söndag 2 juni 2019

Är Trump äntligen rentvådd om anklagelserna om rysk inblandning i valet?

I två år har Robert Mueller fått demokraterna att jaga en hare som skriker ”anklaga och fäll Trump!” Under dessa två år har demokraterna heller inte fått något vettigt gjort, det enda de fokuserat på är att åtala Trump. Inte direkt imponerande.
SVT:s reporter i USA vänstervridna Carina Bergfeldt har också gjort samma sak, hon har förmedlat den ena inslaget efter det andra, om hur korrupt och falsk Trump är!

I hela röran över Mueller-undersökningen och Muellers tendentiösa, vimsiga rapport, drunknar de kritiska fakta alltför ofta.
Robert Mueller gjorde ett framträdande och uttalade sig häromdagen, för första gången på 2 år och framträdandet var inte direkt tydlig, med att friskriva Trump från alla anklagelser!
Mueller: ”If we had had confidence that the President clearly did not commit a crime, we would have said so.”
 
Givetvis var Carina Bergfeldt, SVT framme och högg som en kobra. I ett inslag i Rapport försökte hon, få
det till, att det inte var helt klart med, att det ändå inte kunde uteslutas, att Trump kunde ställas inför riksrätt!
Problemet för Bergfeldt och demokraterna är att det finns inga bevis för brott, inga bevis för collusion eller obstruction. Om ryssarna hade försökte påverka valet, precis som de troligtvis alltid gjort, likt USA m.fl. också alltid gjort i andra val. Den allmänna slutsatsen är, vad man förstått, att ryssarna inte fick några Hillary-väljare att rösta på henne eller tvärtom, så de påverkade inte resultatet. Trump var oskyldigt anklagad för konspiration och det visste man för länge sen. Ryska nättroll är uppenbarligen inget att oroa sig för.
 
Klart är att omfattningen av "rysk inblandning" i 2016-valet var en ytterst liten mängd helt laglig reklam, främst på Facebook. Robert Mueller kunde inte visa, att någon amerikan hade samarbetat med någon rysk agent eller byrå. Därför kunde Mueller inte fastställa att något brott hade begåtts. Trumps belackare kunde inte bevisa, att ett brott begåtts. Faktum är, att under de tre år som de krävt hans avrättning har ingenting framkommit som visar på något brott. Vi kan vara säkra på, att Robert Mueller tillsammans med andra i Washington-etablissemanget gjort sitt bästa för att finna det.
 
Undersökningen genomfördes, inte för att det visade sig att ett brott hade begåtts, utan på grund av demokraternas påståenden om att det skett. De kunde inte presentera några bevis för detta.
Trump visste från första början att demokraterna skulle försöka sabotera hans seger. Han sade detta många gånger. Ändå gjorde han inte någonting för att hindra Mueller-gruppens verksamhet. Han vägrade att vittna mot sig själv, vilket alla enligt amerikansk lag har rätt att göra. Han bara kritiserade undersökningen för vad det var, en fisketur vars verkliga mål var, att sabotera hans nationella seger trots urusla odds.

Mueller-rapporten har givetvis inte tystat demokraterna. De vill bort Trump från ”Oval Office” till varje pris! De är rädda, inte bara för att han ska vinna en andra period, men också att allmänheten bryr sig och ställer upp bakom honom, i tron att hans framgångsrika politik blir så bra år 2024, att han kommer att kunna utse sin efterträdare. Demokraterna kommer att fortsätta att skrika, tills de förlorar hjälp från media och allmänhetens uppmärksamhet.

Trump skall besöka Storbritannien i början av nästa vecka och det blev en stor nyhet när Trump förklarade det självklara, enligt honom. Storbritannien borde inte betala straffavgifter på ca. 50 miljarder dollar för att lämna EU. Vilken förening måste man betala för att lämna? ingen - förutom EU då!
Trump till The Sunday Times inför veckans besök i London : ”Om Storbritannien inte får tillräckligt bra utträdesvillkor av EU borde landet bara "gå därifrån", alltså lämna förhandlingarna och vägra betala något.”

DN: ”Donald Trump är som en 1900-talsfascist och det är obrittiskt att rulla ut röda mattan för honom, skriver Londons borgmästare Sadiq Khan i Guardians söndagsupplaga Observer. Flera politiska ledare reagerar på den amerikanska presidentens tre dagar långa statsbesök som börjar på måndag.”
Enligt DN är Trump en 1900-talsfascist. Jaha, indoktrineringen börjar tidigt, en dag före Trumps ankomst till Storbritannien.

Folket i USA var redo för en revolution innan Trump dök upp. Man får hoppas, att svenska folket också är redo för en revolution i valt 2022 och slänger Löfvén och Lööf på soptippen, hoppet är det sista som överger oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar