lördag 26 januari 2019

Klimatidiotin har fått ett nytt ansikte!

I en debattartikel i Expressen vädjar en grupp som kallar sig "influencers" till Stefan Löfven, att köra över det svenska folket för att komma tillrätta med klimatförändringarna. De ber om att vi ska bli av med vår frihet som vi inte kan hantera. De vädjar helt enkelt om att han ska införa diktatur. För vi kan inte "släppa taget om en bekväm livsstil".
Enligt deras egna uppgifter når dessa 87, " 2,1 miljoner människor varje vecka. Foliehatten undrar om gruppen Influencers, är personer som inte kan få normala jobb?
"Släpp taget om väljarstödet, Löfven. Våga vara obekväm och kör över oss och våra klimatkatastrofala vanor med en statlig hockeytackling. Vi står bakom dig, skriver 87 influencers." Tyvärr saknar Foliehatten den där långhårige meteorologen, Per Holmgren, då hade listan fått en rejäl tyngd!
 
Om vi tittar på de 87 namnen som finns uppräknade, så är 81 kvinnor och och de övriga 6, bör då vara hen. Foliehatten funderar om inte klimatpropagandan, på något sätt, slår igenom stenhårt, i det kvinnliga psyket. Foliehatten har en längre tid tittat på klimatalarmisternas sidor och svar och kunnat notera, att det till övervägande delen är kvinnor som påstår massa saker. Flera gånger har Foliehatten frågat, om de kunde hänvisa till vilka vetenskapliga fakta de stödjer sig på, när de påstår, helt vansinniga saker, i samma stil som Greta! Oftast får han inte svar, men ibland händer det och då svarar de, att de inte har tid att svara!
Ibland känns det som om det enda man borde göra är att bygga ett tak över Sverige och sätta upp en skylt vid gränsen där det står mentalsjukhus på, översatt till ett flertal språk.


Foliehatten undrar
också om dessa människor är helt från vettet? Trollar dom? Är det värt offra demokratin för detta? Är de riktigt friska när de skriver:
"På valdagens morgon i höstas passerade vi möjligheten att hålla oss under 1,5 graders global uppvärmning, enligt forskningsinstitutet MCC. Inget är viktigare än detta. Och tyvärr är vi svenskar som en nation av tonåringar utan konsekvensanalys. Vi kan göra vad vi vill. Vi är fria att sätta oss på en buss som rusar fram i tvåhundra kilometer i timmen, så det gjorde vi. Och vi ångrar oss, vi vill av. NU."
 
Foliehatten anser att denna episka debattartikel borde gå till historien, i sin sinnessjuka ansats. Artikeln speglar vår samtidsanda, där den ”goda” sidan är helt oförmögna att se, att de nu står fast förankrade på fel sida av historien, fast de själva tror, att de är ljusets riddare.
När Foliehatten för andra gången läst igenom deras artikel, saknar han faktiskt ord för, när han konfronteras med sådan total monstruös idioti. Det minsta som borde inträffa, är att de förlorar minst hälften av sina följare.

Foliehatten kan också konstatera att Bonniers, Schibsteds och SVT:s sammanlagda ansträngningar burit frukt. Nu förstår han faktiskt till fullo, indoktrineringens fulla kraft. Om samma insatser riktats mot Ryssland, så hade vi förklarat krig i närtid.
 
Om man nu är mån om klimatet, varför hejar man då på överkonsumtion av prylar och propagerar för massinvandring? Dessa två faktorer är ett långt mycket större hot mot det globala klimatet, än några tusen ”prutande” kossor.

Inför en teknikskatt, så att en Macbook kostar 45
000, en utlandsresa med flyg minst 15000. En smartphone ska kosta minst 10000. Gärna det dubbla. En latteskatt som gör att kaffet kostar 45 kr, på Pressbyrån. Svenssons Mallorca-resa ska skatte höjas med 40 000:-. Det räddar säkert världens klimat. Ungefär som statens satsning på elcyklar som riksdagens revisorer dömde ut som verkningslös symbolpolitik. Fast då vill nog inte de ivriga klimatvurmarna vara med och spela längre!
 
Det är helt fantastiskt att vi har progressiva kändisar i Sverige som står för humanism, medmänsklighet och nu för radikala insatser för att möta klimathotet.
De vågar tala
öppet om de obekväma och de tar sig tid, trots att det inte är primärt deras ansvar och göra det. Influensers har med sina stora antal följare en viktig roll i att förmedla goda värderingar. Det är väldigt sällan vi ser influensers med dåliga värderingar som de som ofta presenteras (rasism, kvinnohat, homofobi) av arga aggressiva män och det är för att de svenska folket inte accepterar dem. Medmänsklighet och progressivitet för Sverige framåt.
Helt fantastiskt att dessa "influencers" skriver rakt ut, att de har makten att skapa opinion genom sina bloggar och sidor. Idag ska man vara stolt över, att vara en narcissistisk sociopat. I grunden är det en bra idé, vi behöver radikala åtgärder för att nå klimatmålen, de rödgröna har satt upp. De 87 influencers föreslagna tillvägagångssätt, är mer än galet. De vill ge staten total makt och kontroll vilket skulle skapa total anarki inom 48 timmar i alla storstäder och även vissa andra delar av landet. Kolla vad som hände i Frankrike när ledaren tog ett steg för långt. Det här är mååååånga steg för långt.
 
Foliehatten tycker det är viktigt med goda människor som står upp för mänskligheten och världsfreden och antirasism. Han känner att det är viktigt och betydelsefullt med upprop av det här slaget. Det kommer att förändra världen och vi i Sverige visar att vi är en humanitär stormakt. Han tycker Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt borde ha skrivit på också. Och Annie Lööf också, ja alla partiledare utom SD. För dom har inte rätt värdegrund.
 
De flesta har missat helt hur klimatdebatten har överskuggat alla andra politiska frågor senaste tiden i Sverige? Ja, från politikers sida och de kan ljuga, utan att skämmas, ett enda dugg! De tar detta på allvar och de inser inte hur totalt sjuk deras agenda är. Debatten följer en på förhand uppgjord och regisserad globalistisk agenda som de rödgröna svalt med hull och hår. Den är en föreställning som bara spelas upp på det sätt som författarna av "narrativet" har bestämt att den ska. Verkligheten har de förpassad upp på läktaren. Klimatbluffen och massmigrationen är globalisternas främsta vapen för att på sikt införa en världsregering, styrd av FN. En världsdiktatur som inte skulle göra ”Satan” besviken.
 
Det Kina släpper ut på ett år, gör Sverige på 249 år. Det USA släpper ut på ett år, gör Sverige på 133 år. Vi har noll påverkan på klimatet överhuvudtaget som nation.
Även om IPCC skulle ha 100% rätt i alla klimatprognoser så skulle total självspäkning p.g.a. deras domedagsprofetior på sin höjd leda till att vi sparade några futtiga minuter innan temperaturhöjningen till två grader skulle vara framme.

Men ingen kommer att glömma,
att vi har en statsminister som fick svenskarna att gå från att vara ett av ett folk som tär hårdast på jordens resurser, till att bli en nation av klimatförebilder. Frågan är till vilken nytta? Det har dessutom kostat svenska folket skjortan med påförda skatter och en bilmarknad i Sverige som är i total kaos! Pratade med en bilförsäljare i veckan och han tyckte att den rödgröna regeringen, är det värsta som hänt Sverige. Fullständig idioti!
Rosévirus – Foliehatten menar förstås rosévinsrus, det är inte att leka med, så kan det gå, när man skriver på fyllerifyllan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar