slags överenskommelse med UK, att han inte ska ta stöd av SD. Det är visserligen trams(Carl Lidbom) eftersom stöd behövs, men att detta sipprar ut, tyder helt klart på att C förbereder en sådan reträtt. Det gäller att de tillåts rädda ansiktet, så att Lööf kan säga, att hon nu har säkerställt, att varken SD eller V får inflytande, att sedan alla vet att hon tramsar spelar mindre roll.
Varför skulle SD rösta för Kristersson, när de tar fram ett anti SD-dokument? Då vore SD idioter. Nu är Foliehatten verkligen inte SD, men om han vore Åkesson, hade han sagt nej till alla som inte vill förhandla. Annars sviker Åkesson väljarna, när han nu har vågmästarroll. Men Alliansen kan tydligen inte räkna, där man verkligen snacka om ”flumskola”. Alliansen har 143 mandat, rödgröna 144 mandat. Alliansen är hela tiden beroende av SD. Ser tre alternativ, Kristersson, Löfven eller extra val.

Åkesson på FB: ”Det är naturligtvis inte rimligt att SD släpper fram en statsminister som aktivt avser förhindra att SD-väljarna får inflytande. Det borde även övriga partier förstå” och fortsätter:
”Vi är beredda att samtala, förhandla och kompromissa. Vi är beredda att ta ansvar för Sverige. Vårt huvudfokus är dock att ge de mer än en miljon människor som röstat på Sverigedemokraterna största möjliga inflytande över samhällsutvecklingen. Det styr hur vi trycker i kommande statsministeromröstningar.”

Frågan är då bara hur SD agerar, släppa fram de fyras gäng nu, för att ställa krav när UK är på plats eller rösta nej direkt om deklarationen är för tydlig. Blir det UK i 4:e är det helt klart läge att rösta ner honom, men i 3:e är det inte lika klart. Det talar i sin tur för att UK vill köra 3:e.
 
Varför ställer ingen journalist frågan om varför C och L är så rädda för extraval? Vill höra Lööfs och Lööfs knähunds svar.

Medi
ebilden den senaste tiden har inte varit helt smickrande. Lööf har gått från att vara medias favoritpolitiker efter Fridolins ”fall from grace.” Frågan är om inte regeringsbildnings fiaskot kommer bli början på Lööfs ”fall from grace.”

Idag finns inget konkret att ta ställning till och olika utspel kan vara luft och inte så mycket mer. Men med det sagt, kan SD förstås fälla UK även i 3:e, men då kan konsekvenserna bli, att vi får en starkare massinvandringsregering än vad UK skulle driva.
 
Att två maktfullkomliga personer som Löfven och Lööf skulle fungera ihop och få med sig resten tror Foliehatten blir mycket svårt. Förhoppningsvis blir det nyval då Foliehatten inte tror, att något av alternativen kommer att fungera på sikt. Tre år till med dom rödgröna och tokan Annie Lööf, skulle innebära en katastrof för Sverige. Dom har inte ens nu käbblat klart och de inser inte, att ekvationen inte går ihop, så kommer inte Lööf och Löfvén heller, klara av att styra ett sargat land.

Att kommunisterna skulle rösta fram Löfven, om han sålt sig till Lööf och Björklund är en utopi. Då sänker dom också sig själva i botten. Även om
Löfvén får ihop en regering, så tror Foliehatten, att den inte håller ihop länge. Det enda dom hade behövt gjort från början, vore att bara visa lite ödmjukhet mot SD.
Våldet eskalerar i landet och allt annat är kaos, så är det Åkesson som är det största hotet, enligt dessa partier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar