måndag 10 juni 2019

Public Service är inte opartiska utan vinklar åt vänster!

Näringslivets Medieinstitut har i en rapport visat, att nästan i alla politiska inslag i SVT och SR:s fällts av Granskningsnämnden, är vinklade uteslutande åt det vänsterliberala hållet.
Rapporten är en studie som omfattar åren 2012-2019. Fällningarna i Granskningsnämnden har analyserats och de placerats in på ett politiskt spektrum mellan dels en ekonomisk höger-vänster-skala och dels en parallell skala, där GAL (Grön, alternativ, libertär/frihetlig) står mot TAN (Traditionell, auktoritär, nationalistisk), den så kallade GAL-TAN skalan.

Av studien framgår att Public Service i nästan samtliga fall har fällts för en vinkling som är typiskt för GAL och en gång har de fällts för en ekonomisk vänstervridning, men ingen högervridning, kan upptäckas i någon fällning.
På sin hemsida skriver Näringslivets Medieinstitut, att framförallt inslag om invandring, SD, Donald Trump(Carina Bergfeldt), abort, HBTQ-kritik, monarkin och skolavslutningar i kyrkan är överrepresenterade!

Det intressanta är att Granskningsnämndens fällningar uppenbarligen inte haft någon som helst inverkan på Public Service "journalistik!" Hur många fällande domar har renderat i, att vederbörande journalist har blivit uppsagd? Ingen såklart! Om dom ska låtsas vara opartiska borde rimligen de som inte följer detta avskedas. Det sker inte av misstag precis. En journalist smugglade in ett s.k. ensamkommande barn och blev fälld i domstol! Personen arbetar fortfarande hos SVT!
Det man grovt missat i rapporten är den enorma vinklingen av klimatet som är århundradets största fake news. I stort sett varje dag sänds inslag som handlar om klimatet. Det nya ordet för dagen är ”skam” folk skall känna skam över att de, flyger, äter kött, köper kläder m.m.  Aldrig får någon med adekvat utbildning om klimat och koldioxidens påverkan, ge sin syn. De är ”peststämplade” av Public Service!
EU-valet och den styrda debatten, handlade endast om tafsning på kvinnobröst och abort! Istället för att ta upp hur EU fungerar och hur stor påverkan Sverige har. Sverige har 2,6% mandat i EU-parlamentet. Hur många svenskar känner till det?
 
Liberalen Carl-Vincent Reimers som skrivit  rapporten säger till Expressen, att Public Service inte är politiskt opartiskt!
Reimers: ”Jag skulle säga att resultatet innebär att man inte uppfyller kravet på opartiskhet som man borde göra. Det är en indikator på att public service faktiskt inte är så politiskt opartiskt som man gärna vill ge sken av.”

Det Reimers konstaterar kan alla som tittar på nyheter i SVT, lätt konstatera och är känt till i årtionden! Detta blundar givetvis den "feministiska regeringen" för, då de är mycket gynnade av denna "smyg-hjärntvätt." Med denna rapport har vi fått svart på vitt, att det överhuvudtaget inte finns ett enda spår av opartiskhet hos SVT/SR. "Public Service" borde läggas ned omgående eller omorganiseras, alternativt att det skulle göras en helt ny omstart, med ny ledning, utan vänstersympatier!

Det går inte att göra opartisk TV genom att bara rekrytera vänstermänniskor, det går inte att ändra deras inställning och få dom börja leverera något annat. De sitter i väggarna, Public Service är folkets fiende och demokratins dödgrävare. Att få ordning på PS är en ödesfråga för Sverige. SVT och SR är en dyrbar dagis för övervintrade kommunister som tvättar hjärnor dagarna långa och får en klapp på axlarna av sossarna och du Svensson, - betala via din skattsedel för denna vänstersmörja!
 
Våra politiker känner sig väldigt bekväma i TV-huset på Gärdet, man sitter ofta och flirtar med programledarna, speciellt sossar och kommunister, gillar att hålla dessa tätt intill sig.
Alla som engagerar sig har väl sett hur det står till med dagens SVT/SR. Foliehatten tillhör de personer som tycker att Public Service är viktigt. Men då syftar han på det SVT/SR som det var under Sam Nilssons tid. Med ledare som Stjärne och Helin kan det bara bli en stor katastrof. Att inte borgerliga partier och SD protesterat mer är obegripligt. De sitter alla i styrelsen. Det är ännu ett bevis på politikernas feghet! Foliehatten vill ge en eloge till M:s ungdomsförbund som vill lägga ner Public Service!
Givetvis har Public Service ingen "aaning" om sin vänsterliberala vinkling!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar