lördag 26 januari 2019

Morgan Johansson är den nya Bagdad Bob!

Den nya socialliberala regeringen har redan hunnit med att mörka en konsekvensanalys över vad deras politik leder till och den har redan fört svenska folket bakom ljuset. Notera att det är bara är en vecka efter deras tillträdde!
 
Morgan Johansson har hela veckan hänvisat till gamla siffror för ca 8.000 fler anhöriga som under tre år väntas komma med de nya reglerna om familjeåterförening som tvingats igenom av C och MP. Men egentligen är siffran
betydligt högre och ingen kan säga, var den kommer att landa. Att 20.000 som har möjlighet att ta hit sina anhöriga, bara skulle ta hit 8.000, är ett stort skämt!
 
Om vi går in på MV:s hemsida kan man läsa i statistiken, att mellan 2009-2017 fick totalt 455 867 personer uppehållstillstånd som familjeanknytning. Eftersom anhöriga eftersläpar syns inte effekten av rekordåret 2015 än. 2017 var dom 65 tusen och 2018 har man inte vågat släppa än men 70+ tusen är väl en rimlig gissning.
 
Det sägs att de anhöriga skall tas omhand av dem som redan bor i landet. Vidare måste de ha ett boende tillräckligt stort för detta och ett arbeta som de kan försörja kanske två extra personer med. Gäller detta i verkligheten också, eller?
Försörjningsstödet justeras så, att ett alternativt skyddsbehövande som får möjlighet till familjeåterförening och som sedan har beviljats uppehållstillstånd när ändringarna träder i kraft, får en respit från försörjningsstödet i tre månader, från att de nya reglerna träder i kraft. Massvis får avslag då kraven inte uppfylls. Å andra sidan, går de bara "under jorden" och fortsätter kassera in diverse bidrag i alla fall. Många utnyttjas som svart arbetskraft i slavliknande förhållanden. En del sexuellt. Vi har fått ett parallellsamhälle och ingen bryr sig, varse sig väljare eller politiker.
Foliehatten noterar att en somalier i Bräcke, fått kostnaden betald, för flyg till Sverige för 10 personer och detta från Etiopien!

I en färsk konsekvensanalys från Migrationsverket som regeringen begärt och som Justitiedepartementet erhöll i måndags. Dokumentet har inte offentliggjorts för allmänheten och det absurda är, att regeringen sitter på en ny rapport om familjeåterföreningen. Trots detta har Johansson fortsatt hänvisa till de inaktuella gamla siffrorna, dagar efter man fått den nya rapporten.

Morgan Johansson är inget mer än en svensk version av Bagdad Bob. Redan 2002 förklarade han som nytillträdd hälsominister att Sverige skulle vara narkotikafritt 2012. Det en politiker säger är nästan alltid förknippat med en lögn, så även i det här fallet. De generösare reglerna för anhöriginvandring borde jämställas med ett förräderi. Man låter förstörelsen av ett helt land växa ytterligare.
Själv är Foliehatten inte lika fascinerad över hur dåligt de ljuger, utan hur naiva och lurade den svenske väljaren är som köper denna smörja och lögnerna.

Varför har vi inte öppen debatt i samhället om hur mycket vi är beredda att försaka, för att ta hit migranter som inte tillför samhället någonting, mer än ökade kostnader, mer kriminalitet och undanträngning av den svenska befolkningen.
Filosofen John Rawls säger att man i sådana här etiska överväganden bör låtsas att man ännu vore ofödd och inte vet var man hamnar, om man kommer födas i ett i-land eller u-land, rik eller fattig, frisk eller handikappad, intelligent eller dum, homosexuell eller heterosexuell. Hur stort belopp skulle vi i så fall tycka är rimligt att de som hade turen att födas i Sverige ska betala för att hjälpa dem som föds i
u-länder. Det är en svår moralisk fråga som måste sakligt debatteras och demokratiskt beslutas. En annan frågan som borde debatteras mer är hur vi använder de begränsade resurser som vi är beredda att avvara på bästa sätt. Att locka människor till Sverige som inte har en chans att komma in på svensk arbetsmarknad till ett livslångt utanförskap, men bonus för dem är, att de får ett livslång försörjning av våra skattemedel!

Det var länge sedan asylrelaterad invandring var högutbildade? Det finns länder med högre löner och bättre arbetsmöjligheter, än Sverige för dem. Högutbildade svenskar söker sig nu till andra länder. Andra generationens iranier i Sverige flyttar till USA, när de tagit universitetsexamen.
Till Sverige kommer bidragssökare som andra utvecklade länder, inte vill ha.
Foliehatten upplever detta som landets största problem. Politiker, MSM, SVT, myndighetspersoner, skönmålar sakers tillstånd, så att det passar in i en bild som skall visas upp. Och då är alla med på tåget och ingen i media ifrågasätter aldrig dessa påståenden, oftast rena lögner. Arbetslöshet, skolresultat, kriminalitet, invandring, presenteras med anpassade siffror, för att "se bra ut."

Politiker högt upp i partiorganisationen ”vet” hur det ligger till. Skulle deras uppdrag upphöra, väntar belöning om de ”skött” sig och sitt uppdrag. Men hur vanliga partimedlemmar och fritidspolitiker kan köpa "skiten" som sägs, förstår Foliehatten inte.
Det räcker med att tillbringar några timmar och några tillfällen i vilken stad som helst, så inser man, att något har hänt. Gå omkring i ett valfritt miljonprogram och titta på namnen på hyresgästerna. Besök några rättegångar i tingsrätten, så inser man också hur det har blivit. Vi som är äldre har vuxit upp i ett helt annat Sverige. Enligt Foliehatten ett bättre Sverige.

Hela migrationen är en industri som drar stora skattepengar, inga politiker vill sammanställa totala kostnaden.
Den nys utnämnda rabiata, vurmaren av Muslimska brödraskapet Maria Ferm gjorde ett försök och har räknat ut, att den totala kostnaden för en migrant är 400.000.
Regeringens egna ekonomiska expertråd, har via Ruist räknat ut, att en migrant kostar 70.000/år under 59 år, kostnaden blir då
4,2 miljoner per migrant. Tar vi sedan och tittar på de över 2 miljoner som kommit hit, är siffrorna hisnande! Alla förstår varför vi har så höga skatter och att hela infrastrukturen har kollapsat!

Det kanske allra märkligaste i hela denna ”soppa” är att sossarna och de andra två största partierna inte vill ha en fri invandring. Ändå så fortsätter anhöriginvandring i oförminskad takt. Det visar hur ”maktkåta” sossarna är. I riksdagen finns det ett kompakt motstånd, på ca 65%! Det visar vilken makt småpartier har i demokratins Sverige. Om vi nu ska kalla detta demokrati!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar