söndag 30 juni 2019

Vilken väg kommer L att gå?

Det första Nyamko Sabuni gjorde som nyvald partiledare, var att lova att hedra JÖKEN med sossarna! Vad Sabuni hitintills sagt är som hämtat från den vanliga svenska politiska floskelfabriken. Om det är ett spel för galleriet, det får framtiden visa! Frågan är: Vad vill hon rent politiskt? Det har hon inte sagt ett enda ord om!
Sabuni vet nog, att det är en omöjlighet att göra något vettigt av invandrar Sverige. Det är en ren omöjlighet.

Svensken är verkligen lättlurad. Nu kan man läsa hoppfulla kommentarer, om att nu kommer nog L nyktra till och bli ett konservativt parti. Förstå att L står för alltid med ena foten i det röda lägret och det kommer inte ändras bara för att de byter partiledare. En del föll också för EBT, men fick nog ett kallt uppvaknande, när hon ville öka anhöriginvandringen. Ska folk aldrig lära sig? 
 
Utmärkt analys av Johan Hakelius i Expressen:
”Var är Nyamko Sabunis Obamaögonblick?
Hennes fredspris? Ingenstans.
Det är ungefär som med feministerna, när Margaret Thatcher blev
premiärminister. Det var inte den kvinnliga premiärministern de ville ha.
Fel låt vann.
Det här är mycket uppmuntrande.
Det avslöjar nämligen att idéer är viktigare än detta evinnerliga
identitetstjafs – hudfärg, kön, vem man pippar med – när allt kommer
kring. De ”rasifierade” kan inte använda Sabuni som förebild, eftersom
att vara ”rasifierad” egentligen inte alls handlar om hudfärg. Det
handlar om att omfatta vissa tokradikala idéer och låtsas att idéerna
följer av hudfärg. Om man inte omfattar de där tokigheterna, även om man
har hud svart som de ljusslukande nanorören i vantablack, blir man ett
problem. Ett besvär. En pinsamhet. Man duger inte.
Vi tackar Liberalerna för det klargörandet.”

Liberalerna under Björklund var stenhårda globalister. Dom var beredda att offra allt, bara för att SD inte skulle få någon politisk makt i Sverige. Så viktigt var det för dom, att vi ska fortsätta ta emot asylinvandrare. All den här "hårda" retoriken är bara fernissa. Man lockar inte längre väljare med att vara mjuk, så därför lockar man väljare med att vara hård. Men politiken är densamma. Ingen påstår att Sabuni är nationalist. Sabuni är dock inte Björklund. Vad det innebär återstår att se.

Sabuni i SVT Aktuellt för några dagar sedan: "Att vara svensk innebär inte bara att vara vit och blond, utan det kan också innebära att vara svart och mörkhårig och att vi alla har möjligheter att inta dom här positionerna i vårt samhälle."
Sabuni kom till Sverige som flykting vid 12 års ålder, fått allt serverat på silverfat och står i SVT och talar om för oss, vad det innebär att vara svensk, utan att förstå att det finns en markant skillnad mellan att vara svensk medborgare och att vara svensk. Att invandrar som inte har sin lojalitet riktad mot Sverige och svenskarna som når höga samhällspositioner, där de kan driva opinionsarbete, är för övrigt vad som orsakat mycket utav landets problem. Vilka var det som var drivande för att Sverige skulle bli en mångkultur? Inte var det etniska svenskar, utan politiker.
Det återstår att se om hon menar vad hon säger eller om hon bara är en ny Ebba Busch Thor, vars parti säger en sak men röstar för något helt annat. Oddsen på att Sabuni bara pratar ”skit” som nästan alla andra politiker gör, är låga.

Sabuni är inte den röstmagnet som många tror. Liberala medelålders kvinnor (en av de viktigaste väljargrupperna för partiet) med kroppar som ”Barbapappa” kommer inte att rösta på en tajt och vältränad person. Sabuni är 50, men har en kropp som tjejer i 25-30-årsåldern. Batikhäxorna kommer att uppfatta henne som ett hot och fly till ”Fjamåt.”
 
Det har förtigs mycket om Nyamko Sabunis bakgrund.
Hon är sunnimuslim samma inriktning som ISIS. Hon är trosfrände med den självutnämnda ISIS-ledaren 'kalifen' al-Bagahdi.
Hon är etnisk kongoles. Inte "burundier" som media försöker ge intryck av, genom att upprepa att hon är född i Burundi. Familjen råkade bara bo där när hon föddes.
Hon saknar högre utbildning, har bara gått 2 terminskurser på universitetet.
Hon och för övrigt även Erik Ullenhag, är de sannolikt två mest totalt misslyckade invandringsministrar Sverige någonsin har haft.
Hon pratar en massa om invandringsfrågor. Men när hon var ansvarig minister gjorde hon inget eller gjorde fel saker.
Hon är aggressiv och struntar helt i vad andra tycker. Enbart vad Nyamko Sabuni tycker är intressant ,enligt Nyamko Sabuni.
Anledningen till att Nyamko Sabuni valt Liberalerna är en helt annan.

Liberalerna och de andra småpartierna är de som är enklast att lyckas med att bli klaninröstade I Nyamko Sabunis fall av ”afrosvenskar. Nästan halva Liberalernas riksdagsgrupp består av klaninröstade. Till exempel Robert Hannah (arab), Gulan Avci (turk) med flera. I EU-valet enligt val.se räddades L kvar av röster från två valdistrikt med invandrare, närmare 70%!
 
Det man skall Sabuni stor kredit för är, att hon var den politiker som ville bromsa invandringen hit och det blev hon utmobbad(Reinfeldt) för! Dessutom begärde Nyamko en utredning av terrorforskare om Rosengård i Malmö och risken för terrorister! Det blev droppen för etablissemanget och hon lämnade politiken! Den utredningen visade att hon hade rätt magkänsla långt före andra politiker, så hon är värd cred för sin raka kommunikation!
Frågan är vilken väg kommer L att vandra? Gå över till de ”bruna” och lämna ”Fjamåt” skulle höja L i opinionen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar