onsdag 23 januari 2019

Hur genomfalsk får man bli, Annie Lööf?

Sverige fick i slutet av förra veckan en socialliberal regering, med S och MP. Hela regeringsbildningen blev väldigt långdragen och det beror uteslutande på Annie Lööf som höll i taktpinnen!
Att V, trots en bra teaterföreställning, roll och manus av Jonas Sjöstedt, inte skulle stödja sossarna, var det väldigt få som inte trodde på detta. Sjöstedts minnesanteckningar var orsaken till att Sjöstedt vände och detta kommer att gå till historien! Sjöstedts borde få två Oscars för sin prestation!
Både C och L hade med sina agerande, målat in sig så totalt i ett hörn, att till slut återstod, det inget annat än, att de skulle bli sossarnas fan club!

Annie Lööf har nu den mycket dåliga smaken, att försöka rentvå sig själv,
förbättra historiebeskrivning, att det inte var hennes fel och det hon nu gör, är bara göra damage control och skylla ifrån sig.
I en lång intervju med DN berättar hon nu, om vad som ledde till att hon tog klivet över blockgränsen och att hon redan i januari 2017, när Anna Kinberg Batra förklarade att M var beredda att inleda samtal med SD, förstod
hon, att det kunde bli en besvärlig situation efter valet 2018. Lööf anser, att hon inte ser överenskommelsen med L, S och MP som ett svek mot Alliansen, utan menar att det i stället var M och KD som bröt sig ut och gick sin egen väg.

Det Annie Lööf noga undviker att berätta, var att spelplanen på Allianssidan förändrades totalt, när Anna Kindberg Batra, fimpades av M.

Den internationella finansvärlden hade fått upp ögonen för Annie Lööf, via Jacob Wallenberg som sitter i den slutna globalistiska lobbyorganisationen Bilderberggruppens styrelse. Annie Lööf hade med all tydlighet visat att hon var en stor anhängare av det globala politiska programmet som den internationella finansvärlden lobbat för i många år. Efter Batras fall, blev hon nu istället en idealkandidat till statsministerposten, för globalisterna.
För att
Bilderbergarna skulle lära känna Annie närmare, bjöds hon också in till ett möte sommaren 2017. På mötet fick Annie möjlighet, att frottera sig med några av världens mest förmögna finansmän. Tydligen gick Annie hem hos dessa filantroper, eftersom hon valdes in i globalisternas slutna lobbygrupp – den Trilaterala kommissionen.

Om vi jämför Annie Lööf före och efter mötet med Bilderbergarna, så framgår det med all tydlighet, att Annie Lööf likt en svamp, sugit åt sig allt som globalisterna föreslaget. Hon skulle bli Sveriges nästa statsminister och det blev för mycket för Annie, hon slog om helt, blev egotrippad och drabbades av storhetsvansinne.
Med sitt försvarstal i DN och afghanamnestin står det klart, att hon efter Bilderbergmötet, inte längre var en del av Alliansen. Att inte tala om detta för övriga i Alliansen, är genomruttet och genomfalskt Dessutom struntade hon i, hur det går för Sverige
Efter Bilderbergmötet, fick nu se, en mycket mer kaxig Lööf som inte tog hänsyn till någon annan, än sig själv. Hon var utsedd av Bilderbergarna och då, tar man sig ton.

För Bilderbergarna blev säkert den svenska valutgången en jättestor besvikelse. Annie Lööf hade inte levererat det valresultat som de hade trott och förväntat sig, hennes Centerparti fick bara strax över 8% och med ett sådant resultat, blir man inte statsminister.
Trots Centerns dåliga resultat(även om de ökade med 2,5%) var Centern chanser för att få statsministerposten hypotetiska, existerade inte detta faktum för Annie Lööf. Hon var så uppfylld av sin egen storhet och att hon var utvald, att hon trodde, att hon skulle bli statsminister. Det var nu som hon satte igång sitt trixande, förhalande med en plan, för att uppnå sitt mål, att bli statsminister! Inget var längre oheligt för henne!

Första hindret var Stefan Löfvén. För att han skulle avsättes behövdes stöd av SD.
Nu passade galoscherna, trots att Annie mer än en gång sagt, att hon på inga villkor vill få stöd av SD eller vill ha att göra med SD
och plötsligt passade stödet från SD och Löfvén blev avsatt.
Nästa hinder var Ulf Kristersson som nu fick budet att försöka bilda regering. Det var nu Annie Lööf satte i gång sin plan, trixande, ljugande och svek. För att Kristersson skulle bli statsminister krävdes ett stöd av SD. Och se, nu passade inte galoscherna för Annie Lööf. Hon förklarade helt frankt, att nu skulle hon och hennes knähund Björklund rösta emot Kristersson, eftersom han ville ha stöd av SD som Annie Lööf anser, behöver hållas utanför allt inflyttande! Hon påpekade dessutom, att hon sagt detta hela tiden. SD skall hållas utanför allt! Att Annie Lööf är så hatisk mot SD, är en del av planen. De var i vägen för planen.
Med denna dolkstöt i ryggen av Annie Lööf, var i praktiken Alliansen död, trots att de gått till val på att få bort Löfvén och när Alliansen hade chansen att ta över makten, svek Annie Lööf, å det grymmaste! Det visar också hur genomfalsk Annie Lööf är!
Efter dolkstöten mot Kristersson erbjöd sig Annie Lööf planenligt sig själv som regeringsbildare. Det var nu som hennes plan skulle förverkligas och hon såg nu sin stora chans, att få sitta högst upp på piedestalen och nå sina drömmars mål. Foliehatten tror, att Annie Lööf måste ha blivit oerhört grymt besviken, när hon i förhandlingarna med partier som är både två och tre gånger större, än hennes egna Centerparti, fick till svar, svart på vitt, att hon inte kunde propsa på, att få den högsta posten. Hennes presskonferens, där hon skulle meddela sitt misslyckande, har gått till historien, eftersom hon skyllde på de andra som inte ville släppa fram henne.

Efter Annies misslyckande får nu Löfvén bollen och även han, blir utsatt för Annie Lööfs trixande. Hon förespeglar sitt stöd till Löfven, på vissa villkor. Sossarna skulle ge upp i stort sett alla sina hjärtefrågor. Annies tanke bakom detta var, att Löfvén skulle tvingas tacka nej, hur gärna han, än ville komma tillbaka.

När Löfven planenligt tackat nej, går så bollen tillbaka till Alliansen, som inte längre är en Allians. Lööf försöker i detta läge, förra fram MP! Men även detta stupar och nu går bollen över till Löfven igen!

Vad som nu händer är att den totalt maktgalne Löfvén hade en enkel match, eftersom både C och L inte hade fler kort kvar i rockärmarna och bägge ville, till varje pris undvika ett extraval. Uppgörelsen mellan partierna, har redan gått till historien som århundradets blåsning. S och MP bildar regering och C och L får igenom massa utredningar som kan förhalas i det längsta. Annie Lööf påpekar kaxigt, att om inte regeringen följer uppgörelsen, kommer hon att se till att den fälls. Det som är ganska intressant är, vad det står på Sjöstedts minneslapp och vad gör V, om Löfven skiter i detta?

I uppgörelsen ingår fri anhöriginvandring, en hjärtefråga för både MP och C. Igår plockade MV fram ett underlag, att anhöriga till 20.000 migranter kommer att beviljas tillfälliga PUT. Det kan innebära allt från 100.00 till 150.000 nya migranter till sommaren. Vad de skall bo eller placeras, har inte kommit upp på dagordningen. Rekordet för 2015 sitter nog ganska löst. Foliehatten skulle inte alls bli förvånad, om det blir mellan 250.00 till 300.000 migranter som kommer i år!

Den stora frågan Foliehatten måste ställa är, varför Annie Lööf inte insåg, att hennes chanser att bli statsminister var minimala. Var det hennes storhetsvansinne som satte stopp för allt rationellt tänkande eller trodde hon in i det längsta, att hon trots allt, hade chansen att få den åtråvärda posten som statsminister.
Med facit i hand tror faktiskt Foliehatten, att det var Annie Lööfs storhetsvansinne som var orsaken till hennes meningslösa intrigerande i över 130 dagar. Det hade räckt med en vecka efter valet, att komma överens och stödja Löfvens fortsatta regeringsinnehav, för i praktiken har inte Lööf eller Björklund uppnått någonting, mer än att man satt igång massa utredningar som hamnar i långbänk, av den slipade Löfvén. Århundradets blåsning har blivit ett faktum och Sverige har begåvats med en politiker som lider av storhetsvansinne!

Foliehatten undrar förstås vad Bilderbergarna och övriga i finansvärlden tänker, när de har sett hur Annie Lööf har agerat. De kan knappast applådera, när de har fått bevittna ett fullständigt horribelt spektakel och Sveriges hittills längsta regeringskris, iscensatt av Annie Lööf.

3 kommentarer:

 1. Väl formulerat, Hatten.
  Näst sista stycket, om Annies något överdrivna självbild, är nog kärnan i att det blev "de 130 dagarna".
  För denna sk regering kommer inte att hålla när tom c och L så småningom inser att de blivit superblåsta!
  Kommer Annie att tåla det?

  SvaraRadera
 2. Glömde ju svara på den initiala frågan i rubriken:
  Fråga "Hur genomfalsk får man bli, Annie Lööf?"
  Svar: Hur falsk som helst om man aspirerar på att, som i detta fall, bli statsminister...
  ..men Annie, Karma is a bitch!

  SvaraRadera
 3. Tack för bloggen även dagens.
  Visst långt kvar till nästa val men
  Annie och Jan B är körda,Jan har till och med pulveriserat L och Centerns uppgång är redan utraderat i senaste mätning.
  En del straffas i flygande fläng..

  SvaraRadera