tisdag 22 januari 2019

Varför tar Stefan Löfvén upp förintelsen i regeringsförklaringen?

Är det ingen som undrar varför detta tas upp i regeringsförklaringen?
Löfvén: ”Var än antisemitismen finns, och hur den än uttrycks, så ska den belysas och bekämpas. År 2020 står Sverige värd för en ny internationell konferens om hågkomst av Förintelsen, och svenska ungdomar ska ges möjlighet att besöka minnesplatserna i Europa. Ett nytt museum inrättas för att bevara och föra vidare minnet av Förintelsen. Vi ska aldrig glömma, har vi lovat varandra. Sverige glömmer aldrig. ”

Sossarna och Stefan Löfvén kan inte släppa förintelsen och nazismens brott. De måste hela tiden befästa förståelsen och bilden av historien. Genom att reproducera berättelsen, säkrar man såväl det narrativ som den agenda man driver. Man skapar på så sätt en mytologisk verklighet som främjar den socialistiska kampen mot nazismen och nationen.

Den igår utnämnda Kultur- och demokratiminister Amanda Lind, MP intervjuades i SVT Rapport: Hon pekade ut "högerpopulister" och "nationalister" som fiender till det fria ordet. Lind: ”Detta är "extremt viktigt" att motverka!”

Det hann inte gå många minuter efter det att hon utsetts som Hanif Bali konstaterade:
Miljöpartiets kärlek för Kaplan är helt overklig. Hans fleråriga islamistiska engangemang för brödraskapet och milli görus beskriv som ”misstag”. Snubblade han varje gång in på scen och höll tal för dem eller?
Jag ångrar ovanstående tweet omedelbart, hon har varit minister i seriöst 3 minuter och hon har redan börjat hylla islamister!
Amanda Lind fortsätter i media idag envisas på att Kaplan affären var ett ”misstag”, precis som hon gjorde när han avgick. Visar att Miljöpartiet inget lärt om dubbelspelande islamistisk entrism - och ännu allvarligare - detta nyttiga ”geni” är alltså vår demokratiminister.”
 
Vad menar Lind, när hon säger, att det är "extremt viktigt!" Vill hon bara bekämpa det fria ordet eller är det nazismen? När Stefan Löfvén därtill i talarstolen pratar om förintelsen, börjar Foliehatten fundera!

I själva verket vill Löfvén fortsätta kampen mot den lilla klicken nazister, på kanske max 2000 villrådiga unga män. Stefan Löfvén och övriga etablissemanget försöker på bästa sätt, prata så lite som möjligt, om det verkliga hotet i Sverige! Den islamska terrorn!
Hur många fler attentat måste genomföras i Sverige, innan sossarna vaknar? Javisst, Foliehatten glömde nämna, att numera är muslimer en mycket viktig väljarbas för sossarna!

Stefan Löfvén har ingen heder kvar i kroppen, när han i sin regeringsförklaring utesluter, att det verkliga hotet mot Sverige är de IS-krigare som kommit tillbaka och tagits hand av de sociala myndigheterna.
Istället fortsätter Stefan Löfvén svamla i talarstolen, "vi ska aldrig glömma" och det  är omskrivningar av nazister och i förlängningen även SD, så att de kan fortsätta med sina smutsiga uttalanden!

1 kommentar:

  1. Reagerade på samma sätt.
    Vänsterns förkärlek för "hata nazister" är enbart en ridå för att rikta uppmärksamheten åt annat håll, att slippa få sina egna gärningar granskade.
    Funkade redan på Göran Perssons tid.."Om detta må vi berätta.."

    SvaraRadera