måndag 21 januari 2019

Höjda straff för våldtäkter!

En stolt statsminister presenterade idag sina ministrar, där Anders Ygemans utnämning, tilldrog sig störst uppmärksamhet. Ygemans hantering av IT-skandalen spelar tydligen ingen roll, där hans hantering visade, att han är totalt olämplig som minister. Nu får Ygeman ta hand om Svenska Kraftnäts debacler!
Löfvén nämnde också att vissa straff skulle höjas! Bl.a. skulle straffen för våldtäkt höjas!

Brottsförebyggande rådet(BRÅ) publicerade härom dagen, den preliminära statistiken över anmälda brott 2018. Det framgår av statistiken, att antalet anmälda våldtäkter ökat med 8 procent (467), under förra året. Man skall notera att siffrorna brukar justeras uppåt, när de definitiva siffrorna kommer.

Den populära sajten Affes statistikblogg
skriver att den statistik som BRÅ presenterar är fullbordade våldtäkter och att BRÅ inte presenterar våldtäktsförsök och fullbordade våldtäkter tillsammans, vilket ger en vilseledande bild, då våldtäktsförsöken har en helt annan trend än de fullbordade våldtäkterna. 
 
Affe gör ett eget diagram av den totala statistiken mellan 1975-2018, blir det en ökning med 1666 procent.

 


Att ta upp en diskussion, om den explosiva ökningen av våldtäkter i allmänna termer och identifiera en etnisk faktor i specifika fall verkar vara omöjligt. Ämnet är mer än tabubelagt nu.
Ingenstans i MSM eller SVT,
kan man hitta antydningar till att problemen kan ha med etnicitet/ursprung att göra. Efter We Are Sthlm 2017, skrev både DN och Expressen om, att polisen mörkade, att de anmälda sexövergreppen begåtts av unga män med utländsk bakgrund. Blev det en PK-backlash mot dem som skrev om det då? Efter en epidemi av våldtäkter och sexuella övergrepp på förra årets Bråvalla festival har arrangörerna beslutat att ställa in nästa års festival.
 
Affe visar med sin statistik att det är skrämmande siffror och det ofattbart och ansvarslöst, att vår feministiska regering inte har reagerat förrän idag, med skärpta straff.

Under de senaste åren har vi haft domar i våldtäktsmål som upprört den svenska allmänheten stort.
Hur många gruppvåldtäkter har det inte skett de senaste åren runt om i Sverige? Vanligtvis brukar inte ens media bemöda sig med att berätta, att det handlar om invandrare, trots att det är uppenbart för alla tänkande individer.
 
Ifjol våras våldtogs en tonårsflicka på Södermalm. De tre unga männen, tre 19-åringar, tog stryptag på henne och låste armarna när de tvingade sig på henne. Stockholms tingsrätt konstaterar att brottet är grovt och minimistraffet därmed, fyra års fängelse, att straffvärdet för våldtäkten egentligen är fyra och ett halvt år.
I detta fall hade åklagaren också krävt att våldtäktsmännen skulle utvisas. Tingsrätten sa nej. Denna gång är det plötsligt väldigt viktigt, att gärningsmännen utvisas. Är flickor på Södermalm mer skyddsvärda, än flickor i exempelvis
Örebro eller Malmö?
 
Svensk kriminalpolitik är ett stort skämt samtidigt som det går upp för fler och fler, hur mycket invandringspolitiken har bidragit till den grova kriminaliteten i Sverige. En del har insett hur explosiv den här frågan är och det är därför den nya socialistiska regeringen, inför skärpta straff för våldtäkter.
Foliehatten tycker att det är skam att regeringen vaknar först nu. Det har blivit ett för stort problem, att de inte kan blunda längre. Man kan lasta Morgan Johansson, för att han har förhalat frågan i flera år! Foliehatten tänker på alla kvinnor och flickor som fått sina liv förstörda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar