tisdag 13 april 2021

SVT Agenda blev "snopna" när Nyamko Sabuni inte ville ställa upp på deras frågor!

 
De som har sett SVTs Agenda har säkert noterat att SVTs intervjuare och då speciellt Anders Holmgren gör skillnad på de politiker de intervjuar. Regeringsföreträdare får som Stefan Löfven lägga ut texten utan minsta lilla avbrott eller motfråga, medan SDs Jomshof ”naglades” fast vid märkliga frågeställningar, utan minsta lilla chans att framföra SDs politik.

SVT Nyheter skriver att Nyamko Sabuni ställer in medverkan i Agenda. Hon öppnade för att medverka, om intervjun inte skulle handla om den interna kritik i partiet från falangen som inte ville följa den demokratiska processen i ett parti.

Foliehatten tycker det var smart av Sabuni, att sätta Agenda på pottkantten och vissa vilken ”agenda” de har. Givetvis skulle hon möta någon pissnödig kärring som har moralpanik över en möjlig framtida borgerlig regering med stöd av SD. Sabuni förstår att detta blir en total medial katastrof om hon gick med på "debatten." Det skulle så klart bli en 2 v1 med mittenpaus för en "bakgrundsförklaring" i form av en film om SDs mörka förflutna.

Foliehatten hoppas alla är väl medvetna om att SVT har en rasistisk agenda. SVT ska till varje pris ”sätta” dit det nya högerblocket och det är Sabuni tillräckligt intelligent för att förstå. Hon har genomskådat de propagandistiska bluffmakarna som inte kommer att vara det minsta intresserade av vad Sabuni säger.
Liberalernas framtida inriktning är nu redan fastslagen och den rasistiska falangen som vill fortsätta att hylla Reinfelt, Löfven och E
xpo får hitta egna propagandakanaler som inte ska vara skattefinansierad TV. Falangen får väl annonsera i DN om den vill ha någonting sagt eller gråta ut i Sydsvenskan.

Vi minns hur det var när propagandatanten "Belinda" inbjudit till ett rundabordssamtal. Sjunnesson fick säga tre ord medan "Belinda" surrade nonsens med de två andra. Största sändningstid hade propagandatanten själv.

Hur ofta tvingas de andra partiledarna debattera interna meningsmotståndare i SVT? Stefan Löfven fick inte en enda fråga om sossarnas falanger. Där en falang öppet vill samarbeta med muslimerna. Aldrig i livet Anders Holmgren skulle fråga Löfven om vad han tycker om detta faktum.

Sabunis och partistyrelsen vann omröstningen med klar majoritet i partirådet och därmed är partiets linje utstakad. Det finns absolut ingen anledning, att ge plats till förlorarsidan i Agenda överhuvudtaget. Anledningen till att det görs är för att svensk media vill måla upp det som demokratifarligt att liberalerna är ett borgerligt parti vilket är absurt. Det är snarare partiet som inte drar sig från att ljuga i ett försök att behålla makten (sossarnas mer och mer desperata försök att brunsmeta partier som representerar nästan 55% av befolkningen) som har ett problem med sin demokratisyn.

Foliehatten tycker det är bra att politikerna inte dansar efter medias pipa. SDs rötter hit och SD dit har diskuterats till förbannelse och lär göras även i valrörelsen, partiledardebatter osv. Det finns flera journalister och partier som faktiskt tror att 30-talet är på ingång, om man skall lyssna på deras retorik.

Idag kretsar all politik/debatt kring att flera partier vill samarbeta med SD. Sverige har massa realpolitiska problem som behöver åtgärdas och man undrar varför inte journalistkåren granskar detta, istället för att agera politiska megafoner. Varför ifrågasätter inte media MPs stora makt över politiken? Varför spekulerar inte media om hur stor makt och inflytande centern kommer att få om sossarna skall bilda ny regering efter valet 2022, men oj, det var inte lika intressant nä..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar