lördag 19 januari 2019

Kloaken Anders Lindberg!

De som använder Aftonbladet eller dess skribenter som sanningskälla är mer än lovligt korkade. Den kanske värsta av alla skribenter på Aftonbladet är kloaken Anders Lindberg som den senaste tiden har briljerat med artiklar som tillhör de absolut mest märkliga och vinklade skrönor som skrivits i svensk presshistoria!

I egenskap av journalist är Anders Lindberg, alltid fruktansvärt oärlig i sin argumentation. Han ljuger oftast medvetet eller blandar bort korten.
När man läser Anders Lindbergs ledare, är flertalet  hatiska, föraktfulla och spefulla mästerstycken. Anders Lindberg hatar det fria ordet. Han hatar att du och alla andra, kan fritt skriva, tycka och tänka, på nätet.
 
Foliehatten undrar om karln har kvar någon heder, i sin kropp? Anders Lindberg är en skitstövel av rang. Det är vad han är. Han har aldrig tagit strid för en endaste svensk som tagit bladet från munnen. Helt ärligt kan Foliehatten säga, att han anser att Anders Lindberg och resten av Aftonbladet egentligen kan jämföras med kloaker.

Aftonbladet är så dåliga, så låga, så
usla,Foliehatten inte finner ord. En värre skittidning får man leta efter. Ena stunden jagar man vanliga Svenssons som tycker fel, i nästa stund låtsas man stå upp för det fria ordet. Deras hat mot vanligt folk går inte längre att dölja. Värre hyckleri får man leta efter. Man vad annat kan man vänta, av en gammal partigängare och rådgivare åt Mona Sahlin.

Enligt undersökningar har bara var sjunde, 14 procent, stort förtroende för Aftonbladet och bara var tionde för Expressen.
Siffrorna är kanske inte någon chock!
Sedan många år hamnar kvällspress och politiska partier i strykklass. Men om man drar ut kurvorna blir det lite otäckt. 2008 låg både SVT och SR kring 75 procent. Nu ligger radion på 60 och SVT på 52.

För tio år sedan satt inte
SD i riksdagen och ingen hade hört talas om Twitter, Facebook eller smarta telefoner. Människor läste papperstidningar på bussen till jobbet och tittade på TV när programmen sändes. Begrepp som "fake news" var inte ens uppfunna.
Nya vanor verkar ha bidragit till lägre förtroende för medier inte bara i Sverige. Men om teknologi kan vara en del av förklaringen verkar polarisering vara en annan. Enligt förtroendebarometern följer nämligen förtroende för media människors politiska åsikter i allt högre grad.

Om du är högerväljare enligt undersökningar, har du mindre förtroende för Public service. Medan 82 % av rödgröna väljare har förtroende för SR, så har bara 32% av SD det.

Enligt Anders Lindberg är det SD, Twitter och Facebook som gjort att tilliten till medier minskar. Att det har med media själva att göra, reflektera såklart inte Anders Lindberg över, eftersom det skulle implicera, att media själva har ett ansvar för att färre litar på dem idag. Problemet enligt Anders Lindberg är inte att media konsekvent har ljugit om invandringen i över 30 år. Problemet är istället att alla unga, outbildade och arbetslösa SD som bor på landsbygden och som kan använda internet, utan att någon kan kontrollera dem. Om den liberala eliten hade fått bestämma allting, hade livet varit så mycket lättare för avskrädeshögar som Lindberg. När media kunde skicka ut sitt budskap utan att mötas av mothugg i andra kanaler var medias uppdrag mycket lättare. Alla despoter föredrar envägskommunikation, likaså svensk och västerländsk media i övrigt.

Det finns mängder av exempel på Anders Lindbergs märkliga journalistik. Ett av de mera märkliga, är vad som avslöjades om islamisternas övertagande av SSU Skåne och enligt Lindberg är det inget annat än en klassisk maktkamp.
Lindberg: ”Bråket i SSU handlar om makt, inte Islam Så vad i allsin dar är det egentligen som har hänt? När jag ringer runt till olika personer med insyn blir det snabbt uppenbart att detta varken handlar om religion eller politik. Det är i första hand en ganska traditionell SSU-maktstrid - men med otraditionella aktörer och därmed nya argument.
Dagens konflikt i Skåne hämtar näring ur den historien men utlöstes av att man på senare år värvat medlemmar från nya grupper, till stor del i invandrartäta Rosengård, vilket förändrat maktbalansen i Malmö. De nya medlemmarna kommer, lite förenklat, ur den nya arbetarklass som har vuxit fram på senare år i storstädernas förorter. Dessa "förortskids" hade andra erfarenheter och referensramar och ville driva andra frågor än SSU Skåne gjort historiskt. Det skar sig, både kulturellt och personligt. För några år sedan förlorade den traditionella SSU-vänstern i Malmö makten. Båda sidor anklagar nu varandra för fula metoder och angriper varandra via media.
Samtidigt väcker konflikten även frågan om hur Socialdemokratin ska hantera organiserad religion. Självklart kan man vara troende och aktiv socialdemokrat, men man kan inte utifrån religiösa argument agera i strid med socialdemokratins värdegrund.”

Foliehatten undrar när Anders Lindberg skall vakna och förstå, att det är precis samma kamp som förs i hela det svenska samhället och det som hände i SSU Skåne, bara är ett exempel på hur organiserad importerad religion, försöker ta över makten i traditionella svenska politiska partier. Detta är mångkultur, praktiskt mångkultur och det är inte vackert. Det fantastiska i Lindbergs försvar för SSU i Skåne, är att den visar hur det framtida SSU kommer att se ut, eftersom de vänder sig till de etniska diaspororna. Framtida strider i SSU kommer att i ständigt ökande utsträckning följa de etniska och religiösa linjerna.
 
Ett annat exempel är Carl Bildts utspel mot Anders Lindberg!
Carl Bildt på Twitter: ”Gyttjans folk har jag inget större intresse av!”
Carl Bildt berättade att han slutar följa Anders Lindberg. Dagens Nyheters chefredaktör reagerade på utspelet.
Peter Wolodarski: Alla har förstås rätt att sluta följa – ingen tvingar någon att läsa Anders Lindberg. Eller för den delen mig. Men att öppet deklarera det är en signal i vår tid som är väldigt tröttsam, säger Peter Wolodarski."

Den stora frågan är väl varför Bildt har följt en sådan imbecill kretin som Lindberg? Att en än större pajas som ”vingmuttern” Wolodarski uttalar sig om vad Bildt gör är definitivt tröttsamt. Bildt har väl helt enkelt tröttnat på "journalister" som är okunniga aktivister, snarare än analyserande journalister som presenterar nyheter och fakta. Lindberg och vingmuttern kan starta en blogg ihop, istället för att ta betalt för sina fake news.

Foliehatten har aldrig gillat Bildt, men för en gångs skull håller han med honom till 100%. Termen gyttjans folk fick honom att tänka på "mud-slinging", den engelska termen för att smutskasta politiska motståndare.
"Orban skyllde alla Ungerns problem på en jude - och vann, stort" skrev den israeliska tidningen Haaretz i sin analys dagen efter. Det är en svidande kritik mot hur urgamla antisemitiska stämningar blev slagträ i valrörelsen. Men vad många missar är att Viktor Orban inte skulle kunna bedriva kampanjer som denna utan stöd från Europas höger, och Sveriges."

Lindberg skriver rakt av att M och KD har någon form av ansvar för att Orban driver en antisemtisk kampanj i Ungern. Anledningen är att Orbans parti sitter i samma partigrupp i
Europaparlamentet. Europaparlamentet har dock inget med Orbans kampanjer att göra.
Man kan lika gärna börja anklaga S och V för delaktighet i Stalins folkmord...

Kort och gott det är verkligen inte ok att anklaga svenska partier för delaktighet i vad idioter hittar på utomlands. Så det blir tummen upp för Bildt...inte varje dag det händer precis...
Både Anders Lindberg och Calle är globalister, om än med eventuellt olika bevekelsegrunder. Egentligen är dessa båda män väldigt lika varandra, hur olika de än är. En är vänsterextrem i ekonomiska frågor, den andre står långt till höger. Men lustigt nog älskar båda två massinvandring och EU och ett avvecklande av allt som kan kallas nationalism och svenskhet. Visst har de mycket gemensamt, och det är väl därför Bildt så troget har följt Anders Lindberg fram tills nu.

Off topic kanske, men på Aftonbladet syns ett annat "par" där den ena står till vänster ekonomiskt sett och den andra till höger, men där båda älskar massinvandring och globalism.
Foliehatten
talar om Veronica Palm och Annie Lööf.
Veronica Palm är förresten den kanske allra främsta muslimkramaren i. Veronica Palm var högst delaktig i att kuppa in ordföranden för Islamiska förbundet i Sverige, Omar Mustafa, i S:s partistyrelse i april 2013, innan han hastigt sparkades ut därifrån igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar