torsdag 20 juni 2019

Simrishamn väcktes i sitt sommarslummer av fullt pådrag av helikopter, polis och militär!

I måndags väcktes idylliska sommarstaden Simrishamn av, att det var ett ordentligt pådrag av kustbevakning, militärpolis, militär, fem polisbilar och polishelikopter som tog sig till norra hamnen i Simrishamn, för att genomföra en s.k. utlänningskontroll, på en rysk segelbåt som legat flera dagar i norra hamnen, under pågående militärövning.
Ett sådant här stort pådrag bevisar bara hur nervösa och paralyserade staten(med Natovurmaren Peter Hultqvist i spetsen) är, över utvecklingen i landet. Militär, DN och regering är handlingsförlamade och ser ryssar och högernationella som ett stort hot, när elefanten i rummet heter invandring med tillhörande religiösa motsättningar terrorism och grov internationell kriminalitet som är det egentliga problemet!

Inga kommentarer, var kommentaren från såväl polis som militär när Ystads Allehanda undrade vad det var som föranledde pådraget i Simrishamns hamn under måndagseftermiddagen.
Det nämns att polisen ska ha lämnat hamnen vid 15.30-tiden, men det finns ingen info om vad kontrollen resulterade i. Att man skickar så mycket resurser till en ort som vanligtvis inte ens kan skramla fram en polisbil vid allvarliga brott, är anmärkningsvärt!
Lite senare berättade polisens presstaleskvinna Ewa-Gun Westford att kontrollen av båten var naturlig.
Westford: ”Vi har gjort en inre gränskontroll och det är naturligt i skenet av militärövningen Baltops 2019.”

Segelbåten hade enligt uppgift lugnt legat förtöjd i gästhamnen i flera dagar, innan detta "dyra" kalas kickade off. Seglarna som av bilderna att döma, verkar vara tre män i 50-60-årsåldern, med en liten 40-50 fots motorseglare och en hopfällbar cykel, var nog inga spioner eller människor som jobbar för utländsk underrättelsetjänst på annat vis. Den som ringde in "tipset" som ledde till den stora insatsen kanske var det istället!

Bilderna
i YA visar att kbv-båten t.o.m. släpat med sig segelbåten bort från norra gästhamnen och in i den centrala dito i Simrishamn, där större fiskebåtar och annat annars befinner sig. Kanske för att det ska synas ännu mer.
Det är bara Ystads Allehanda som rapporterat detta, utan att någon annan tidning eller nyhetsportal tagit upp det överhuvudtaget (helt tyst överallt, förutom hos de vanliga #säkpol-tomtarna på Twitter).

Kvällsposten hadesina löpsedlar Putin som spionerar på Sverige och militärövningen. De visar en bild på honom när han står med en kikare och spanar. Kan det bli mer patetiskt. 
Sverige bör nog tänka om, att inte reta den ryska björnen, då 45 % av landets oljeimport kommer ifrån Ryssland. Då håller det inte att terrorisera turistande fritidsseglare.
 
Tänk om myndigheter kunde agerat lika resolut, när man släpper in brottslingar och terrorister, men givetvis skall man jaga Ivan. Alla vet enligt makten, att det största hotet mot Sveriges säkerhet, inte är alla de miljontals femtekolonare man släppt in, utan Ivan.
T
ur för Islamiska Staten, att deras svenska medlemmar inte har ryskt påbrå, då hade dom blivit borttrollade av Must allihopa. Återvändande IS-terrorister som vill slakta hela väst, är dom enda som slipper kontroll. Vissa anställs t.o.m. i en skola i Angered!
Om nu ryssarna skulle vilja spionera i svenska farvattnen, så vore det enklare, att låta någon av dessa lite över de 20.000 ryssar som bor i Sverige, sköta spioneriet

Varför lägga ned enorma resurser på detta? Försök istället samarbeta med öst. Foliehatten respekterar Ryssland och deras folk, långt högre än han respekterar Sveriges politiker och MSM, med DN i spetsen, där proppskåpet har gått, när det gäller Putin!

2 kommentarer:

  1. Hittar ingen källa på din sida, ej heller på YT.

    SvaraRadera
  2. Låst artikel. Jag har fått personlig info därifrån! Bra att ha släkt o vänner. En som har en båt i norra hamnen!
    http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/rysk-segelbat-vackte-uppstandelse-i-hamnen/

    SvaraRadera