tisdag 15 januari 2019

Centern är ”skiträdda” för ett extraval!

Efter Centerns och Liberalernas hantering och uppgörelse med sossarna, så är ställt utom allt tvivel, att de kommer vara de största förlorarna i händelse av ett extraval.

Enligt DN uppger centerkällor, att partiet mest av allt räds ett nyval.
Enligt DN:s C-källa: ”Det officiella svaret är att vi är väl förberedda inför ett extraval. Men partiorganisationen skyr extraval som pesten. Det är allt utom extraval som gäller!”
Om det blir ett extraval efter det V har sagt nej, är det ett stort problem för C. Vad skall Centerpartiet gå till val på i det här läget?

Foliehatten har några förslag: Vi har svikit Alliansen! Vi har en partiledare som är som en vindflöjel! Vi har en partiledare som vill bli statsminister! Vi har en partiledare som agerar på uppdrag av globalisterna och inte för svenska folket!
 
C erkänner, att man inte har någon politik att gå till val på, för man har bytt fot så många gånger, att de själva inte vet vad C står för. Orsaken till oron i C, är Annie Lööfs urusla opinionssiffror. Från att tidigare varit mycket populär hos hela Alliansen och även utanför den, hos MP väljare och sossar, har skaran som gillar henne kraftigt krympt och detta mycket snabbt.
 
I de förhandlingar som nu pågår mellan sossarna och V, vore det mycket konstigt om inte S och V utnyttjar C:s ovilja inför ett extraval och tar bort de flesta nyliberala skrivningarna i regeringsmanifestet. Svaret får vi idag!
Tror vi kan se fram mot två extremt fogliga partier
och L som gör i princip allt, för att undvika förnedringen som ett extraval skulle innebära för dem. Risken är stor att bägge partierna skulle hamna utanför riksdagen.
Faktum är att faktiskt S skulle vinna på ett extra val. Det skulle vara C och L som är de stora syndabockarna och de skulle dräneras från alla håll och kanter. Foliehatten utesluter inte att V kommer begära ganska mycket inflyttande och det kommer C och L att acceptera. Under bordet givetvis, så att Lööf fortsatt kan stå där och säga att V inte har ett dugg att säga till om.

Om Sjöstedt inte tar tillfället i akt efter sitt framträdande i måndags, där han var mycket klar, att som uppgörelsen ser, finns det inte en chans att V kommer att acceptera detta.
Om Sjöstedt gör avkall på vad han sagt, är årets titel självklar:
Årets skådespelare!

Även om V röstar för den här regeringen, är det ganska troligt att S utnyttjar C:s och L:s rädsla för ett
extraval, genom att sabotera och förhala de 33 utredningarna. Det faktum, att varken C eller L inte sitter i regeringen bäddar också för, att de inte får full insyn i processerna och därmed saknar kontroll över händelseförloppet. Om och när de börjar klaga, är det bara för Löfven att vifta med extravals-kortet, för att de ska tagga ner och hålla käften. Tyvärr måste Foliehatten säga att det inte var två speciellt smarta personer som gav sig i lag med Löfvén! Det var nog kört innan det började, för Lööf och Björklund.

Kan vi förvänta oss eftergifter?
Ett skulle vara, utan det kostar speciellt mycket, är att de säger att V är ett demokratiskt parti, inte alls i samma extremist ytterlighets division som SD. SD står i en klass för sig själv och är ”Satan” i svensk politik,
samtidigt som V kommer att förklaras nästan rumsrena!

Lars Bern menar i en video hos svensk webbtelevision, att regeringsbildningen är ett beställningsarbete av de internationella finansintressen som tidigare har bjudit in Annie Lööf till Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen. Man för inte heller glömma bort att sossarna numera, är ett yrkesnätverk för proffspolitiker. Deras enda mål är, att säkra sina befattningar. Därför blev det en uppgörelse med C och L.
Stefan Löfvén
bryr sig inte längre om partiets gamla ideologi så länge de kan sitta kvar vid makten. Samtidigt konstaterar Lars Bern att Stefan Löfvén närmast har lurat skjortan av Annie Lööf och Jan Björklund och de är uppspelade långt upp på läktaren.
Globalisterna som har backat upp Annie Lööf, har satt som främsta mål att motarbeta de nationella strömningarna som är ett hinder för globala banker och storföretag.
Det är den stora anledningen till att SD motarbetas och svartmålas. SD är en stor nagel i ögat för globalisterna. Det gör också att man måste undvika ett extraval, eftersom det sannolikt skulle förbättra nationalisternas ställning i riksdagen, snarare tvärtom.

Det är med stor sorg Foliehatten ser hur hjärntvättad många har blivit. Foliehatten är absolut inte någon företrädare för något parti. Men att tro att allt detta politiska spel handlar om att stänga ute SD är djupt tragiskt. Vad allt detta handlar om, är att tillfredsställa C:s och L:s uppdragsgivare och det är idag INTE acceptabelt!
  
Ledarsidorna skriver idag om Centerpartiet:
Inget svenskt parti har tagit lika stora ideologiska språng som Centerpartiet. De har varit mer rasistiska än Sverigedemokraterna, exempelvis i målsättningen ”den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement”, som partiets program förespråkade genom hela andra världskriget. Men dagens Centerparti har samtidigt fortfarande mer gemensamt med sina identitetspolitiska rötter än de liberala kärnvärden de vill göra gällande.

I uppgörelsen tvingades S backa om invandring med Miljöpartiet Centerpartiet och Liberalerna. Paula Bieler är den enda politikern som säger hur många 100000 fler invandrare det är som kan tänkas komma, samtliga övriga politiker nämner inte hur många invandrare som kan komma. Paula Bieler hänvisar till Migrationsverkets "prognoser!" 

Foliehatten skriver i ett inlägg! Nu får det vara nog med fler migranter anser en majoritet av svenska folket i opinionsundersökningar! Trots detta klara besked från svenska folket, ingick i överenskommelsen mellan S, MP, C och L, en ökad migrant invandring med generösare familjeåterförening. Det kan innebära, att mormor, morfar, farmor, farfar och andra släktingar, får garantipension direkt eller efter bara några år i Sverige.
Arma Sverige, vägen mot stupet går nu snabbt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar