söndag 27 januari 2019

Ett totalt nederlag för Trump anser Carina Bergfeldt!

Det som pågår i USA, är förpostfäktningar inför president valet 2020. Inget konstigt med detta. Trump är ett stort hot mot demokraterna, troligen blir han vald till USA:s bästa president någonsin, alltså även bättre än Reagan.

Demokraterna har vägrat godkänna en federal budget som innehåller pengar till presidentens utlovade bygge av en skyddsmur mot Mexiko.
Trump stängde ner statsapparaten och den öppnade nu tillfälligt, efter att den har varit nedstängd i 35 dagar. Efter att Trump stängt ner statsapparaten kom republikanerna med medlingsförslag som demokraterna förkastade. Hela nedstängningen som inte gav något resultat, hade inte undvikits utan Trumps veto. Det är därför man har representativ demokrati.
Men det betyder inte att en president i USA kan diktera beslut, detta enligt USA:s grundlag. Detta förefaller Trump inte fullt ut ha insett och därför gick det som det gick.
När Trump nu öppnade statsapparaten i tre veckor hade man kunnat tolka det som att han, till skillnad från demokraterna, bryr sig om folket som blir lidande. Det ursprungliga förslaget som alltså godkändes med siffrorna 100-0 i senaten är i praktiken identiskt, med det som godkändes nu.

Bråket gäller muren mot Mexico. Den verkligen funktion är inte att stoppa kriminella invandrare. Det är inte därför demokraterna är emot den. Muren handlar om att stoppa demokraterna från att importera valboskap. Det är det enda skälet till varför demokraterna kommer slåss mot murbygget till sista blodsdroppe, för de vet att utan en stor import av valboskap, kan de inte vinna några fler val, för de har tappat nästan hela den vita väljarkåren.
Demokraterna köper sedan de bruna och svarta invandrarnas röster med bidragspengar, som man stulit från den vita befolkningen. Samma som vänstern och sossarna gör i Sverige. Det är därför vi har en sådan stor invandring!

Carina Bergfeldt tolkar det som "ett totalt nederlag", trots att öppnandet endast gäller i tre veckor. Och så här är det varje gång i hennes analyser. Det är alltid värsta och sämsta tänkbara tolkning, eftersom det är det budskapet hon vill föra fram.

Vissa kallar Trumps beslut för ett nederlag och en prestigeförlust. Andra bedömare menar att presidenten tvärtom kan vinna sympatier, dels hos de statsanställda vars lojalitet med sin president prövats men som nu får ut sina löner och dels genom att ha visat god vilja gentemot
demokraterna och placerat bollen på deras planhalva.
 
Carina Bergfelds hat har utvecklats till Trumpfobi. Hon är knappast objektiv och hon har fått hybris efter har blivit "årets journalist!" Hon vann "the Swedish Grand Prize för Journalism-winner" och blev utnämnd till hedersdoktor vid vänsternästet i Umeå universitet. Foliehatten tycker att Carina hade varit mer välförtjänt att få priset för "årets Trumphatare!"
Efter hedersdoktors utnämningen av SVT:s USA-reporter Carina Bergfeldt riktar författaren och USA-experten Ronie Berggren kritik mot hur SVT sköter sin USA-bevakning. ”Public Service är inte objektiv, de flesta förstår det nu!”

Berggren: "Jag var personligen väldigt kritisk till den bild av USA som matades in såväl från lärarhåll, från officiell studentlitteratur och från de klassiska vänsteraktivisterna. Men de flesta av mina kurskamrater köpte det som de matades med, vilket gjorde att de inte kunde bli något annat vänsterpräglade i sin syn på USA. Carina Bergfeldt är skolboksexemplet på detta. Hon är vad hon blev formad till.”

Carina Bergfeldt har blivit anmäld till Granskningsnämnden (mycket politisk tillsatt) i två fall angående Trump under 2018 och friats!
Bergfeldt är bara en av många vänsterjournalister på MSM, SVT, urtypen av Trumphatande politiskt korrekta socialistliberaler. De har i så gott som varje nyhetsprogram, något negativt att säga om Trump, år ut och år in, reportaget om Trump, om USA kan ta upp halva programtiden.
Flin-Carina är i en klass för sej. I takt med att pendeln svänger har hon blivit allt mer partisk och på ett nästa komiskt sätt, har hon ändrat ståndpunkt, av den synbart enda anledningen att vissa (som Trump) har en åsikt. När Trump vill ha tullar då blir vänstern nyliberal. När Ukip vinner Brexit, blir vänstern EU-kramare. För 15 år sen var det attack och anti-globaliserande som gällde, nu är det istället globalism som gäller.
Carina: ”Det är svårt med tanke på att han far med osanning hela tiden. Han har sagt fem saker i snitt varje dag som inte är sanna. Detta är ren fakta och sådant jag måste rapportera. Men i Sverige finns det folk som tror att jag hatar Trump och blir arga på mig. Jag förmedlar bara fakta, men den där balansgången är jättesvår.”
 
SVT är ju alltid baised i sin rapportering av USA. Alltid mer välvilligt inställda till demokrater. När Obama var president var det kongressens fel att statsapparaten stängdes ner, nu Trumps. Man rapporterade minimalt om Obamas drönar krig och man rapporterar minimalt om Trumps miljardsatsning på att rensa havet från plast.

Hillary Clinton gjorde lögnen och det politiska kapp vändandet till en livsstil, men det var ju förstås inte lika intressant att rapportera om för Carina Bergfeldt. Men svensken köper förstås SVT:s 

pinsamma drevande mot Trump.
Vad vi ser är Hanna Stjärnes hat mot Trump. Carina Bergfeldt anställdes som hatare. Det är underförstått av alla parter, att sådant belönas internt på SVT/SR. Idag sker det ett kulturkrig. Globalisterna/internationalen vs Demokratin. Det som sker i USA idag kommer att forma hela framtiden globalt för våra efterkommande. Trump är globalisternas och oligarkernas värsta fiende. Carina Bergfeldt är en nyttig idiot på alla sätt. Carina tänker inte särskilt långt. Hon agerar reflexmässigt som en Pavlows hund. Hon är tränad till det. Det är samma kraft som byggde upp Hitlertyskland och Sovjetunionen. Det enda Demokraterna gör i dagsläget, är att gå oligarkins ledband och lägga krokben, misskreditera och spionera i total brist på argument. EXPO-style. Carina är i Hanna Stjärnes tjänst. Avveckla SVT. Upprätta en opolitisk Public Service.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar