söndag 23 juni 2019

Morgan Johanssons kallar de som är kritiska till invandringen för domedagsprofeter!

I förra veckans debatt i riksdagen säger Morgan Johansson: ”De som tror att massinvandringen inte fungerar är "olyckskorpar och domedagsprofeter!"
 
Från troll till domedagsprofeter? Inte illa! Ett snäpp upp i primatherarkin. Nu dröjer det inte länge tills profeterna har transformerats till västvärldens orakel och rättrådiga rådgivare. Svenskarna skall kanske inte oroa sig! Morgan har sett ”Transformers” och vet att de räddar Svea. Samtidigt ska vi svälja domedagsprofetian om klimathotet som inte existerar.

Sedan får vi höra en lång rad lögner från storljugaren Johansson:
”Nu så här efteråt kan vi ju se hur det gick. Sanningen är att ekonomin är starkare än den varit på mycket, mycket länge. Under hela den här perioden har statsskulden fallit och är nu den lägsta sedan 1977. Och när det gäller arbetslösheten så ser vi att den har fortsatt att sjunka, sysselsättningen har fortsatt att stiga, det är den högsta som någonsin uppmätts i ett EU-land. Sysselsättningsgraden bland utrikesfödda kvinnor är remarkabel. De invandrarfamiljer som kommer hit tar till sig väldigt snabbt de normer vi har. Så är det faktiskt. Den svenska modellen levererar. Sverige skulle inte klara sig en... särskilt länge utan de som har rötter i andra länder. Så är det bara.”

Foliehatten anser att vi skall hålla med Morgan, att han har rätt om domedagen, om man nu vill kalla det så som kommer allt närmre. Muslimer föder barn i en högre takt, än de som i generationer ärvt landet. Han har totalt fel i att invandrare anpassar sig till våra normer. Om så vore, skulle långt fler arbeta och långt färre vara kriminella.
Istället anpassar sig invandrarna snabbt till myndigheternas avsaknad av myndighet, rättssystemets handfallenhet och svenska folkets infernaliska naivitet och välvilja.
Vi kan se hur det gick med sexualbrottens explosiva ökning, all ny kriminalitet som vi fått tack vare massinvandringen, välfärdsurholkningen för svenskar, fattiga gamla, och ett samhälle, där man diskuterar småfrågor, relativiserar och hycklar som nyfunnen nationalsport, för att ingen vågar nämna elefanten i rummet.

För invandrarna blev det en ren vinstaffär, med mångkulturen som fana dessutom, i att de kan diktera livsvillkoren själva och bli försörjda av dumma svenskar. Men för svenskar fortsätter massinvandringen att vara, en nationell katastrof och ingenting kan ändra på det. Morgan skiter ju i alla utsatta, mördade och våldtagna svenskar som en följd av sossarnas vansinnespolitik.
Morgan ljuger om att ekonomin är stark och att kalla sysselsättningsgraden bland utlandsfödda kvinnor för remarkabelt hög, är inget annat än skrattretande, om det inte var så sorgligt. Det visar dessutom att hans förväntningar på deras arbetsvillighet, måste vara helt sanslöst låga.
 
Här ett exempel på vad Morgan Johanssons svenska modell levererar:  Statistik från Brottsförebyggande rådet visar, att antalet anmälda sprängningar i år har nått en rekordnivå. Ökningen är nästan 50 procent under årets fem första månader, jämfört med i fjol.

Foliehatten tycker vi ska be Morgan kommentera utanförskapets karta. Men han kanske helt enkelt undviker den och låtsas om att den inte existerar. Det har visat sig att han egentligen inte behöver bry sig om fakta. Det svenska folket är så pass efterblivet, att det räcker för honom att bara predika, att allt är bra och att mångkulturen är en framgång och ingen hos MSM eller SVT protesterar!

I valrörelsen lovade S att ungdomsrabatten vid fällande domar för olika brott skulle slopas. Nu avslöjas, att man sviker löftet.
Flera riksdagspartier, främst SD och M, vill se den så kallade straffrabatten för unga brottslingar slopad.
I Socialdemokratins valmanifest: ”Den som fyllt 18 är vuxen och ska betraktas som det i lagens mening.”
Men nu tyder medieuppgifter på att så inte kommer att ske, eftersom MP är av en annan åsikt.
Rasmus Ling (MP) till SR: Miljöpartiet har en annan uppfattning i den här frågan. Vi tycker det är rimligt att nästan alla länder har lägre straff för unga vuxna. När man är äldre har man större ansvar och bör få hårdare straff.”
Makten betyder allt för sossarna och återigen kommer vi att få se hur sossar ”kröker” ryggen för ett 5%-parti!

S förmåga att ge vaga påståenden
är fenomenal. I riksdagen stod Löfven och skröt inför Jimmie Åkesson hur han förbättrat situationen för pensionärerna. Då hade de fått, 50 kr mer i månaden. Big Mac-pengen kallades den lite sarkastiskt. För så kan sossarna hålla på, utan att någon journalist inom MSM eller SVT synar det och ställer dem mot väggen. Allt som räknas och har tagit över är mass- men framförallt bidragsinvandringen och hur systemet matar.
Sossarnas påståenden med hjälp av Sydsvenskan, om hur bra allting är i Malmö måste vara i klass med Bagdad-Bob. Trots uppenbara negativa förändringar i ekonomi, brottslighet, arbetslöshet, hat från muslimer mot judar, gör S allt vad de kan, för att ägna sig åt bortträngning av verkligheten. Själva bor ju inga sossar i de områden invandrarna bor i. De är trots allt väl medvetna om sin egen situation och skulle aldrig beblanda sig med muslimerna, annat än vid valdagen. Har du någonsin sett en etnisk svensk som kommunalråd eller riksdagsledamot bo i ett invandrarområde?
Enligt en undersökning i Aftonbladet, är Malmö är Europas sjunde lyckligaste stad i jämförelse med andra städer. Sverige är världens sjunde lyckligast land. Klart Malmöborna är lyckliga och glada, då var 3:e skattekrona som de bränner/äter upp, betalas av andra kommuners skattebetalare. Stoppa det tillflödet och lyckoruset i Malmö kommer att, snabbt komma av sig.

Att regeringen och media gemensamt undertrycker att framställa seriösa rapporter eller förvanska statistiskt de som finns gör ju att de kan presentera i princip vilka resultat som helst och påstå motsatsen. S tillsammans med M
P, V, L och C måste vara de vidrigaste partierna och ha de äckligaste företrädarna om de är så oförmögna att ta hänsyn till den egna befolkningen i första hand!
Vänsterpolitiker(nu också C och L) i riksdagen har alltid avfärdat alla typer av varningar och larm. Varför skulle det vara annorlunda nu. De har sagt i riksdagen:
Ett kompetensregn.
Invandringen är lönsam.
Likt Sandviken tjänar miljarder.
Sverige har aldrig varit tryggare.

Att nu oroa sig över den ekonomiska o
ch sociala utvecklingen och då främst i Sveriges kommuner, är att vara domedagsprofet.
Omvärldens betyg på Sverige kan avläsas i kronkursen. Vi har idag stora grupper som inte klarar av att försörja sig och nu får rätt att ta hit familjemedlemmar som inte behöver försörja sig. Skattebetalarna ska betala.

JÖK-regeringen har tappat kontakten med verkligheten. Foliehatten rekommenderar alla som tvivlar, att ta en bilsemester igenom Sverige och stanna till i småstäder och tätorter, för att se förfallet i Sverige!

1 kommentar: