torsdag 3 januari 2019

Vänstern försöker strypa opinionen via myndigheter!

Ingen har undgått att svenska myndigheter är helt genomsyrade av PK-vänster och kulturmarxister. Myndighetsvänster = deep state, är ett bra begrepp.

Detta faktum har man känt till i minst 15 år, att vänstern styr myndigheter och vänstern älskar genus pedagogik. Det är bara att titta på brandkåren, polis och Migrationsverket som har anställda som har sin ideologi åt vänster. Socialdemokraterna är numera vänster.

Alla har kunnat notera att kulturmarxisterna är mer trängda än någonsin. De är desperata för att de ser, att de är på väg att förlora makten. Desperata människor gör desperata saker.
Foliehatten har också noterat och sett, att de under en längre tid har radikaliseras, ännu mer. De är redan sekterister, snart blir de extremister. Samma slags "massliberalism" vi såg under 30-talet. Hitler var allt annat än konservativ. Han gillade att experimentera.

Vår egen ”elit = politikerna” har ett enormt behov av att experimentera med folket och vända upp och ner på allt. Detta experimenterade kommer aldrig att ta slut, så länge de sitter vid makten, det bara eskalerar. Se bara på massinvandringen som ökat under sossarna med 32% sedan Reinfeldt. Men ingen talar om det. Det mångkulturella samhället är bara ett experiment. Ingen vet faktiskt hur det slutar.


Foliehatten har suttit och väntat under ganska lång tid, att attackerna mot KD och Ebba Busch Thor skall komma igång. Kulturmarxisterna har väntat på rätt tillfälle och nu har det kommit, efter det att Ebba Busch Thor anklagat "myndighetsvänstern" för att städa undan svensk kultur och svenska traditioner.
 
Foliehatten tror att alla hade räknat ut KD och Ebba i valet, sällan har en liknande återuppståndelse av en sovande politiker skett i historien som den återuppståndelse Ebba hade under valspurten.

Ebba hade fräckheten att ifrågasätta marxisternas agenda och givetvis kunde detta inte få passera, utan moteld! De härsknar inte på vad hon skriver om traditioner, men att hon använder ordet ”myndighetsvänster”, blev för mycket! Den vänsterliberala eliten kontrollerar akademin, skolan, förvaltningen, näringslivet, media, politiken, välfärdsstaten, finansen, rättsväsendet, fackförbunden, bönehus, icke-statliga organisationer och supra-nationella institutioner. Genom att kontrollera alla dessa institutioner kontrollerar de också den politiska och kulturella diskussionen i Sverige. De bestämmer vad som är ”giltigt” och ”ogiltigt” att säga och skriva.

Helle Klein svar på Tw
itter: ”Folkförrädare, kulturmarxister, PK-eliten och nu också myndighetsvänster. Att en partiledare nu sällar sig till extremhögerns konspirationsteorier och fiendebilder är riktigt illa. Det nya blåbruna blocket blir allt tydligare i svensk politik.”

En annan som reagerar är judinnan Ingrid Lomfors som kallar Ebba Busch Thor för ett nättroll samtidigt som bedyrar att hon aldrig gjort de uttalanden som hon bevisligen yttrade under mångfaldskonventet "Sverige tillsammans."
Det blev mycket pinsamt för Lomfors, när det fanns bildbevis i en powerpoint-presentation, där Lomfors konstaterade: "Det finns ingen inhemsk svensk kultur", som tredje punkt i denna presentation. Ännu roligare blev det när Ebba fick slutrepliken, där hon mycket påpassligt anmärker att Lomfors faktiskt använde formuleringen "Det finns ingen inhemsk svensk kultur" i sin Power Point-presentation.
Senare hävdar Lomfors att hon aldrig har hävdat att det inte skulle finnas någon inhemsk svensk kultur. Ridå för Lomfors, totalt avklädd! Efter detta fatala misstag, är det faktiskt dags för Ingrid Lomfors att avgå/sparkas. Inte bara det, det är också hög tid att lägga ned den historiemissbrukande myndigheten, Forum för levande historia.
Sverige deltog aldrig i WW2 och det finns mängder av museum i Europa som det finns en anledning till, att de finns!

Det man kan fundera över är, varför går "myndighetsvänstern" bananas över att Ebba Busch Thor använder sig av uttrycket och varför är det just dessa judinnor eller egentligen är de riktiga stollevänster feminister, det är därför de har sina vansinniga idéer, och stollevänster feminister borde därför räcka som beskrivning av dem. De är de som reagerar starkast och hörs mest? Har det kanske att göra med judarnas "ledande roll", som Barbera Spectre formulerade det, i omdaningen av Europa? Varför förnekar de sina förehavanden?
 

Som om inte Kleins och Lomfors attacker räckte kom ett twitter från Löfvéns eminente och allvetande rådgivare Henrik Arnstad. Arnstad är Carl-Johan Bonniers skribent och anser att staten skall ingripa och stoppa Ebba. Lagbrott oklart. Arnstad är nog ledsen för att vi inte har några Gulag. Eventuellt kan Ebba avprogrammeras av Expos föreläsare.

Arnstad: ”KD-ledaren sprider lögner och personangrepp mot myndighetschef. Lögnerna är hämtade från rasistiska hatsajter. Det borde få rättsliga konsekvenser. ”

Marxismen är en judisk ideologi, så när Ebba med flera riktar befogad kritik mot att Sveriges myndigheter och institutioner under de senaste 50 åren har infiltrerats utav samhällsomstörtande kommunister, så känner sig stollevänstern, ömsom personligt förolämpade, ömsom förbannade över att folk inte längre sväljer propagandan och att kritikerna har har mage att säga den oförblommerade sanningen, om sakernas tillstånd.

Att kulturmarxisterna har stor makt visade sig när Björklund ville reformera skolan. Skolverket, facken, lärarna och lärarutbildningarna bjöd på både internt och externt motstånd. Bara att avskaffa lärarhögskolorna kostade på och resultatet blev egentligen endast att vänsterpedagogerna flyttade från lärarhögskolorna till universiteten. Läroplanen från 2011 är också lika flummig som den tidigare. Det såg skolverket till och de gjorde det över Björklunds huvud.
Ebba Busch Thor
fräckhet att göra myndighetssfären icke-legitim genom att kalla dem för ”myndighetsvänster”, blev för mycket för dem.
K
D har sedan 1960-talet haft ömsom haft en fot i etablissemanget och en fot utanför. Så fort KD visar upp ”tuppkammen” och överträder någon gränser blir vänsterliberala helt vansinniga och kräver rättning i leden. Även om KD fick 50 procent skulle de få stora problem med myndighetsvänstern. Enda sättet att komma åt dem, är att lägga ner eller omorganisera mängder av myndigheter.


Med tanke på att borgerligheten inte vek sig som råttor igen efter valet, så blev det lite jobbigt för vänstern. SD
har ställt till så mycket problem för dem och att få fler som kritiserar dem, kan till slut bli för mycket. Och vad är vänsterns lösningar på alla problem och kritik! Drev och smutskastning!

Nu har media släppt alla spärrar och börjar behandla KD som SD. Hat och hot är deras enda verktyg. KD står i vägen för makten, och ska undanröjas, oavsett vad. Det har skett flera attacker mot Ebba under senare tid. Inget hon säger tycks vara "rätt", utan bara "extremhöger". Lilla Nazi-Ebba.

Skulle det här varit ett drev mot Annie Lööf skulle Public Service
och medie
bolag skrivit i veckor om den "äcklig manliga sexism som hatar unga kvinnor som hotar deras makt". Nu är det Ebba, förvisso 4 år yngre, men höger. Då är det hon som är problemet istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar