söndag 18 april 2021

Annie Lööf har synpunkter igen!

Annie Lööf säger i en intervju till GP: ”Att ge ett öppet främlingsfientligt populistparti inflytande över Sveriges regering är en säkerhetsrisk. Det har funnits en SD-tjänsteman här i riksdagskansliet som har varit en uppenbar säkerhetsrisk.”
Rödskrikan anser att det är "minst sagt allvarligt" att i regeringskansliet ha företrädare för ett parti som inte kan välja mellan "Viktor Orbán och Emmanuel Macron eller Vladimir Putin och Angela Merkel.”

Likt en vindflöjel ändrar sig Rödskrikan ännu en gång. Hennes åsiktsändringar har varit legio de senaste åren. Bara för en knapp månad sedan i en TT-intervju sa hon:
”SD är valda till riksdagen genom demokratiska val och att samarbeta med dem är inte något hot mot demokratin!”

Rödskrikan Annie Lööf framförde i samma intervju att hon kände viss oro inför nästa års valrörelse. Det är det uppskruvade tonläget i svensk politik som hon anser finns i flera partier. Hon är bland annat kritisk till Stefan Löfvens varningar för att demokratin skulle vara hotad.


Rödskrikan Lööf har varit mycket tydlig med att hon inte gillar SD:s politik och har kritiserat L för att de är beredda att eventuellt  förhandla med SD. Men hon tog avstånd från den smutskastning av SD som ett odemokratiskt parti som Löfven och andra sossar ägnat sig åt den senaste tiden i mars. Att Lööf vill ha en Alliansregering om de borgerliga partierna blir större än de rödgröna säger hon själv till TT i mars.

Foliehatten är enormt nyfiken på vad som fått Rödskrikan att ändra sig så totalt. Är det påtryckningar av självaste Stefan Löfven eller hjärntrusten på Sveavägen 68? Hennes uttalande i slutet av mars har nog med all säkerhet inte gillats speciellt mycket av sossarna.
Foliehatten tror att Rödskrrikan fått order om att rätta till sitt misstag och det gör hon nu med sitt uttlande.
Hon anser att SD
är en fara för demokratin och ett säkerhetshot. Foliehatten kan redan höra alla applåder av gillande från Sveavägen 68.

Hon kräver lojalitet mot globalistlakejen Macron för att vara demokrat, en landsförrädare mest lik henne själv. Hon har tagit hans valspråk "Fjamåt."
Rödskrikan vet inte vad hon pratar om och visar att hon är totalt okunnig och opålitlig, byter åsikt i grundläggande frågor som andra kvinnor byter trosor.

Angående SD säger hon "ett parti med den historian!", okej? Hur var det nu? C:s historia är den mest nazistiska av alla partier. C slår till och med sossarna i skallmätning, stöd för nazismen och landsförräderi. Långt in på 70-talet hade C mycket uttalad raspolitik som man värnade starkt. C har en grotesk historia. Rödskrikan är för dum och okunnig för att veta det?
SD:s problem är egentligen opolitiska ungdomar och subkulturer i Stockholm på 90-talet, där det även fanns vänstergrupper och invandrargrupper som var minst lika illa, då partiet totalt saknade maktställning är en droppe i havet i jämförelse. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar