onsdag 12 juni 2019

Man skulle kunna tro att det är Pippis Kling och Klang som jagar bovar!

Det som har hänt sista veckan med alla sprängningar och dödsskjutningar, är något som bör "skaka om Sverige" och inte minst den politiska eliten rejält. Politikerna måste fråga sig, vad fan är det som händer? Det går inte hur länge som helst att "rationalisera", "tänka bort" och blunda, för den importerade gängkriminaliteten i landet. Det lär bli svårt att locka kapital till en stads som Malmö, när man ser bilder på söndersprängda hus som för tankarna till Beirut. Nu är inte bara sprängningar som är Malmös problem, de brottas även med akut elbrist. Vilket låter trivialt. Men om man inte kan åka tåg till jobbet eller företagen kan garanteras el, så är man minst sagt på ett sluttande plan. Sveriges ryggrad är nu angripen!
 
Man kan undra var Morgan Johansson håller hus? Har någon hört honom säga något eller kalla till presskonferens och vilja göra något. Nehej, inte det. Annars är han jättesnabb på twitter, med att anklaga andra för diverse saker(nazister m.m.!)

Allvarligt talat, vad kan journalister göra mer, än att skriva ledare på befallning av sina uppdragsgivare som är precis så lagom kontroversiella, att de lockar någon att klicka på rubriken? Alice Teodorescu som de flesta avgudade mer, än en rejäl fylla på midsommarafton, när hon skrev sina "kontroversiella" ledare i GP om mångkulturen. Hon gick direkt efter mammaledigheten till Moderaterna, för att hon förmodligen hade blivit sparkad och då kom erbjudandet från M som en skänk från ovan! Rykten har nått Foliehattens öron, att Alice är en legendariskt dålig arbetsledare. Hon skriver 2 texter i veckan och lämnar våningen på Östermalm, för Göteborg en gång per vecka, för redaktionsmötet och därefter åker hon direkt hem. Hon är lynnig, får utbrott och är dessutom lat.
 
Sverige blev under några få febriga år Europas per capita näst största rekryteringsområde för IS-terrorister. Den dåvarande Alliansregeringen ville inte se och inte heller förstå. Socialdemokraterna har haft ett organiserat samarbete med Muslimska Brödraskapet sedan 1990- talet och har nu släppt SÄPO lösa, för att gripa sex stycken av de värsta hatpredikanterna (vars verksamhet varit känd i många år), det är nog så, att säkerhetstjänsterna i andra länder i Europa börjat föra väsen över, att vi har haft en fristad öppen för radikala muslimer, dit det kunnat dra sig tillbaka och leva gott på bidrag. Man kan hoppas att SÄPO:s antiislamistkampanj lyckas och att de inte gör samma misstag som polisen har gjort, med de kriminella våldsbrottsligheten. Den kräver politisk ledning! Så länge politikerna inte pläderar för invandringsstopp, mot islamisering, för repatriering, för svensk nationalism, så är de inget att hoppas på!

Inget kommer att hända ens när muselmanerna skär halsarna av tusen svenskar på en gång, landet runt. Myndigheterna kommer att mana till lugn och varna för islamofoba reaktioner. Svenskar är paralyserade av lika delar "obegriplighet", fasa och villrådighet. Inbördeskriget kommer att förnekas av alla utom muslimerna och "islamofoberna."
 
Makten i symbios med MSM, gör allt för att dölja vem som orsaker problemen. I en rapport kan vi läsa följande: ” Återigen försöker opinionsbildande forskare i en ohelig allians med media blanda bort korten vad gäller invandrare och kriminalitet.
Fakta utmålas som något som är farligt. På något annat sätt kan man inte tolka den grundmurade oviljan från vänstern i Sverige och de mest tongivande representanterna från B
och kriminologerna, som gång efter annan vägrar låta svenska väljare få fakta på bordet om hur stor del av kriminaliteten som faktiskt begås av människor med utländsk bakgrund.”
Fakta finns det gott om, men MSM vill inte presentera detta för folket, man låter bara ”skiten” sippra ut i små lagom doser i enskilda ärenden.

Stiftelsen Det Goda Samhället har genom att begära ut och analysera offentlig statistik från B släppt en egen rapport om just brottslighet och bakgrund, med titeln ”Invandring och brottslighet – ett trettioårsperspektiv”.

I den framgår att inrikes födda med två inrikes födda föräldrar sedan 2013 inte längre är i majoritet vad gäller misstankar om brott. Andelen var 68 procent perioden 1985 – 1989. Sedan dess har den sjunkit för varje period och 2013–2017 var den nere i 42 procent.

En annan anmärkningsvärd slutsats av rapporten är den dramatiska ökningen av gruppen utlandsfödda ej folkbokförda i Sverige, där såväl turister som illegala invandrare och EU-medborgare ingår. Brotten begångna av denna grupp har ökat från tre procent till 13 procent de senaste årtiondena.
Det är alltså inte alls längre så som motståndarna till att få fram den här informationen offentligt säger, att svenskar är den vanligaste förövarna. Inte i meningen infödda svenskar till infödda svenska föräldrar.
Tvärtom är den mest brottsbelastade gruppen infödda till utrikes födda föräldrar. Det vi kallar andra generationens invandrare.”
Tredje generationen, fjärde och så vidare, men att fylla på med mer av första kommer sääääkert lösa problemen!
Integrationen en enorm utmaning. Detta visar tydligt att integrationsutmaningen är oändligt mycket större, än vi kunnat föreställa oss.
Stockholmspolisen Fredrik Marklund skriver i en debattartikel i Expressen, att det krävs rejäla lagförändringar för att komma tillrätta med, framförallt, de livstidskriminella som härjar mer eller mindre fritt ute i samhället p.g.a. för mesig strafflagstiftning.
Marklund: "Enligt mig har vi med andra ord haft chans att sätta stopp för personernas kriminalitet innan det gått på tok för långt, men misslyckats på grund av tam och naiv lagstiftning. Jag förstår att det är en komplex problematik utan en enkel lösning på bara ett område. Men vi måste börja någonstans och enligt mig är det enda sättet att stoppa ”blödningen” genom att spärra in de avskum som ligger bakom dessa vidrigheter. För att komma dit krävs det att våra politiker gör några rejäla förändringar i lagstiftningen så att våra domstolar ges förutsättningar att låsa in de kriminella."
 
Det är dessutom p.g.a. den lama lagstiftningen som de flesta poliser slutar. Man blir psykologiskt ganska slutkörd, när det visar sig att inget man gör spelar någon roll.
Svensk lagstiftning och svensk polis är precis som resten av vårt samhälle inte uppbyggt eller ens i närheten förberett på de öppna gränser vi sett de senaste 20 åren. Vi har ryggradslösa politiker och polischefer i detta land som har större intresse av att undgå korsfästelse av skvallerpressen än att skapa lag och ordning. 

Gängkriminalitet, avrättningar på öppen gata, korruption inom fångvården. Det här är inget som vi kan arbeta bort, det är en del av det mänskliga samhället som råder överallt i näst intill hela världen.
Ingen förändring i lag eller straffpolitik kommer råda bot på detta. Viktigare är att se över den lagstiftning som lägger allt för mycket fokus på att straffa de medborgare som insett att samhällskontraktet är dött och själva tvingas agera för att skydda sina kära och sina tillhörigheter, medan både brottslingarna de tvingas försvara sig emot och det samhälle som svikit dem i jämförelse går helt fria.

Svenska polisen tror att fängelse hjälper. Det gör det inte. Danska polisen ligger 15-20 år före Stockholmspolisen i agerande. Det enda dessa kriminella fruktar är utvisning och återkallande av medborgarskap. Alla andra åtgärder är totalt menlösa och ansvarslöst slöseri med resurser. Det säger psykologer i Danmark.
Foliehatten vill skarpt påpeka, att den mening som nu kommer är hämtat från den Danska polistidningen: ”Dansk polis säger öppet, att dessa kriminella är efterblivna p.g.a. inavel. Det finns absolut ingen bot för dessa byfånar enligt den Danska Polistidningen. Fängelse rör dem inte ryggen.”

Vikten av återkallande av medborgarskap är otroligt viktig för Sveriges säkerhet. Om de kriminella inte utvisas, så kommer dessa att bilda familj själva här, i generation efter generation.
Varför vet då inte svensk polis detta?
De läser Stockholmstidningar och lyssnar på P1. Detta har gjort dem gränslöst okunniga.
 
Svensk byråkrati i all sin prydnad: Elpistoler har nu utretts i över 18 år i Stockholm. Detta trots att det redan finns närmare 100 olika vetenskapliga utredningar färdiga runt om i världen. Stockholms innerstad skall dock likt förbannat göra sin egen och det har i dagsläget tagit över 18 (arton år). Nu har ett antal poliser elpistol på prov och sedan skall man fortsätta att utreda detta. Idag leder svenska byråkrater VM i byråkrati med astronomiska hästlängder. Man tilldelar sig själv artificiella arbetsuppgifter på ett sätt som ingen annan byråkratisk organisation lyckas med eller tillåts göra.
Malmöpolisen får t.ex. inte använda prickskyttevapen trots alla avrättningar och återvändande av IS. Det bestämmer Stockholmsbyråkraterna på Södermalm. Byråkraterna tycker själva, att de är otroligt smarta och gör en ansvarsfull uppgift.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar