måndag 10 juni 2019

CNN anser att Donald Trump är kung!

I förra vecken besökte Donald Trump Storbritannien. Vänstermedia har haft svårt att smälta, att en amerikansk president är artig mot drottningen av England, media anser att det är det opassande, om presidenten i fråga är Donald Trump!

CNNs internationella korrespondent Clarissa Ward hävdar att Trump var artig mot drottningen,
för att “han” kanske skulle tycka om, att vara en kung och inte för att en statschef bör vara artig mot drottningen.
Max Foster
från samma CNN, ville inte vara sämre, så han nappade på Clarissas idé och ökade på med: "Han gillar idén om att vara en kung, vilket förklarar varför han är så vördnadsfull i palatsmiljön."

Det räckte tydligen inte med dessa två CNN ankare, utan CNN White House korrespondent Kate Bennett, spädde på budskapet, genom att säga, att även om det inte varit en stor sak när tidigare presidenter tagit med sina barn för att träffa den brittiska monarken, "ser presidenten kanske sina barn som amerikanska kungligheter eller våra motsvarigheter, men som ni vet, så fungerar det ju inte i Amerika. "

Vad vi ser är amerikansk vänstermedias journalistik. Det är inte ens en "analys”, utan de låtsas att de är tankeläsare.
Tänk om Trump sagt: "Jag gillar människor”, skulle Brooke Baldwin och Jim Acosta dyka upp på CNN för att varna oss, att vår president bara har erkänt att han är kannibal.

Vänster
nissarna är fullständigt inställda på, att president Trump ska krossas till varje pris. De skyr inga som helst medel som kan hjälpa dem i deras ansträngningar, inklusive nonsens, allt för den goda sakens skull, att Trump krossas. Nästan alla
de stora TV-bolagen, utan undantag, är helt med på den planen.

TV-bolagen kan inte längre dölja sitt personliga hat för mannen som omintetgjorde deras fantasier om att landet skulle ledas av den första kvinnliga presidenten, samtidigt som de hävdar att Trump är den som sprider hat.
Känns det igen från debatten i Sverige?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar