tisdag 25 juni 2019

FN vädjar/ber EU ta emot 55000 fångade IS-terrorister!

Är verkligen Michelle Bachelet från FN riktig klok? Under tre veckor i Genève sammanträder, FN:s råd för mänskliga rättigheter! Utan att skämmas det minsta, vädjar/ber hon och FN att: ”De runt 55 000 personer som stridit för terrorrörelsen IS som nu befinner sig i fångläger i Syrien eller Irak och de som ska släppas fria, att EU skall vara beredda ta hem dem!
Bachelet: ”Utländska familjemedlemmar bör skickas tillbaka till hemlandet, såvida de inte ska ställas inför rätta för brott i enlighet med internationella normer.”

Bara i lägret al-Hol i Syrien befinner sig över 11 000 anhöriga och barn till utländska IS-stridande.
Bachelet: ”Barn i synnerhet har drabbats hårt av grova kränkningar av deras rättigheter, det gäller även de som kan ha blivit hjärntvättade eller rekryterade till IS för att begå våldshandlingar.”

Med FN:s vädjan/bön, är de beredda att sätta alla medborgare i EU i direkt livsfara för det sekteristiska våldet från dödskulten IS. Borde inte FN istället försvara oss från våld? Hon bryr sig mer om IS och deras barn, än oss andra och våra barn.
De 55 000 IS som tagits till fånga, är personer som stridit för IS eller har kopplingar till terrorrörelsen, vuxna, barn eller varit gift med en IS-anhängare. Flera av dem kommer från andra länder och vad som ska hända med dem, är en het potatis för många EU-länder!

För den som inte känner till vem Michelle Bachelet är och vilka utmärkelser hon fått, kan vi notera, att år 2008 fick Shalom Award av World Jewish Congress, vars ordförande är David René de Rothschild, från den (ö)kända judiska globalistmafiosofamiljen!

Om FN/EU ville göra något för mänskligheten, borde de inrätta en tribunal, samla bevis och ställa dessa personer inför krigsrätt. Det har man gjort tidigare vid folkmord(senast f.d. Jugoslavien) och det borde göras också vid detta folkmord som skett på bland annat kristna ortodoxa. Varför tillsätts ingen tribunal? Utred folkmord, våldtäkt, handel med slavar, barnorgan, koncentrationsläger, lemlästning och tortyr. Kan anledningen vara, att det är fråga om muslimer? De skall alltid exkluderas från lagar och regler. Är FN, EU och andra, köpta med Saudis oljepengar? Om FN inte kan förstå/inse sin uppgift, har de ingen legitim rätt, att finnas kvar som organisation. 

Sverige skall inte ge, några automatiska uppehållstillstånd till terrorister eller barn från dessa områden. Till och med Löfvèn har fattat detta och har redan sagt nej.
Ingen normal människa vill väl ha hit dom. De flesta inser, att våra politiker måste ta sitt ansvar som folkvalda ledare och hitta en lösning som gör att vi slipper få hit dem, även om den måste vara lite pragmatisk.
Samtidigt så kan man (helt utan att förespråka att de skall hit) vända på det och fråga så här. Varför skall Sverige inte ta emot svenska medborgare som skall utvisas, från ett annat land. Är det inte detta vi normalt kräver av andra länder, dit vi vill utvisa ej önskvärda personer?

FN vädjar att vi ska belöna IS-terrorister som lämnade Sverige och övriga länder för att bekämpa otrogna med terror, det handlade inte om att bekämpa, utan om att begå grovt våld mot otrogna. De är våldsverkare, mördare och tjuvar och de ska belönas!
Det står inte i våra lagar, att en rättskipning måste ske i hemlandet, det sitter svenskar i förvar utomlands, det är i från fall till fall och en del sitter där dom sitter och på goda grunder.
Det är inte humanism utan sadism av FN, en maktfullkomlig spelare i makteliters tjänst, ett förkläde för makten, att torka av sina blodiga händer. Framförallt vill ingen framstå som ond i det globala spelet.  MSM och SVT pumpar ut bilder och storys, hur IS resenärerna far illa där nere, tänk på deras ”barn!”

Det finns en stor anledning till att "alla" i MENA krumbuktar sig, det är stora pengar och att pengar är makt. Det känner Saudi-Arabien väl till! IS strider i Yemen under Saudis flagg och inga korrespondenter på plats, kan urskilja vilka som är IS eller reguljära Saudisoldater. I Yemen bär de öppet samma färger, slagord och markeringar.

Ett stort problem är kurderna som inte har ett egen stat och statslösa kurder har ockuperat delar av det krigshärjade Syrien. Kurder följer inga internationella lagar och de har inga egna erkända domstolar. Så de kan inte åtala eller döma IS terrorister. De har tillfångatagit nästan 100.000 personer på eget bevåg i samarbete med Saudi och Väst.

Hade kurder istället låtit Syrien fängsla och åtala och döma IS-terroriser som de hade börjat göra, hade situationen sett annorlunda ut. Nu har kurder "snott" nästan 100.000 is terrorister från Syrien, Irak och Iran som vill fängsla och döma IS terrorister.
Förmodligen vill kurderna använda IS fångarna, för att förhandla till sig fördelar. Erkända länder/stater får inte förhandla med folkgrupper enligt olika FN-avtal och internationella lagar.

Kurder har inte råd att försörja alla i lägren och internationella lagar gäller inte då, eftersom Kurdistan, inte är ett land. Inga erkända länder har tagit barn som fångar, sedan nazisterna gjord detta under WW2! Nu har kurderna barn i"läger!"

Syriens Assad berättade i en Expressenintervju, att svenska invandrargäng var de värsta så kallade "jihadisterna!" IS framväxt och bildande av Kalifatet berodde på, att USA, EU och flera säkerhetstjänster(Israels) varit delaktiga i skapandet av IS. Säkerhetstjänsterna har varit högst medvetna om samt understött rekryteringen av europeiska invandrargäng. Om vi haft regeringar som jobbat för europeiska folkets bästa, så hade allt det här stoppats från dag 1 - 2012.

Med facit i hand, står nu FN som är elitens yttersta globala organ och basunerar ut, ta hem era krigare! Det kommer givetvis att bli så, eftersom eliten vill det. Sverige och andra EU-länder kommer att svälja det och glömma det tills att nästa terrordåd dyker upp. Det kollektiva minnet hos MSM,, är som en guldfisks, sedan blir det business as usual.

1 kommentar:

  1. Sätt slöddret på nån fjärran ö i Atlanten tillsamman med 1000 kalashnikovs och en container med ammo.
    Inom ett par månader har problemet löst sig själv.....

    SvaraRadera