torsdag 27 juni 2019

Har vi en klimatdiktatur i Sverige?

Propagandan i Sverige når nya höjder varje dag och efter den senaste tidens exempellösa propaganda, ger den ”vibbar” tillbaka i tiden till Tyskland på 30-talet. Joseph Goebbels använde exakt samma metoder som dagens MSM och SVT! Joseph Goebbels var propagandaminister i Tyskland 1933-45: "Upprepa en lögn i alla media hela tiden, ju större lögn, desto bättre, till slut blir lögnen sanning!"
 
Tillhör man gruppen "De Goda" behöver man ju inte bry sig om sånt trams som fakta. Det är bara att konstatera att klimathotet blivit en ideologi och en värderingsgrund. Det får inte analyseras och diskuteras, utan ska tolkas utifrån de skrifter IPCC-ger ut.
Att påstå något annat, att det handlar om vetenskap är att likna med en hädelse och den som uttalar det, är en kättare. När politiker talar om klimatmål, är det så enormt infantilt och korkat, att det saknas ord, att beskriva det. Vi ska skämmas (genom mediabegreppet flygskam), för att vi vill åka ut i världen och ta del av andra kulturer.

Alarmisterna har en tendens att skylla allt på global uppvärmning. Om det är extra kallt en vinter så är det en effekt av global uppvärmning. Om det är extra varmt en sommar, så är det en effekt av global uppvärmning. Om det är genomsnittligt, så är det en effekt av global uppvärmning. Viktigast av allt, är att det är en effekt av antropogen global uppvärmning. Allt. Oavsett vad som händer eller inte händer. Kartan är klar och allt tolkas efter kartan.

SVT:s Rapport och Aktuellt har ett inslag om klimat varje dag och flera stora tidningar har artiklar om klimatet, där man häpnar över alla påståenden.
Propagandan och fake news består av följande:
Klimat-hotet
Nazist-hotet
Främlingsfientlighets-hotet
Putin-hotet
Trump-hotet
Brist på vatten - hotet
Havshöjnings - hotet
Kärnkrafts-hotet
Sosse lögner
De som inte tror på dessa hot och domedagsscenarion är konspiratoriska. Verkligen omvända världen.

Ett mycket bra exempel på ett rejält fake news var i förra veckan, när Expressen skrev, att isen på Grönland smälter i rasande takt och de visade en bild på slädhundar som går i smältvatten!
I danska BT som tydligen följer den svenska debatten, skriver de: ”Grønlandsfoto viser ikke klimakrise, men almindeligt forår”
”Det sker altid", siger Apollo Mathiassen, som er fanger og kommunalpolitiker for Siumut i Avannaata Kommunia. Særligt deroppe ved Thule, hvor billedet er taget. Det kommer bare an på, hvor tyk isen er. Det kan ikke ske, når isen er tynd. Det er, fordi isen er så tyk – så er der ingen huller, som vandet fra den smeltede sne kan løbe igennem. Billedet er blevet bragt af blandt andet tv-stationerne CNN og BBC samt flere internationale aviser og netmedier. ”
Nu har vädret slagit om, ett stort lågtryck drog in över Grönland och isen växer, mitt i sommaren!  Är det någon som tror, att SVT eller Expressen tar upp, att isen växer mitt i sommaren på Grönland?

Klimathotarna har blivit extremt aggressiva och det löses med klimatdiktatur. Bara för något år sedan, när man uttryckte sig om överdrifterna i debatten, så blev det någon form av diskussion. Idag blir även vanliga människor helt hysteriska och det är numera meningslöst, att ta upp en diskussion. Det är helt fascinerad att se, att tron har tagit överhanden mot vetenskapen, framför allt i media. Kunskap är makt och med den följer också ett stort ansvar. Det ansvaret borde vila tungt på våra politikers axlar, men istället är det mammon som är dagens melodi.
Tyvärr vågar inget parti ifrågasätta klimatagendan och den massiva osakliga propaganda som spys ut i media. Titta på KD och abortfrågan, när de gjorde ett ställningstagande. De fick löpa ”gatlopp i media!
SD däremot har en mycket god känsla för vad som går hem i folkhemmet. De har legat väldigt lågt i klimatfrågan, utan att bli ”hotare”, men de har heller inte sagt något specifikt emot klimathotet, de vill ha en effektiv klimatpolitik, istället för moralism. Den dag opinionen svänger, kommer också SD att hoppa på tåget som första parti mot galenskaperna!

Det som är problemet är självutnämnda experter som får breda ut sig med lögner i en totalt okritisk media. Orsaken är att landets vänsteraktivister länge gottat sig i äga problemformuleringsprivilegiet, vilket de nu i rask takt håller på att förlora. Istället har de blivit en skrikande hjärndöd hop till ”klimatmusan Greta!” Greta har förresten redan utropat Jordens undergång, inom den kommande 10-års perioden, så det är inte något att tjafsa om längre. Den som lever 2029 får uppleva detta faktum!
Foliehatten undrar om vi behöver vänta i 10 år till på domedagen, åtminstone inte när det gäller ekonomin. Vi har ett nyvaknat Kina där folk vill kunna köra bil. Vi har ett Indien, där allt fler går från fattigdom till medelklass. Kina och Indien står för stora ökningar av världens CO2-utsläpp framöver. Så stora att det kommer att utplåna allt liv på Jorden, enligt klimathotarna. Man kan inte mer än utplåna allt liv. Eftersom domedagen enligt dom redan är oundviklig, så återstår inget annat än att njuta av den tid som finns kvar. Sverige lever bokstavligt talat på lånad tid, det blir ett brutalt uppvaknande, när Magdalena Andersson, tvingas strypa flödet av skattepengar till stollerierna.

1989 föll kommunismen ihop som ett korthus och många verkar inte ha lärt sig något av historien, om man konsekvent och målmedvetet investerar fel, så får det förr eller senare konsekvenser. Alla östblocksledare såg problemet, bara en försökte lösa det! Nicolae Ceaușescu sålde rumänernas mat, för att betala av på statsskulden. Det var kanske inte den smartaste lösningen. När Ceaușescu skulle arkebuseras accepterade inte soldaterna lottdragning, alla i kompaniet ville vara med och Ceaușescu slutade sina dagar, med ett par hundar kulor i kroppen. Hur ska vår bubbla sluta? 
 
För svenska media blev det som en iskall spann vatten hälldes över dem, när EU i förra veckan inte kunde enas om utsläppsnivåerna. Flera länder ställer inte upp på de mål som EU satt upp, med Polen och Ungern i spetsen. Något förvånande är, att Estland också har ställt sig på deras sida. Det är som en våt filt lades över media och väldigt få har kommenterat detta. I september kommer FN hålla ett klimattoppmöte i New York och i december en stor klimatkonferens i Santiago de Chile. För EU var detta absolut sämsta som kunde hända. Komma till klimatmöten utan ett avtal!

Klimatmålen finns av många olika anledningar. Det finns flera agendor. Allt ifrån khmerer från gröna sidan till nationalister som vill förbättra sitt lands globala konkurrenskraft. Visste du att kineserna är 50% större miljöbovar per capita än svenskar, trots att vi bor i ett av världens kallaste länder, med högre BNP per capita. Kineserna kommer också öka sitt utsläpp per capita, 1000-tals kolkraftverk står under byggnation. Amerikanerna har dragit sig ur miljömålen och dumsvensken står med tindrande ögon och blinkar. EU-länder har olika agenda, Tyskland vill begränsa industrialiseringen av det fattiga Östeuropa av nationalistiska skäl, medan fransmännen vill äga matproduktionen. Sverige ska i detta sammanhang återgå till ett bli ett fattigt land i norr som tillhandahåller naturresurser till Tyskland, malm och biomassa, är det vi ska hålla oss till.

För några år sedan såg debatten i USA ut som den gör i dagens Sverige. Nu intervjuas vetenskapsmän i media och kritiserar klimatforskarna. Mer sansade klimatforskare, har nu ett stort inflytande på debatten.
Svensk media älskar att missuppfatta vad Trump säger. Trump kom till makten på att inte vara globalist! Trumps taktik är att införande av ”klimatåtgärder” som förbinds in i avtal, är en ekonomisk katastrof för vanligt folk och därför är det väldigt smart taktiskt, att gå emot huvudfåran i den frågan. På det sättet skiljer han sig inte nämnvärt från ”vanliga” politiker, han råkar bara säga sådant MSM och svenska politiker i övrigt, aldrig kan eller vågat säga, då kan politikern se fram emot ett ”gatlopp” i media.
Hurvida Trump icke ”tror” på klimathotet är troligtvis ungefär som Trump nu lär ”tro” på Gud. Det är ett smart drag av honom att välja den åsikt som gör honom populär hos den delen av väljarkåren som avskyr den politiska mainstream-mittfåran.
Hans slumpartade uttalande om klimatet är en sak, en helt annan sak är anledningen till att han sa upp Parisavtalet. Det var faktiskt ett uselt avtal för USA och mycket gynnsamt för Kina. Det får betecknas som ett tjänstefel av Obama, att skriva på det. Det hedrar dock Trump, att han visar någon respekt och säger upp det. Säkert 80 procent av länderna som skrivit på, har ingen som helst intention att följa det.

Miljömål i all ära men det spelar ingen roll, miljön används för att förvirra Svensson, det är samma agenda, makt och pengar som styr världen, man vill använda miljön som slagträd, för en högst egoistisk agenda.
Även om klimatkatastrofen verkligen hade stått för dörren, skulle det vara en ännu värre katastrof, att snabbavveckla de fossila bränslena. Klimataktivister kan inte ha någon självbevarelsedrift, för de kommer att själva drabbas hårt om det blir av.
Som tur är, ställer nästan inga länder i världen upp på vansinnet att snabbt sluta använda fossila bränslen. Det är bara några enstaka länder, där Sverige tyvärr är ett, som tänker slänga sig ut över avgrunden för detta icke-existerande hots skull.

Foliehatten odlar tomater i ett växthus. Yrkesodlare av tomater använder koldioxid! När CO2-gas pumpas in i ett växthus som används för att odla tomater boostas fotosyntesen, vilket resulterar i starkare, friskare plantor och ökad avkastning.
Medan normal luft har en koldioxidhalt på cirka 400 ppm, trivs de flesta plantor bättre i miljöer med koldioxidhalter mellan 600 och 1000 ppm. När man tillsätter koldioxid till växthusluft kan det hjälpa till att öka avkastningen av tomater, gurkor och sallad med så mycket som 25-30 procent. Dessutom producerar gödsling med koldioxid tidigare skördar och förbättrar plantans förmåga att motstå sjukdomar och skadedjur.
I
gårdagens Expressen med hänvisning till Politico, så anses ökad CO2 ge färre vitaminer. Då torde i princip all växthusodling behöva förbjudas och tydligen får man sluta äta växthusodlade svenska tomater, eftersom de ger färre vitaminer. Undrar vad
holländarna tycker, om detta? De är enorma producenter av grönsaker från växthus med CO2!
Vikentomater införde CO2 i sina växthus och ökade skörden med 10%! Olofsson, Vikentomater: ”Plantorna var starkare, så vi fick större, fylligare och sötare tomater. Till och med kunderna kommenterade över hur goda de var!”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar