tisdag 4 juni 2019

Den politiska lögnen är fast cementerad hos vänstern!

Helene Fritzon blev invald till EU- parlamentet för sossarna. Denna rabiata kvinna, har redan fällt en klassiker i ett tal på valvakan: ”oanständiga och anständiga partier!”
Vi kan konstatera att den politiska lögnen hos vänstern totalt tagit över verkligheten, att de flesta inte längre reagerar över den utbredda mytomanin bland vänsterpolitiker. Anständighetens gräns är sedan länge med råge passerad, bland de partier som kallar sig anständiga. Det värsta av allt, är att det inte handlar om vita eller nödlögner, utan det är så medvetna, grova lögner och att vänstern visar en sådan totalt förakt, för svenska folkets intelligens. Den svenska politiska vänstern, måste vara den mest hycklande, cyniska människor som finns eller de mest korkade människor på denna jord.

Abraham Lincoln: "You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time."

Lyssnar man på en debatt i riksdagen, tror man att det är en fars som man lyssnar till. Det verkar vara fullt legitimt, att i riksdagsdebatten, inte svara på frågor, hur nu det kan komma sig i en utvecklad demokrati. Om det hade varit ett läxförhör i en mellanstadieskola, så hade dom flesta blivit underkända och man kan undra vad syftet är med debatterna, annat en uppvisning i mycket dålig retorik Hur kan en över/välbetald politiker komma undan en fråga, genom att skylla på en tidigare regering, varför lyser konkreta åtgärder, tidsplaner och delresultat med sin frånvaro?
Om inte Talmannen ges ett mandat att styra debatterna tuffare, mer än att hålla tiden på pratstunden/
flosklerna, så bör en medborgargrupp bjudas in. Då får dom politiker som inte svarar på frågan på ett relevant sätt hemläxa! Den som inte gör hemläxan till nästa gång prickas.
 
Även om Sveriges finanser visar att de minskar, är sanningen, att hela infrastrukturen rasar samman i Sverige i en allt snabbare takt och vi har inget som helst reformutrymme, att ta till p.g.a. extrema kostnader för invandringen. Som om detta inte var nog, öppnas om några veckor Sveriges gränser för ännu mer invandring.

Mängder av kommuner måste dra in på allt och ändå går de minus. Svenskarna betalar extrema skatter, ändå dör folk i vårdköer och barn föds i taxi eller på gräsmattan. Försäkringskassan kastar ut svårt sjuka cancerpatienter och man tvingar folk jobba allt längre, för att pensionspengarna inte räcker. Många internationella företag i Sverige betalar inte skatt här. Kommunerna bygger lägenheter som skall gå till invandrarna. Svenska ungdomar som inte får stöd av rika föräldrar, lär få det svårt att skaffa eget boende. Staten gav elprissubventioner till Googles och Facebooks datahallar. Elbrist råder i stora delar av landet, p.g.a. eftersatt utbyggnad av elnäten.
En omställning till förnybart genomförs, trots att en konsekvensanalys inte genomförts.
Vänstern har prioriterat el till datahallar med subventioner, före el till bagerier och med detta fler arbetstillfällen. Politiker inser inte, att ett förnybart energisystem, är i praktiken omöjligt att förverkliga. Vi kommer få en extrem EU-avgift, för att bygga upp andra länders infrastruktur. Glesbygden utarmas. Ideologiskt indoktrinerade miljötalibaner jublar av lycka!
 
Foliehatten har tjuvlyssnat på MP:s partiledning! Hur kan man tänka på bröd när alla isbjörnar svälter och smälter och Greta kommer att översvämmas, om bara några år?
Vi måste ställa om ordentligt och sluta äta plast eller flyga till Thailand. Alla flygplan Foliehatten har sett har hjul undertill, varför inte åka på marken? Förbjud alla läskedrycker med kokakoldioxid i bubblorna!
Om detta är att gå åt rätt håll Stefan Löfvén och Annie Lööf, då är ni totalt galna.

Vad kallar man ett land där sanningen är hotfull och visslarna mobbas till tystnad?
I vilka områden finns det nazisthorder som tar över, enligt regeringen?

Men inte ljuger väl Sveriges avhållne statsminister? Han är väl sanning och hederlighet personifierad. En riktig karl som står vid sitt ord och som lyssnar på folket och styr landet i deras riktning. Han är en riktig fin man som fordrar all respekt och beundran. Vi tror på dig store ”Stefan”, du är vårt föredöme. 
 
Allas lika värde är ett vänsterns bästa och mest slitna haranger och de är så duktiga på, att uppfinna sådana som gör att vi andra blir helt mållösa. Vad innebär "människovärdet" och "allas lika värde" egentligen? Varför kan vi inte ställa vänstern mot väggen och kräva en förklaring på deras dårskap, men det tycks vara omöjligt.
Ett faktum är att begreppet ” allas lika värde” används som argument eller politiskt vapen, om man så vill, för alla tänkbara och otänkbara politiska krav. För vem kan säga, att man är emot människovärdet eller allas lika värde? Då har man verkligen knuffat ut sig, ur gemenskapen. Så det är bäst att gå med på kraven då....
Det går utmärkt att knuffa ut människor under anklagelsen, att de inte tror på allas lika värde. Ett illustrativt exempel är att Jimmie Åkesson inte blir inbjudan till Nobelfesten. På en fråga av Granskning Sverige, kunde företrädare för Nobelkommittén inte förklara, hur de tänkt. Ändå får man förmoda, att de är gräddan av Sveriges intelligentia!
"Allas lika värde" sägs vara lika inför Gud. Men i praktiken mellan oss människor värderar vi varandra naturligtvis olika. Alla värderar självklart sina egna barn högre, än en mördare eller våldtäktsman. Foliehatten har ingen egen definition på begreppen, annat än att det handlar om att inte behöva utsättas för övergrepp av olika slag.
Felet i debatten och politiken är att "allas lika värde" används som argument för alla möjliga och omöjliga politiska förslag som till råga på allt beskrivs som "rättigheter". Men det som ger verkliga rättigheter i Sverige måste vara medborgarskapet, inte människovärdet eller "allas lika värde."
 
Att det är den naiva godheten och den sektlika dumheten som styr Sverige. är utom allt tvivel. Inte ens den mest naiva kan väl tro på en ljus framtid, om inte något drastiskt inträffar!

En annan sak som gör Foliehatten riktigt förbannad, är att det nu påstås från sossepolitiker och andra samhällsdebattörer, att det är "den åldrande befolkningen som orsakat kommunernas taskiga ekonomi." Detta påstående är i högsta grad oanständigt, då varje sunt tänkande svensk vet, att orsaken är invandringen och dess enorma kostnader som ligger bakom krisen!
Nu var Foliehatten snäll när han skrev "varje sunt tänkande svensk", då det numera dessvärre inte finns många svenskar som tycks ha förmågan att tänka!
 
Politik är att vilja, nuförtiden är politik att ljuga. Var det bara Foliehatten som inför senaste valet misstroget betraktade Löfven, när han svettigt stånkande ljög och lovade hela tiden?

SVT, vänsterns egna ägda propagandakanal som folket nu tvingas betala genom påförd skatt. Varje gång MP närmar sig 4%, så står någon reporter på TV och gallskriker om att Jorden snart går under och plopp så har MP 6%. Bara att konstatera, den som ljuger mest och lovar mest, vinner alla röster, svenska folket går på detta val efter val. Resultatet är att dom värsta samvetslösa ”blåljugarna” har makten i dag och det kallas för demokrati.

1 kommentar: