onsdag 30 januari 2019

Johanna Jönsson är Sveriges utan konkurrens mest destruktiva och galna politiker!

Centerpartiets migrationspolitiska talesperson Johanna Jönsson säger till Ekot att det främst handlar om de allra mest utsatta personerna, om den nya fria invandringen.
Jönsson: ”Det skulle kunna vara att man flyr från en klimatkatastrof, vilket ”övrigt skyddsbehövande” tidigare omfattade. Det kan också handla om personer som är svårt sjuka."
Jönsson fortsätter: ”Det kan också handla om personer som är svårt sjuka där man vet att personen kommer att dö, av kanske en hjärntumör, om några månader. Det kan vara en äldre person som inte har någon kontakt med någon över huvud taget i hemlandet och som också är väldigt sjuk!” 
 
Den som vill bilda sig en uppfattning om Johanna Jönsson, bör titta på denna Youtubevideo: "Valet 2018”: Intervjun med Johanna Jönsson är skrämmande, för den avslöjar på ett brutalt sätt, Johanna Jönssons agenda!
C har varit öppna med hur migrationen ska finansieras. Montera ner välfärdssystemet, migranter får klara sig själva, likt svenskar. Se Sverige som ett nytt miniUSA i framtiden. Det blir spännande att se, när agendan går upp för rena socialdemokrater som är vana vid Sverige som ”nanny state.” Svenskarna har ett fint stålbad, att se fram emot.

Sverige får återigen de mest generösa reglerna i EU för anhöriginvandring. Dessutom har C fått igenom att en ny asylgrund införs – humanitär skyddsgrund. Det kommer innebära, att de som enligt C är ”dödssjuka” eller flyr från ”klimatkatastrof” ska få asyl. Med andra ord kan det bli så, att det kommer bli läkarna i Sverige som plötsligt ges ett ansvar över, vem som får stanna eller inte. Dessutom sänder vi från och med i sommar ut signalen, att alla sjuka som kommer hit, får stanna och får gratis sjukvård.

En medveten strategi av det neoliberala Centern att krossa välfärdsstaten och harmonisera
Sverige med den globala privatiserade marknadsekonomin.
Vänstern vågar inte sätta i mot, av rädsla för att bli utmålade som inhumana och onda.
Samtidigt måste alla vara medvetna om, att varken S eller V utgör någon slags bromskloss mot massinvandring och sträva efter att upprätthålla välfärdssystemet. Om man inser vad FN:s Global compact on migration innebär (i stort sett alla i tredje världen ska ges rätt att migrera till Sverige och direkt få tillgång till hela välfärdssystemet, opposition ska tystas etc). I en video från FN lovar S, via Heléne Fritzon, att göra allt de kan för att driva igenom globalisternas migrationsagenda. Kommentarerna är intressanta. S och V är precis lika köpta av globalisterna som C och L.
 
Den nya socialliberala regeringen inför i princip fri invandring, detta i en situation med kris i sjukvården, bostadsbrist och integrationsproblem med de som kommit de senaste 25 åren.
I Sverige har vi en befolkningen som röstat på partier som har hjärnor som ankor som glömmer, att det råder jättestor vårdkris. Personer som betalat sin skatt, dör i väntan på vård. Personer dör av fel vård av obehörig personal. Äldrevården drar in på i stort sett allt och låter de svaga få liggsår. De geniala politikerna påstår, att det fattas 80 000 personer redan idag, i välfärden. Och skattehöjningar är ett måste.
Samtidigt som ekonomin visar tendenser att kylas ned och Sverige och övriga världen, går in i en lågkonjunktur. Det hela är som en bilolycka i slowmotion.

Skall man
hårdtolka vad Jönsson säger, kan befolkningen i valfritt u-land som tröttnar på sin senile gammelfar eller har en släkting med dödlig sjukdom som leukemi eller hudcancer, så tar man flyget till Sverige, med en lapp, att de inte har någon släktingar kvar i livet. I Sverige kan man få vård, gratis bostad och underhåll!
När ska någon riktig journalist ta tag i detta dårskap? Bara här i frågan om fri invandring, så är det tillfälle för ett misstroende mot regeringen.

Politikernas förbannade mantra "stå upp för asylrätten" leder till Sveriges undergång! Det missbrukas och misstolkas nåt enormt och de Sverigefientliga patetiska fjollor till politiker som säger sig "ta ansvar", när de sänker Sverige, får de flesta att spy. När asylsystemet infördes, så var syftet att ge en fristad för några få intellektuella regimkritiker i totalitära länder som t.ex. Sovjetunionen. Asylsystemet är inte avsett för stora folkmassor. Ekonomiska skäl och jakt efter ett materiellt bättre liv har aldrig varit grund för asylskäl, men just det sker ändå i oerhörd omfattning i framförallt Sverige. Men regeringen blundar och kör vidare mot undergången, så länge de själva lyfter sina förmånliga löner eller pensioner, bryr de sig inte ett skvatt.


Vad är definitionen på "klimatkatastrof"? Definitionen på "katastrof", är det en mycket stor olycka med stor materiell förödelse som svårligen kan återställas? Menar man jordbävning, tsunami. översvämningar eller orkaner? Har vi haft någon klimatkatastrof som gör ett helt område helt obeboeligt? Om vi nu skall tolka Jönsson rätt, så innebär det, att Haiti som ständigt drabbas av orkaner, att deras befolkning är klimatflyktingar! Definition av "klimat" är typ genomsnittliga väderförhållanden inom ett större område.
Vad kommer våra snurriga politiker att bedöma som "klimatkatastrof"?
Varje gång folk "drabbas" av att det inte är fint väder? Kommer normala orkaner och dito kraftig nederbörd att vara asylgrundande skäl? Rimligen borde långvarig torka, där det inte brukar vara så, vara en klimatkatastrof. Eller är kriteriet att det är av människan förment skapad "klimatkatastrof" som är asylgrundande?

"Klimatflykting" är ett bra luddigt begrepp i förstaläget som går att motivera på många olika vis.
Johanns Jönsson och övriga i politikeradeln är fruktansvärt okunniga, hur många det är som dör p.g.a, klimatkatastrofer! Framför allt är det jordbävningar som skördar många offer. Är de klimatflyktingar?
Foliehatten skulle snarare kalla det för "överbefolkningsflyktingar". Oavsett hur klimatet förändrar sig, så kommer dessa länder att överbefolkas och skapa folkvandringar mot Europa. Vad är det förresten som säger att klimatet kommer att bli bättre här i Sverige? Tänk om det är härifrån vi behöver migrera? Vem tar hand om svenskarna då?
Migranter ska, utan en enda tanke på "samhällelig logistik", tryckas in i landet och det med våld om det så behövs, via tvingande lagar och förtur till bostäder. Precis ingenting annat är viktigare. Med denna nya politiska konstellation, verkar verkligen alla dammar ha brustit och då inte bara i migrationsfrågor, bör tilläggas.
Enda som borde kunna klassas som klimatflyktingar borde vara nordbor som flyr det eländiga klimatet här och flyttar till varmare breddgrader.


Migrationsverket (liksom alla verk och myndigheter) gör som politikerna säger åt dem, att göra. Förvisso får myndigheten sitt uppdrag av politikerna, men är verkligen myndigheten utan klander? Är inte många miggor av det aktivistiska slaget? Alla från Syrien får PUT, det var rättschefens eget påfund. Det var många handläggare på MV som också satte kaffet i vrångstrupen och började se sej om efter utgången. Verkligheten är att kriget i Syrien har upphört och nu reser syrier tillbaka som turister. I TV4 visade de ett syriskt brudpar som skulle åka till Syrien på bröllopsresa.
MV:s chefsdagar i förra veckan sa GD : "det kommande året blir det första på länge med stabila och normala förutsättningar." GD lär få äta upp de orden. Morgan Johansson har inte fått fart ordentligt, på sina order.

Klimatlögnen är självklart ett ytterligare svepskäl skapat av globalisterna för fortsatt migration. Allt handlar om att förgöra väst och nationalstaterna. Det borde vara tämligen uppenbart, vid det här laget.
Parisavtalet är mänsklighetens största scam. Länder ska betalar tusentals miljarder för att försöka sänka en medeltemperatur med 0,5 grader som ändå kommer öka, för att vi är i en geologisk värmeperiod. Vi kommer inte kunna göra ett
dugg, om vi så skulle stoppa allt CO2 utsläpp imorgon. Med stopp av CO2 tar vi död på all liv på Jorden!

Det är Annie Lööfs parhäst Johanna Jönsson som är skuld till mycket av detta. De godhetsbekräftar varandra internt på daglig basis och blir godhetsbekräftade av likar i sin vänkrets. Vilka implikationer det får för svenska folket är sekundärt. Hoppas även att regeringen spricker, men har svårt att se hur. Inget av C, L eller MP vågar ta ett nyval och det vet S om, så det kommer att krökas mycket rygg i nästan fyra år.
V vågar kanske nyval för egen del, men får då uppläxning av S som hotar med vargen kommer - SD och eller Kristersson. V har f.ö. inte tillräckligt många egna mandat för att väcka misstroende själva, utan måste då få "hjälp" av M, KD eller SD, vilket V inte kommer att våga, utöver att de tycker diametralt olika i de frågor som skulle kunna vara aktuella, att väcka misstroende i. Så Dr Frankenstein har nog tyvärr lyckats med sin skapelse.
Svenska politiker är som heroinmissbrukare, de letar ursäkt efter ursäkt för att fortsätta, få hit sitt valboskap. De kommer aldrig sluta,
det blir de globala krafterna som kommer få kliva in och säga till svenska politiker, att "lugna er lite nu!".


Nu börjar det bli dags för svenska folket att kräva en seriös ekonomisk kalkyl för migrationspolitiken och tydliga budgetgränser för den samma.
När ska politikerna våga redovisa sanningen?
När ska press och journalistkår ta sitt ansvar och ställa dessa obekväma frågor?
När ska oppositionspartierna på allvar opponera sig mot den extremt oansvariga migrationspolitiken och dess förödande följder för landet?
Det har inte funnits en konsekvensanalys någonsin för invandringen. Migrationsverket har sina prognoser som ofta missar målet med typ +- 50 000 pers och tiotals miljarder i ökade omkostnader.
Enligt geniet Morgan Johansson,
tror han att de nya reglerna för anhöriginvandring skulle ge ca 8000 ytterligare invandrare de kommande tre åren. Det kommer bli det tiodubbla minst, säkert ännu mer.

Faktum är att ingen vet vad nya regler ger för effekt, det enda man vet är att det kommer öka varenda gång man gör en förändring som gör det lättare att få uppehållstillstånd.
Om man läser Rebecca Uvells tydliga genomgång av regler som styr migrationsvolymer, förstår man problematiken. Detta är den enda konsekvensanalys av uppluckring av regler som
finns.


Från regeringshåll är det mest floskler och ingen konsekvensanalys av någonting. Morgan Johansson tycker, att vi nu har "fått det andrum vi behövde" i och med inskärpningen av migrationsreglerna som gjordes 2015.
dana petitesser som gängkrig, havererad sjukvård, skola, skenande kostnader på 100-tals miljarder kronor, det bryr Morgan sig inte om. Den nya socialliberala regeringen har något större på gång, de ska förändra Sverige, till vilket pris som helst.

1 kommentar:


  1. Nu hatten har du något att bita i ,,,, det största förrädarprtiet öppnar för fortsatt eu ,,,, sd menar jag ,,, är det inte nog nu att du tar tag i sd ,,, dom lurar folk till att tro att man går imot globalisterna , men i själva verket går dom i deras ledband

    Du vet vad jag menar , varna folk för sd nu

    Vi ska ur eu så fort det bara går , vi behöver inte ha något sådant för att handla med världen

    Du är sund o har sunda tankar , men nu får du väl även överföra detta på sd grrrrrrrrrrrr

    SvaraRadera