fredag 14 juni 2019

Det är synd om gymnasietjejer som anslutit sig till IS anser Aftonbladet!

Aftonbladet hade en snyftartikel för ett par dagar sedan om tre gymnasietjejer som lämnat Sverige, utan familjernas vetskap för att ansluta sig till IS. Nu sitter de fast i lägret al-Hol!
”Det är över 40 grader varmt i tältet. Luften står still. Kvinnan är täckt i svart slöja. Bara ett smalt streck i tyget blottar ögonen. Hon vägrar att visa sitt ansikte, trots att mannen mitt emot är där, för att hjälpa henne. Kvinnans tillstånd i flyktinglägret al-Hol är näst intill livshotande. Under lång tid har hon inte kunnat behålla maten.
Sedan dess har hon levt i al-Hol, där hon blivit allt sjukare. Vid ett tillfälle för bara några veckor sedan var hon i stort sett döende. Varför får jag inte se ditt ansikte? "Du är man!”

Hon kommer från en "helt sekulär bakgrund" och heter "Eynii". "Förändringen började under tvåan på gymnasiet. 19-åriga Eynii, som gillade att umgås med klasskompisarna och hänga i gallerian, började plötsligt intressera sig för religion."
Hon var en av de första som reste ner till IS och spred
deras propaganda på nätet och hon stannade kvar hos IS till slutstriden. Det här handlar alltså inte om en stackars liten tjej som tänkt lite fel. Hon får ta ansvar för sina handlingar helt enkelt. Som man bäddar får man ligga. Det är lätt att "ångra" sig när man är desperat. Kurderna vill att de ställs inför rätta på platsen, vilket man kan tycka är fullt rimligt eller…? Hon kan komma att dömas till ett långt fängelsestraff och kanske få avtjäna straffet i ett medeltida fängelse i Kurdistan.

Norska Verdens gang skriver i en artikel: ”De europeiske IS-kvinnene sier de bare lagde mat og passet på barn. Men kvinnene som var deres slaver, forteller en helt annen historie. IS-kvinnenes ofre forteller: De torturerte og drepte. Nå lyver de!”

När Foliehatten har läst artikeln i Aftonbladet, undrar han helt klart, hur tillståndet är, för denna reporters hjärna? Är det något virus eller nån slags svamp som angriper dessa "journalisters" hjärnor och får dem att skriva gråtmilda artiklar, där de lipar över dessa kvinnor som av fri vilja rest till Kalifatet. Nu när de sitter fast, ångrar de sig djupt! Ångrar sig? Finns det verkligen en ångervecka, när man tar sådana beslut?
Norska VG ger en bild vad de här IS-kvinnorna faktiskt gjort. De har dödat andra kvinnor och de har också dödat barn. De har utfört tortyr, avrättningar, stympat småbarn, tagit 5-åringar som slavar, skurit halsen av pappor och pojkar. Det är inte synd om IS-kvinnorna. Efter att ha läst artikeln i VG, undrar Foliehatten varför Aftonbladet publicerar en artikel som framställer IS-kvinnor som offer. Alla lagade inte mat eller födde barn, utan många var mördare av värsta sort!

SR skriver i en artikel: ” Vi ångrar inget!” Lyssna på denna länk från SR om IS-kvinnorna. Ett av citaten från intervjuerna:
"Du kommer aldrig att förstå detta, om du inte blir muslim, säger hon till mig. IS kan inte dö. Detta är vår mark, om gud vill kommer IS tillbaka."

När Foliehatten lyssnat färdigt, förstår han problemet! Kan dessa personer föra ett normalt liv, om de skulle komma tillbaka till Sverige eller är de potentiella terrorister?
Om de är svenska medborgare måste Sverige tyvärr släppa in dem i landet, om de kommer hit på något sätt. Men Foliehatten tycker inte, att vi skall låta staten göra något alls, för att underlätta för dem, de har själva medvetet satt sig i denna sits, de sitter i nu. Om IS inte hade krossats, hade de njutit av tillvaron, istället för att ynkligt be, om att få komma hem.
Ja visst, man kan på ett vis tycka synd om dem som fallit offer för en djävulsk sekt, men det går tyvärr inte att göra något åt det nu. Först är man IS-krigare som hjälper till att mörda, sedan när man drabbas av sjukdom och svält ska man få hjälp ”hem till Sverige” igen? Skråmos barn var ett specialfall eller ….?

Den svenska mellanmjöjksfantasin där ingenting är på riktigt, där inget ”farliigt” kan hända, är just bara en fantasi.
Desto längre Sverige fortsätter låtsas, desto radikalare kommer uppvaknandet bil.

Vi har ett "mångkulturprojekt" som så uppenbart är, ett totalt misslyckande. Ändå håller mellanmjölksfolket fast vid fantasin, att vi kan ordna det med "integrationsprojekt". Man tror t.o.m., att vi kan rehabiliterade fanatiska och traumatiserade IS-krigare.
Det strider säkert mot en hel mängd konventioner och etiska principer, att fatta beslutet att inte "ta hem" terroristerna på kollektiv bas. Frågan är mycket känslig och många länder i EU, är inte lika mjuka och mesiga som Sverige. De som återkommer sätts i fängelse, om det kan bevisas att de utfört terrordåd! I Sverige välkomnas de med öppna armar!
Tyvärr har vi inte en regering som känner, att de måste ta ansvar för landet och ibland offra vissa moraliska principer. Istället håller regeringen fast vid ett antal moraliska principer och offrar landet. De är inte värda annat än förakt och historien kommer döma dem hårt. Morgan Johansson är den i regeringen som har störst ansvar. Han har på olika sätt förhalat eller inte agerat, för att dessa terrorister skall straffas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar