torsdag 3 januari 2019

Får vi en socialistisk regering med hälp av Centern?

Det har inte läckt ut så mycket om regeringsfrågan, förrän idag. Imorgon kommer någon form av besked av talmannen och då klarnar det kanske!

Aftonbladet däremot verkar ha klara besked!
Aftonbladet: "Annie Lööf (C) har uppmanat sitt parti att vara redo att ta ställning till en ny statsminister, med kort varsel. Samtidigt anses Stefan Löfven (S) nu vara beredd att gå Lööf till mötes. Det kan röra på sig snabbt från och med nu, säger en centerpartist."

Stefan Löfven ser ut att lyckas med bedriften att dribbla bort Alliansen i två val i rad. Löfven av alla. En fullkomligt principlös person. Foliehatten tycker att det är Löfvéns och sossarnas mest sympatiska karaktärsdrag. Tacka vet han partier som kämpar med näbbar och klor för makt och inflytande åt sina väljare.

Att som Alliansen lämna "walk over” i fyra år, är däremot riktigt föraktfullt mot både väljare och demokratin.
Foliehatten anser att C och L medvetet lurade sina väljare, genom att ingå i "Alliansen" som väl ingen uppfattade som möjliga stödhjul till en vänsterregering. Att sedan denna Allians valde, att låta vänsterregeringen sitt kvar, vid minst två tillfällen, då de kunde "krossat" regeringen, är ytterst svekfullt. Lööf vid afghanamnestin!
Lägg till sedan Reinfeldts sänggående med MP i invandringspolitiken, så ser nog de flesta numera rött, när man hör talas om Alliansen, när en majoritet i senaste valet föredrog ljusblått.

Foliehatten har aldrig tvivlat på att C + L kommer att göra upp med socialisterna. Det är ett återkommande tema i svensk politik, att dessa femtekolonnare nästan kissar på sig av lycka, över att få springa socialismens ärende, så fort de fått en chans. Det brukar dock alltid straffa sig, med vikande röstsiffror i nästa val.

Det måste vara politiskt självmord av Lööf, att släppa fram kommunisterna, samt att rösta bort UK och det är även politiskt självmord att säga nej till allt och gå till val med det budskapet. Det är lite grand som att Lööf får välja, hur hon ska ta självmordet. Kommunister och sedan två gamla nazistpartier, S+C, helt otroligt.
Stämmer det att Löfvén är beredd att ge Annie Lööf allt hon vill ha, så misstänker Foliehatten att C-väljarna har överseende med hennes snedsprång. Två av Sveriges i särklass sämsta och värsta politiker någonsin.

Löfven visar bara hur maktgalen han är, genom att
föra C:s politik för att få sitta kvar. Om C släpper fram honom är det tragiska, att det blir fortsatt massinvandring, för Löfvén viker sig i så fall, på samtliga punkter. Det är komiskt att sossarna är beredda att bedriva en politik som är till höger om M, bara för att få regera med hjälp av högerextrema C. Om detta blir verklighet blir Löfven sosseriets baneman och betraktad som århundradets quisling.

För att det skall bli en röd regering med C:s hjälp behöver de stöd av Sjöstedt. Frågan är, om det ligger i hans intresse att släppa fram en extrem högerpolitik, utan att få något i retur. 
 
Foliehatten har under en längre tid följt Rödluvans utspel, när det gäller både invandring av arbetskraft och migranter. Skulle blygsamt vilja kalla detta virrvarr och förvirring! Lööf vet tydligen inte vad hon vill och dagsformen får avgöra vilka uttalanden och ställningstaganden hon gör. Ena dagen är det öppna gränser för migranter och nästa dag, skall alla migranter själv finansiera sin vistelse i Sverige, med privata banklån på den fria penningmarknaden.
Vad Foliehatten förstår vill Lööf sänka kraven på egen försörjning för anhöriginvandrarna. Hon vill alltså att fler skall leva på bidrag! Hennes förvirring är "antirasistisk". Svenskar skall inte ha några bidrag, men fortsätta betala höga skatter för att fler asylinvandrare skall leva på bidrag. Mer bidrag till stora invandrarfamiljer utan jobb för svenskarnas skattepengar och mindre bidrag till svenskar.
 
Skapas denna nya fempartiallians ser det mörkt ut för Sverige!
Eftersom invandrarna röstar på sossar och V och då är det ganska klart, att Löfvén vill ha fortsatt massinvandring. Varför inte en miljon per år? Med den takten kommer S att göra ett rekordval 2022 och antagligen få ihop +40% nästa val och med V får
dom nästan majoritet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar