fredag 28 juni 2019

Är Reinfeldts på väg mot ett nytt politiskt självmål?

Fredrik Reinfeldts(FR) tal om att ”öppna era hjärtan” var inte världens smartaste som egentligen var, ett oerhört politiskt självmål. Är FR tillsammans med sin son Gustaf, på väg mot ett nytt självmål?
Man kan fråga sig varför inte FR öppnar sitt hjärta och börjar försörja sig själv? Om det nu är viktigt för alla andra att göra avkall, för att stödja invandringen, så borde han sluta leva på skattemedel. Att leva som man lär, är inte politikers paradgren. Snara att leva på svenska folkets skatter!

Albert Bonniers förlag meddelade för ett par dagar sedan, att FR tillsammans med sonen Gustaf, ska skriva en bok om det kommande presidentvalet i USA november 2020. FRs kallar valet för ”vår tids viktigaste demokratiska beslut” och de vill med boken påverka valet!  Boken kommer att finnas i handeln augusti 2020. Bonniers anser att FR har Reinfeldt ”kunskap och kontakter som ger honom en speciell förmåga att observera och analysera det som många betraktar som ett ödesval i USA.”

"Har FR ”kunskap och kontakter som ger honom en speciell förmåga att observera och analysera det som många betraktar som ett ödesval i USA?”
Den analysförmågan tillämpade han inte, på att reda ut konsekvenserna av massinvandringens konsekvenser
eller kommer FRs analyser, från hans många flygturer över Sverige?
FR skall recensera Donald Trumps tid vid makten och det skall bli intressant att se, vilket filter FR kommer att använda, för att se, vad Trump fått gjort under sina år.
 
Trumphatarna samlas nu
inför valet, för att i skrift snedvrida verkligheten med påhittade vinklade sanningar. FR kommer inte att bli ensam att skriva falsk propaganda. Kommer FR att använda vänsterfiltret, kan vi redan nu, konstatera att drunkningsolyckan i Rio Grande, kommer att få en framträdande plats.
Vad ska unge Gustaf bidraga med? Sitta och nicka när pappa beskriver sin nyliberala och globalistiska världssyn? Annie Lööf har redan uttryckt sitt gillande: ”Vad spännande, lycka till!”
Förmodligen ska FR och son, göra en massa studieresor till Amerika. Då kan man fråga sig:
Har han fått det godkänt av Greta?
Vad ska han studera? Uppenbarligen vet både
son och pappa allt om amerikansk politik och Trump. FR kommer inte att ändra ståndpunkt, den är redan klar!
 
"Elitens lakejer" skall nu blanda sig in i ett annat lands demokratiska valprocess. Troligtvis en av "Soros drones", men nu i Bonniers skepnad. Senaste valet i Sverige blev kritiserat av EU:s valobservatörer, så en del har de svenska politikerna "lärt" sig.

FR skall tala om för amerikanerna hur dom skall rösta! Man tar sig för pannan! Foliehatten undrar verkligen, om den enskilde amerikan kommer att bry sig vad FR skriver. Med all säkerhet vet de inte vem FR är! Om FR och son skall påverka valet i USA i november 2020, så lär de få översätta boken till engelska och ge den gratis till miljontals väljare i USA. Den enda normalbegåvade personen som Foliehatten kan tänka sig skulle intressera sig för boken, kan bara vara hobbyantropologer som studerar storhetsvansinne hos antidemokratiska individer som FR. FR ska inte kritisera någon annan för nedmontering.
Det kommer att bli en hel bok med falska nyheter. DN, Expressen, Sydsvenskan och HD kommer att referera till boken som en sanning, utan förbehåll.


Om demokratin är så viktig, varför blanda sig i amerikanska folkets vilja och störa processen? Det finns bara en enda orsak, det är för att påverka till något, man själv kan vinna på !
Donald Trump är president i världens mäktigaste land. Tror inte han bryr sig ett dugg om vad FR och hans son skriver i en bok, att Trump monterar ned ”Den Nya Världsordningen.” Den agendan borde ö.h.t. aldrig kommit på pränt.
Innan de få rusar iväg för att förbeställa boken, skulle Foliehatten rekommendera dem istället, att alla läsa ”Knapptryckarkompaniet” av Anne-Marie Pålsson. Hon beskriver hur Reinfeldt styrde moderaterna. Ingen smickrande bild av FRs ledarskap.

6 kommentarer:

 1. Omöjligt att få tag i "Knapptryckarkompaniet". Den är slut överallt och ingen nyugåva är planerad. Tragiskt eftersom vi idag verkligen har facit på tanken om att vårt parlament verkligen bara är just "knapptryckare" på order uppifrån. Se bara de senast beslutade lagarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte kollat, men finns den inte som pdf på nätet???

   Radera
 2. Gå till biblioteket, de kan säkert få fram ett exemplar som du kan läsa!

  SvaraRadera
 3. De sägs ju att FR under ett internt m-möte lär ha sagt "Ni sitter inte här (=i Riksdagen) för att ha egna åsikter - ni sitter här för att trycka på rätt knapp vid rätt tillfälle!"
  Är det så visar det att M = Fredrik Reinfeldt
  (Har boken nånstans..)

  Vi "vet" ju dessutom att vi i Sverige att vi är världsbäst! På allting.
  Det usla tillståndet globalt beror ju enbart på att man i övriga världen inte genomfört "den svenska modellen"!

  SvaraRadera
 4. Det svenska folkhemmet byggs vidare. Marcus ta tråden. Dina inlägg är lysande.
  https://www.expressen.se/debatt/nu-ar-det-dags-att-bygga-det-nya-folkhemmet/

  "Vi ska fortsätta bygga det starka samhället, om det så sker sakta och under motstånd, för att målmedvetet öka jämlikheten och förbättra livet för vanligt folk."
  Av Stefan Löfven statsminister

  Lena Rådström Baastad partisekreterare

  SvaraRadera
 5. Sveriges statsminister Stefan Löfven (S) ser nu fram emot att få samarbeta med sitt danska systerparti, som tagit makten i Danmark och som är starkt invandringskritiskt.
  https://www.friatider.se/l-fven-ser-fram-emot-samarbete-med-danska-invandringskritiker

  I Sverige har Socialdemokraterna gjort tvärtemot sitt danska systerparti. Man har mobbat ut och hetsat mot Sverigedemokraterna. Stefan Löfven har mer eller mindre startat ett krig mot SD.

  Men att samarbeta med Mette Frederiksen, som alltså förespråkat en hårdare invandringspolitik än vad SD gjort, har han inget emot att göra. Nej, han ser rentav fram emot det, förklarar han nu.

  Man blir matt...

  SvaraRadera